Kakšna je še normalna cifra spolnih partnerjev
Pa še kako je! A svoji mami tudi rečeš, “da se je razvalila v sirino kot breja pr…a”? Še kako je s teboj nekaj hudo narobe.
[/quote]
Ja, boga snezinka, a sem te uzalil? Glej, ni treba biti Einstein, da vas, da je povprecna oseba danes oink oink. Je pa dovolj, da si domisljava levakarska jokica. Taksne verjamete feministicni propagandi, da ste lepe tudi ko zgledate kot breje pra.sice. In vase pozenscene pickice z lulijem. Ampak vazno, da se imate normalne, lol. Pa ste vse kaj drugega. Vsekakor nevredne, da vas clovek resno vzame.
Ja, boga snezinka, a sem te uzalil? Glej, ni treba biti Einstein, da vas, da je povprecna oseba danes oink oink. Je pa dovolj, da si domisljava levakarska jokica. Taksne verjamete feministicni propagandi, da ste lepe tudi ko zgledate kot breje pra.sice. In vase pozenscene pickice z lulijem. Ampak vazno, da se imate normalne, lol. Pa ste vse kaj drugega. Vsekakor nevredne, da vas clovek resno vzame.
[/quote]
O.k.
Kr ena582, 20.11.2021 ob 15:49
Jaz sem jih mela 50 do 27 leta.. zdaj pa mi niti na misel ne pride da kakega razen moža.
Še ena taka, med malo manj kot 16 leti, ko sem seksala s prvim do 28.leta, ko sem spoznala moža, jih je bilo med 30 in 40. Potem samo mož že več kot 25 let.
Rosfrei, 04.11.2020 ob 16:16
Recimo do 25 leta koliko spolnih paretnerjev sem vam zdi normalno.
1
Ne gre za to kaj se meni ali tebi zdi. Ampak poglej vase malo in si priznaj, ali res želiš spati z mnogimi in če je odgovor pritrdilen, se vprašaj zakaj je tako?
Si sama tako želiš, ali so te naučili da bi tako razmišljala?
Ali je spolnost telovadba?
Če da, potem lahko vsak dan z drugim.
Če pa ne…potem dobro premisli čemu je spolnost sploh namenjena.
Časi so se spremenli. Prej so ljudje zaničevali zenske, ki igrajo kurbarijo, sedaj pa zenske se hvalijo in si dajejo komplimente, ko imajo dvomestne ali tromestne številke različnih spolnih partnerjev. Drage dame vprašanje za vas ki imate visoke številke. V čem je razlika med vami in kurbami v bordelu? V tem da ste ve bolj drage in imajo moški pri vas glavobol. Zaminivo je tudi pomankanje odgovornosti, empatije, sočustvovanja, samospoštovanja pri teh damah.
VLADIMIR, 20.11.2021 ob 18:14
1
Ne gre za to kaj se meni ali tebi zdi. Ampak poglej vase malo in si priznaj, ali res želiš spati z mnogimi in če je odgovor pritrdilen, se vprašaj zakaj je tako?
Si sama tako želiš, ali so te naučili da bi tako razmišljala?
Ali je spolnost telovadba?
Če da, potem lahko vsak dan z drugim.
Če pa ne…potem dobro premisli čemu je spolnost sploh namenjena.
Vladimir, marsikdo ne ve čemu je spolnost namenjena. In ne ni reprodukciji, to je le en delček tega.
dejstvo pa je, da v sodobnem času pač spolnost zlorabljajo in poznajo le sex-moški za antistresno terapijo, ženske pa z njo iščejo materialno varnost (potem sex odvzamejo, taki moški pač nasedejo predatorki, ki jih na začetku ravno s sexom obnosri) ali ljubezen (nesamozavestne, nesigurne ženske, ki se podredijo tipu, ki hoče takoj in zdaj)
Forum je zaprt za komentiranje.