Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek KAKŠNE BEJBE

KAKŠNE BEJBE

Bejbe že pridno razkazujejo svoje noge v mini krilcih, polke in dekolteje . Uaaauuuu

Kaj pravte tiste ta suhe suhice ali malo bolj obdarjene ?

Jaz še ne 😉
V bistvu se pa nikol ne oblačim zato, da bi me drugi občudoval, ampak se oblačim tako da je men fajn, da se sama dobr počutm. Ja, ko je vroče tud mini kiklca, kakšna lahkotna majčka ali bluzca in pičimo 🙂

Kje maš tipa južna? :))

Jaz še ne 😉
V bistvu se pa nikol ne oblačim zato, da bi me drugi občudoval, ampak se oblačim tako da je men fajn, da se sama dobr počutm. Ja, ko je vroče tud mini kiklca, kakšna lahkotna majčka ali bluzca in pičimo 🙂
[/quote]

Pol bo pa večkrat pridet na Fužince mal prečekirat, zdejle polet, da slučajno česa ne zamudim. Mam razvit čut za ocenjevanje ženske lepote, lahko bi bil sodnik na izborih za miss, ker tisti loleki vedno napačno izberejo.
Južne so pa moja šibka točka ob njih se kar stopim. 🙂

Kje pa je to?
Ker malo prej sem videla eno z bundo skoraj do kolen.

Jaz še ne 😉
[/quote]

Si slučajno samska?

Punce hodijo take, ker jim je vroče, ne pa da bi se fukfehtarji naslajali. Starn glejte!

Doma 🙂

Jaz še ne 😉
[/quote]

Pol bo pa večkrat pridet na Fužince mal prečekirat, zdejle polet, da slučajno česa ne zamudim. Mam razvit čut za ocenjevanje ženske lepote, lahko bi bil sodnik na izborih za miss, ker tisti loleki vedno napačno izberejo.
Južne so pa moja šibka točka ob njih se kar stopim. 🙂
[/quote]
Jah kaj naj ti rečm, prid ane 😉

Bravo.

Vau, ena južna kako lep kompliment dajejo slovenski moški južnjakinjam, saj so prav simpatični 🙂 Slovenci vedno pokažejo, da so jim južne ženske naj 🙂

So zlati in zvesti, če jih ženske spoštujejo.

Naučite se spoštovati punce, ne pa da buljite kot neka neandertalska teleta.

vsak NORMALEN moški ima rad, da ga njegova ženska spoštuje.

general res je, obojestransko mora biti in potem laufa.

Nikol nism rekla da slovenski fantje niso ok. Itak da so, eni so superca, se pa najdejo tud med njimi kreteni tako kot povsod, ampak v večini so čist ok.

Tako je.

Supr povedano, sedi pet! 🙂

ena južna tukaj in tam so plusi in minusi, najdi PLUS KI BO LE TVOJ! Good luck 🙂

Brez nadalnjega tist bolj obdarjene, pri ta suhih same kosti vun štrlijo, bljak!

Punce ne kažejo prsi za vas radovedneže, samo pljuča malo luftajo.

Kolega to si samo ženske dvigujejo samozavest, ko mislijo, da so glavna atrakcija in jih vsak gleda. Jošk noben ne gleda, riti še mn, v obraz pa dobr zgledajo od dalec ko pa zraven prideš je pa pol tone fasade na njem in se ti kar želodec začne obračat. Mestne frajle pa frajerčki pobirajo in jih majo za avanturce potem pa jokcajo pri 30 kako so same, ja zenska man se maz pa bos prave moške pritegnila, z umetnimi nihti te ne bo pa noben resno vzel, ker po prec videl, da od te nič ni in nikoli nič ne bo!
Sem vesel, da se najde še na podeželju fletne punce, ker če ne bi bilo teh bi že propadli.

Malo zagrenjeno si to napisal.

Defo rad pogledam za čvrsto ritko, 40 letnice se dobro urihtajo, pa tudi bolj jih razganja, se mi rade vsedejo na kolena 😉

General
Glanzkopf Hahahaha izjemna ironija, da to prihaja iz tvojih ust. XD

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close