Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Kakšna nesramnost in egoizem

Kakšna nesramnost in egoizem

Pred par leti sem ga spoznala na enemu od socialnih dating appov. Opis normalen, uvod pogovora je bila šala z njegove strani in ujela sva se. Match sva imela zaradi strasti do istega hobija. No, on ni vedel tega, ker tega nisem pisala v opis, jaz pa sem vedela ker je imel opisan ta hobi. In iz začetka sem hotla dobit sam cenejš benefit za ta hobi od njega da mi pokaže zastonj a bi mi sploh blo všeč it noter ali ne ker drugače bi mogla full plačat.

Preden je pršlo do srečanja med nama je minil skorej 2 leti in par pogovorov. Normalnih. zdel se mi je eden normalnih pa prijaznih ljudi. Da na dating appu to spoznaš je to že redkost. No, lani po par letih pogovorov prek appa sva se srečala da sem dobila zastonj benefit za ta hobi (ne seks ali karkoli podobnega, samo za drago športno dejavnost, drgač bi jo mogla kar drago plačat in tudi nikol ni pršlo do seksa z njemu ali kakršnekoli intimnosti. On je kao na začetku mal pecal sam sem mu dala vedet da nič ne bo iz tega in ni bil nikoli več vsiljiv s te strani) in ok potem je blo še vse normalno in sva se še slišala in menila da se vidva ampak pogovori so se vrtel samo okol tega hobija, če je blo kej osebnga se je kar umaknu. Mogoče me je začel zanimat vsaj v tem pogledu da bi kej zasrala ampak po par letih sem le hotela met kej bolj intimnega, da bi mi vse to plačal, ker je res drago, on ima pa denar. Samo mu tega nikoli nisem nakazala/povedala. Hinavsko sem se hotla mal prbližat, priznam pa da to ni lepo od mene.

Par mescev nazaj sem ga kontaktirala in sva cel večer normalno debatirala poj je pa debata nanesla na bolj osebne zadeve in sm mu govorila o sebi in svojih življenjskih lekcijah. Povprašala sem ga po njegovih in iz celega lepega me je pa nadrl naj se brigam zase, da on je kakršen je in da naj si to zabijem v glavo. Sem ga še ene parkrat kliknila pa me je zignoriral, odpikal in blokiral.

No ker sem se prej že vsaj tolk malo vštulila v ta hobi je prišlo tud do tega da me je par mesecev prej predstavil svojim kolegom iz tega hobija. Od njih sem še zvedla da ma že par let eno punco za katero nevem a sploh je punca. Baje bolj prijatelja za seks varianta ampak sta baje nora en na drugega, ne moreta en brez drugega, bolj on-off relationship in ko gre kaj narobe gre on na dating appe, ko je vse ok gre nazaj k njej čeprav vedno on vse, ona ga ljubi, on noče bit resen, na dating appih se predstavla kot samski, ki išče resno vezo, a u resnici potem pove da se vezat sploh noče in ko mu pade priložnost, da bi s kero iz dating appa bil (sej je grd, nima velik šans. če ga že kera klika ga zarad hobija) jo pa odpika. Kao noče prizadet une svoje ljubice. In itak ga on cele dneve pije po lokalih (no, k so ble še odprte) ampak tud zdej ne zamudi priložnosti za druženje zunaj. Daje se dol pa že leta samo tisto bejbo. Realno je pa itk precej neprivlačen tako da druge itak ne bi mogu. Alpa bi vsaka dojela da je pijanec. Nobena noče gledat takega. Nima otrok, nobene bivše žene/punce.

On je vsaj 15 let starejši od naju dveh (on je v 40ih, midve v 20ih).

Ok sej je res da sem hotla profitirat samo na račun njegovga hobija ampak c’mon. tega z bejbo pa nisem pričakovala. Sem mislila da bo tudi njo odpikal sploh ker sem mu mogoče pomenila več saj je meni prej predstavil hobi kot njej. Njej ga je za mano kot da mu prej ni bilo pomembno da ona vidi s čim se ukvarja, pa ga je skos spraševala če ji loh predstavi. Ko je pa le mene blokiral povsod je pa spet z uno nazaj. S tem da ona ve zame že od začetka. Samo se po pričevanjih njegovih kolegov nikol ni razburjala kao zarad “deala” zveze. Razen enkrat je pijana dobla izpad čez mene pred njemu, po tistem ko je zvedla da mi je hobi predstavil. Pa je še vseeno izbral njo. Poj se je umirila.

Aja prsežem da ni provokacija! Take zgodbe se res dogajajo. Nočem se znebit te bejbe in nočem nič več od tega tipa ampak samo opozarjam uporabnice dating appov: ne nasedajte nekou ki še tako zabavno zgleda na dating appu.

Burleska. Pa menda ne mislite, da je problem v tem možakarju?
Aplikacije za spoznavanje so super, če so gor tudi ženske z normalnimi neizkoriščevalskimi nameni. Le toliko v vednost.

tolk o tebi

Vaga kdo bo te dolge kače bral.

