Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kakšna je vaša novoletna zaobljuba?

Kakšna je vaša novoletna zaobljuba?

Kaj boste spremenili v naslednjem letu 2022?

Jaz se bom zacela vec dolj dajat.

Odgovor na objavo uporabnika
Salome, 31.12.2021 ob 12:05

Jaz se bom zacela vec dolj dajat.

Ne bom jedla sladkarij.

Da bom pa že res kupil euro jackshit listek, zadel, kupil tretjino fužin, jih oddajal, in bom povn k puška.

Da se konča ta agonija životarjenja. Da dobim normalno sluzbo in delodajalca, ki ceni trud in izplačuje place in da kakšen delodajalec daje tudi višje plače kot minimalca po defoltu. Drugače grem raje za snazilko in sem leta študija vrgla stran, pa možgane na pašo, pa nič več reševanja problematike v svojem prostem času. Da se čimprej poberem. Želim da se na vrhu znajdejo ljudje z močno hrbtenico in močno integriteto. Da pomete vso sodrgo korupcije. Da sodstvo začne preganjati te ljudi in Zakone, ki bodo v dobro ljudstvu. Izčrpavanje podjetij in v dolgovih prodati nekomu iz 3jih držav in so oprani naprej se vozijo v BMW in odprejo novo podjetje in spet uničijo zaposlene, druge podjetnike medtem ko kupujejo draga stanovanja in bazene…

Dost imam tudi nekaterih nesmiselnih ukrepov Covida… brskanje po nemogočih zahtevah, na drugi strani prepolni avtobusi s kasljajocimi in krehajocimi…

Izbris zadnjih dveh let…to ni bilo življenje ampak zivotarjenje

Naj bo leto 2022 boljše al pa bolje da me pobere.

Neham kadit. Spet…..

Tudi v novem letu ignoriram stroko, pardon stoko!Cel svet se ne vrti, okrog korone!

Resnicno upam, da se v mojem privat zivljenju naslednje leto ne spremeni cisto nic!

Tako kot je, mi je dobro in naj le tako ostane!

Cepila se bom proti covidu. Še četrtič in petič, če bo potrebno tudi šestič.  Zaupam v stroko in Boga.

moja? Da že končno enkrat rečem temu forumu zbogom.

Ha, ha, ha …

Sebi želim, da bom še naprej ostala preprosta, srčna in da bom ohranila zdrav razum. Vse to in veliko zdravja želim tudi vsem monovcem. Srečno 2022 ?❄️

Da ne bom več delal novoletnih zaobljub, ki se itak vse sfižijo.

Odgovor na objavo uporabnika
nordixer paap, 31.12.2021 ob 11:51

Kaj boste spremenili v naslednjem letu 2022?

datum

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close