Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kakšna vam je sprejemljiva cena torte?

Kakšna vam je sprejemljiva cena torte?

Tiste ki želite kupit totro z dobrimi sesravinami za 15-25 eur vam prelagam da jo specite doma…..mogoce boste tskrat mslo spremenile mnenje. Vse te poceni torte ala mlinotest, spar, leclerc so narejene oz radtlinske smetane li jo zmešajo z kremami v prahu. Kar se pa tiče oblike in okrasitve je pa tako, da vcadih za kakšno res zahtevno torto rabiš 6ur ali več.
Pa pri stroških niso samo sestavine pač pa tudi delo, elektrika, voda itd.
Tko da 50 eur je čisto normalna cena( seveda ob prefpostavki da je dobra, kvalitetna in lepa )

Meni so najboljše ravno iz Rustike. Večkrat naročim kar tukaj: http://www.mojacokolada.si/338-torte-iz-cokoladnice-rustika, je čisto enostavno, pa še 5{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popust dajo 🙂

Pozdravljeni. Tudi jaz imam eno vprašanje, v naslednjem mesecu nameravam delati otroško torto, ki pa bo sadna, okrašena s smetano, poleg tega bo na vrhu še hostija z nekim motivom. Bo v velikosti 30x35cm, kar mislim, da bi zadoščalo za 40 normalnih kosov. Delam iz domačih sestavin (jajca, mleko,…), zdaj pa me zanima koliko bo za takšno torto lahko računala. Hvala za vse odgovore! LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close