KAKŠNE BEJBE
Jaz še ne 😉
V bistvu se pa nikol ne oblačim zato, da bi me drugi občudoval, ampak se oblačim tako da je men fajn, da se sama dobr počutm. Ja, ko je vroče tud mini kiklca, kakšna lahkotna majčka ali bluzca in pičimo 🙂
[/quote]
Pol bo pa večkrat pridet na Fužince mal prečekirat, zdejle polet, da slučajno česa ne zamudim. Mam razvit čut za ocenjevanje ženske lepote, lahko bi bil sodnik na izborih za miss, ker tisti loleki vedno napačno izberejo.
Južne so pa moja šibka točka ob njih se kar stopim. 🙂
Jaz še ne 😉
V bistvu se pa nikol ne oblačim zato, da bi me drugi občudoval, ampak se oblačim tako da je men fajn, da se sama dobr počutm. Ja, ko je vroče tud mini kiklca, kakšna lahkotna majčka ali bluzca in pičimo 🙂
[/quote]
Pol bo pa večkrat pridet na Fužince mal prečekirat, zdejle polet, da slučajno česa ne zamudim. Mam razvit čut za ocenjevanje ženske lepote, lahko bi bil sodnik na izborih za miss, ker tisti loleki vedno napačno izberejo.
Južne so pa moja šibka točka ob njih se kar stopim. 🙂
[/quote]
Jah kaj naj ti rečm, prid ane 😉
Kolega to si samo ženske dvigujejo samozavest, ko mislijo, da so glavna atrakcija in jih vsak gleda. Jošk noben ne gleda, riti še mn, v obraz pa dobr zgledajo od dalec ko pa zraven prideš je pa pol tone fasade na njem in se ti kar želodec začne obračat. Mestne frajle pa frajerčki pobirajo in jih majo za avanturce potem pa jokcajo pri 30 kako so same, ja zenska man se maz pa bos prave moške pritegnila, z umetnimi nihti te ne bo pa noben resno vzel, ker po prec videl, da od te nič ni in nikoli nič ne bo!
Sem vesel, da se najde še na podeželju fletne punce, ker če ne bi bilo teh bi že propadli.
Forum je zaprt za komentiranje.