kakšna se vam zdi cena?
Jah ne vem, men se zdi tole vprašanje precej brezsmiselno. Za nekoga je cena utopija in si niti v najlepših sanjah tega ne more privoščiti, za drugega bagatela, za tretjega pa nekaj normalnega…
Ti sama veš, kakšne imaš dohodke in če ti tvoje finance dopuščajo takšen dopust. Lahko namreč dobiš nastanitev za pol te cene (seveda je tudi temu primerno slabše), ampak da pač se dobit. In seveda precej dražje in precej boljše.
Tole je cca. 400 eur na teden za apartma za 3. Meni se zdi povprečna cena, drago ni, prav poceni pa tudi ne. Običajna tarifa za apartmaje na Hrvaškem, kolikor imam jaz izkušenj s tem (kar je zelo malo).
To, da gre za hišico brez lastne kopalnice v kampu, je pa pač stvar osebnega okusa. Meni to ni všeč, če že, bi šla raje v apartma. Če vam to odgovarja, prav.
Po moje je najboljš narest izračun, koliko te pride celoten dopust (prišteješ še hrano, prevoz, izdatke tam, morebitne izlete, oglede) in potem lahko primerjaš. Sama cifra je nizka, ampak če upoštevaš vse, pa bi se mogoče dalo za isti denar najti kaj bolj ugodnega. Zavisi pa tud, kakšen dopust si želiš.
grem raje v apartma – sicer ne bo tako blizu morja, kot hišica v kampu. Pri teh hiškah me moti, ker so večinoma zelo natrpane skupaj, če pa nimajo še sanitarij, pa gotovo ni zame. Vsak po svoje. Večinoma sem apartmaje za 3 osebe plačeval ca 40-50 eur, nikoli preko agencije. Raje sem bolj daleč od morja, pa da je bolj mir, naravna senčka na intimni terasi …..
To je potem 55,71 €/dan za hiško brez kopalnice, WC-eja in klime. Kaj pa taksa je vključena?
Če so ti všeč variante mobi hišk in so ti le-te predrage, potem je to super alternativa za to. S skromnejšo opremo in polovično ceno. Meni se zdi, da si čisto dobro zbrala, nasploh če je to ob plaži v Makarski.
Primorkaaaa, ja, ja, to je končna cena. Ups, ne, pozabla sem, dajo popust 30 € za vinjeto! Hvala za vsa vaša zanimiva mnenja. Ja, dejstvo je, da smo letos iskali nekaj drugačnega. Apartmaji daleč stran od morja, ne hvala (intimna senčka na terasi mi ni namen dopusta na morju). Kampiranje, ne bi, ker šotor mi je premajhen,…Hotelov smo se malo naveličali,…Tako da je letos padla ideja o prikolici, mobilni hiški ali pa ta hišica. Mobilne hišice so za 3 osebe definitivno predrage, prikolice nič pametnega nisem najdla, ker hočem na Makarsko riviero, tako da mi je to to. Smo bili lani na ogledih po tistem koncu in mislim, da bomo imeli božanski dopust!
Forum je zaprt za komentiranje.