kakšna pramena so ”in”
Na svoje temno blond (naravne) dolge lase, bi rada imela pramena. Svetla seveda, ampak ko sem zadnjič pri frizerju rekla, da bi imela kakšne dvobarvne pramene-malo svetlih blond, malo rjavih, da bi zgledalo bolj naravno oz. da nebi svetli takoj ven ”sekali”, me je frizer gledal ko da sem priletela z lune.Ko da nima pojma kaj govorim.Sem bila res tako nerazumljiva??No, potem me je raje samo postrigel.Kajti če ne ve kaj mislim, je bolje, da me ne barva.(Sem si mislila).A je možno, da se mu le ni ”ljubilo”, ker je bilo do konca ”šihta” le še 1,5 ure? A vi veste kaj bi rada??
Sicer pa kakšni prameni so zdaj ”in”? Ali po celi glavi, ali samo povrh, ali zelo tanki, ali debeli, ali so še ”dvobarvni oz.trobarvni, ali se to sploh ne dela več? Ali se delajo le na folijo, ali na kapo? Kaj je moderno??
Modno je vse kar paše k našemu karakterju in našemu stilu. Strogo modo spremlja le nekaj odstotokov ljudi. Nič nisi narobe rekla, res pa je, da tudi pri nas eno uro pred koncem to neradi delamo, tako ti priporočam predhodno naročilo, ker je potrebno za dobro barvanje najmanj 2 uri.
Modni pa so bolj hladni toni in več barvno barvanje, prameni malo manj, ampak to ne pomeni, da jih več ne delamo!
lp alenka
Forum je zaprt za komentiranje.