Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style kakšna maskara in šminka bi mi pritajala?

kakšna maskara in šminka bi mi pritajala?

Pozdravljeni,
običajno uporabljam le eyeliner in maskaro, nikoli pa senčila za veke – glede na to, da imam kratke temno rjave lase in zelene oči – kaj bi mi priporočali? In kakšno šminko – načeloma imam rada temnejše, mat barve.
Hvala za nasvete!

Pozdravljena!

Pri izbiri senčil najraje izbiram odtenke, ki so kontrast barvi vaših oči.
Glede nato, da imate zelene oči bi vam najverjetneje izbrala kombinacijo vijoličnih in roza senčil. V primeru, da je polt zagorela pa bi izbirala v toplih odtenkih…rjava, opečnata, marelična, zlata.

Če izberete vijolično senčilo, si oko obrobite z zelenim svinčnikom. Lahko naredite tudi kombinacijo….na zunanje kote veki si nanesite umazano zelo senčilo, na sredini veke naj bo vijolično in v notranjosti veke naj bo zlato senčilo. Na predel pod obrvmi nanesite zlato senčilo. Pazite nato, da bodo prehodi med različnimi barvnimi odtnki zelo zabrisani in čim manj opazni.

To je sicer nekoliko bolj drzna kombinacija, ampak zelo privlačna in zanimiva.

V primeru, da oči poudarite vam svetujem, da na ustnice nanesete le gloss ( lahko tudi v rahlo vijoličnih odtnkih ).

Glede šminke pa vam težko svetujem, kajti vse je odvisno od tega kakšne ustnice imate. V primeru, da so vaše ustnice ozke in majhne vam svetujem, da se izogibate mat in temnim odtenkom, kajti ti odtenki optično zmanjšajo ustnice.

Lp Nada

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close