Ma vsi 3 ste sick na svoj način, najbolj odvratna si pa ti. verjetno te je odpikal ker je dojel da ga izkoriščaš. Mogoče ta njegova ff res slepo luta za njemu ampak najverjetneje ni pokvarjena preračunljiva pr…ca. Mogoče je izpad dobila ker te je prebrala? Pa je nato še on dojel. Plus nej mata lifestyle kakršnega imata. Jima že paše. Verjetno je on na appih iz dolgčasa in ne, ne išče ničesar razen pogovora. F.k že ima. Ve pa da če bo z drugo bo izgubil to mlado meso ki mu več kot očitno sede.

Aja btw kaj pa je to za en drag hobi?

Predvsem pa ne nasedajte takim, kot si ti.

hahaha … si pa polna sama sebe – ker misliš, da dejansko dobr zgledaš, in da boš na podlagi tega nekoga, pravzaprav določenega “na vrvici ” imela.
jah, skoraj bi ti uspelo njegove finance potegnt, samo bi morala zagretost glumit – od začetka.
Kakor si pokvarjena, boš sedaj šla na to igro, da si povem napaljena nanj, samo da bi ti cekine dal. Žalsotna pojava ženske predstavnice ;).

Meni pa je to čudno. Dve leti si ga vrtela okoli prsta, sedaj, ko te ignorira, si pa močno užaljena.

Mogoč sm res pokvarjena iz svoje strani ampk ko me pa nekdo ignorira pa tko grdo blokira pa nadere se pa ne mislm vračat nazaj ne glede na denar in cenejše benfite. Plus to da še izvem da eno ima k jo je leta skrival. In za marsikoga sem težka, uresnic mam pa samo rada razčiščene določene stvari in vzpostavljen neko zaupanje. Iz njegove strani pa samo izogibanje razen pogovori o tem hobiju. Sej večino bi si plačala sama ubistvu sm rabila samo nek začetn kapital od njega poj bi že šlo. Na srečo sem redno zaposlena. Itak pa vem da mi ne bi dal niti centa Sem izvedela da uni ženski nikol ni kupil čist nič, še za rojstn dan ji je prnesu darilo k ga je našel doma. Ostalim pa tud nič ne kupuje, sem in tja plača kakšno rundo.

Ne bom omenjala hobija da me ne bo kdo prepoznal v tem. Ni ravno pogost hobi v Sloveniji, glede na to kako je drag.

iz prebranega jaz ven izluščim samo opis neuspešne punce, ki ji je ego stolklo, ker jo je pijanec, ki naj bi bil še grd za povrhu, dal na ignor

razberem samo to, da si šla v to samo za svojo korist in to zaradi denarja.

ti bi se zdaj po par letih šla malo intimnosti v zameno za to, da bi ti tist ta drag hobi plačal, pa si užaljena, ker te je dal na ignor

te je očitno že pogruntal

Ena možnost je golf.

Punca, s tabo bi imel pa marsikateri psihoterapevt veliko veselja.
Resno – vi ste odrasli ljudje in veste kaj hočete?
Kar nazaj v jasli, da se naučite, kaj je to življenje.

Super povzetek črev, za katere bi mislila, da jih je sproducirala neka zblojena najstnica, ki se vlači po seks portalih in klošari za popuste, da se ukvarja z nekim kao fensi hobijem.

Sploh, ko je vpletena glupa mlada štajerka, ja 🙂

Super povzetek črev, za katere bi mislila, da jih je sproducirala neka zblojena najstnica, ki se vlači po seks portalih in klošari za popuste, da se ukvarja z nekim kao fensi hobijem.
[/quote]

razen tega, da jaz nisem uporabila izraza “punce”.
zanimivo, da lahko moderatorji spreminjajo naše poste brez recimo opombe spodaj.
ker zgornjega pač nisem napisala, hm

Dej mene sam res zanima kaksn je to hobi? 😂

On 40, ti pa 20? To pomeni da bi ti lahko bil oče. Grozno.

Nič kaj drugega ti nimam povedati, razen (v tvojem slengu): “Welcome to the real world!”.

Kaj sm js sploh prebral zdele????

Sorry ampak golf ni ravno drag šport. Jaz bi rekla jadranje.

Oprosti izrazu, vendar tvoja pisava je absurd. Pametne moške že to odvrne. Sploh ne vem, če je kakšen stavek pravilno zapisan. Slovnica je pri tebi hud problem in to osnovnošolska! Kaj si pa sploh želela povedati?

Moje izkušnje na teh dating appih so sledeče :

mlade (kao ločene) mamice in obilne ženske. Večinoma razočarane, v opisih prečrtani znaki in NO ONS… v živo pa čisto kontra, zapelješ in uporabiš. Lažete same sebi!!!!

S kom si se pa ti 2 leti dol dajala? 20 let stara pa nič?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close