kakšna je vaša želja?
Internetne debate, še posebej na mestih kot ta, so kot paraolimpijske igre, tudi če zmagaš, še vedno si zaostal.
Navezava novega stika je vzrok delovanja na malem morju področij. Tak klepet sigurno ni izjema. Ker zaradi člankov in modrih misli večine se res ne splača sodelovati.
Sem realen in praktičen, daleč od internetnega bojevnika, imaš me pravico videti in oceniti kakor ti je volja:)
O, vau. Smo že pri inteligentnih citatih.
Dej še mal ajnštajna citiraj… Horde žensk, ki željno pričakujejo spoznavanje s tabo na tem forumu se bodo onesvestile od presežka kognitivnega potenciala. Komaj čakajo na inteligentnega sposobnega moškega, kakršn si sam. Malo da se ne stepejo, ko stojijo v vtsti :))))))
Nismo mi malo premladi in preživahni za te milfe, saj še 40 nismo? Jaz še imam vse lase na glavi. 🙂
Svetujem ti, da se mi raje pridružiš pri preganjanju in nadlegovanju najstnic na Starševskem čveku. Spider je tudi presedlal žrebička, sicer naredil virtualni samomor nad svojim dotrajanim nikom, ki je zgubil lesk in svežino, ampak je sedaj aktiven pod novim reinkarniranim vzdevkom General Glanzkopf, kjer podira rekorde po priljubljenosti med mladimi mamicami in s svojo modrostjo navdušuje 45+ dame tam na Starševskim čveku. Še na Margo je pozabil in jo čustveno povsem zanemaril, sem mislil, da se je nama končno ponudila prilika, pa figo, še povoha naju ne, Goldfish me ni hotela vzeti s sabo z otroki, ker sem nevzgojen in premalo ubogljiv, Antilopa raje sama potuje po dalmatinskih otokih in vzdihuje nad domačini, visokimi, zagorelimi osvajalci, katerim se pa žal ne sanja o pravu, Senzi pa je nekako pošla sapa in ost bojevitosti z umikom v ozadje… 😀
Nismo mi malo premladi in preživahni za te milfe, saj še 40 nismo? Jaz še imam vse lase na glavi. 🙂
Svetujem ti, da se mi raje pridružiš pri preganjanju in nadlegovanju najstnic na Starševskem čveku. Spider je tudi presedlal žrebička, sicer naredil virtualni samomor nad svojim dotrajanim nikom, ki je zgubil lesk in svežino, ampak je sedaj aktiven pod novim reinkarniranim vzdevkom General Glanzkopf, kjer podira rekorde po priljubljenosti med mladimi mamicami in s svojo modrostjo navdušuje 45+ dame tam na Starševskim čveku. Še na Margo je pozabil in jo čustveno povsem zanemaril, sem mislil, da se je nama končno ponudila prilika, pa figo, še povoha naju ne, Goldfish me ni hotela vzeti s sabo z otroki, ker sem nevzgojen in premalo ubogljiv, Antilopa raje sama potuje po dalmatinskih otokih in vzdihuje nad domačini, visokimi, zagorelimi osvajalci, katerim se pa žal ne sanja o pravu, Senzi pa je nekako pošla sapa in ost bojevitosti z umikom v ozadje… :D[/quote]
Najstnice in to…raje imam neosvoljive trdnjave ( ja, vem Lepolaska, tu boš imela repliko:)) kot majhne hribcke. Nekako se bolj stekam z tistimi nad 30.
Heej, ampak naj vama tekne. Držim fige:)
Antilopo in Margot si sigurno zadel :))
Kaj se še oglasi.
Svetujem ti, da se mi raje pridružiš pri preganjanju in nadlegovanju najstnic na Starševskem čveku. Spider je tudi presedlal žrebička, sicer naredil virtualni samomor nad svojim dotrajanim nikom, ki je zgubil lesk in svežino, ampak je sedaj aktiven pod novim reinkarniranim vzdevkom General Glanzkopf, kjer podira rekorde po priljubljenosti med mladimi mamicami in s svojo modrostjo navdušuje 45+ dame tam na Starševskim čveku. Še na Margo je pozabil in jo čustveno povsem zanemaril, sem mislil, da se je nama končno ponudila prilika, pa figo, še povoha naju ne, Goldfish me ni hotela vzeti s sabo z otroki, ker sem nevzgojen in premalo ubogljiv, Antilopa raje sama potuje po dalmatinskih otokih in vzdihuje nad domačini, visokimi, zagorelimi osvajalci, katerim se pa žal ne sanja o pravu, Senzi pa je nekako pošla sapa in ost bojevitosti z umikom v ozadje… :D[/quote]
A ni te hotela vzeti s sabo na morje? Ti ti Goldfish. Ja škoda ker nisi meni rekel, jaz sem vzela s sabo štiri najstnike, eno najstnico in dve mali punčki, taman bi se lepo vklopil v to družbo :DD
A ni te hotela vzeti s sabo na morje? Ti ti Goldfish. Ja škoda ker nisi meni rekel, jaz sem vzela s sabo štiri najstnike, eno najstnico in dve mali punčki, taman bi se lepo vklopil v to družbo :DD[/quote]
Zdaj poveš, lahko bi me s sabo vzela, da bi pazil na najstnice, pri meni bi bile v dobrih rokah. Ne vem, če že ima Goldfish tako veliko, me ni rabila. Verjetno me še bo, otroci hitro rastejo. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.