Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kakšna je še normalna cifra spolnih partnerjev

Kakšna je še normalna cifra spolnih partnerjev

Tema je zašla v čist svoje vode ,kul.
Ja vsega imaš na obeh straneh, samo razlika je da fantje ne gredo v veze s figo v žepu.
Kar pa za punce ne morem reči. Samo moje izkušnje, ki se lahko razlikujejo z vašimi.
Tako kot je cifra spolnih partnerjev nekomu nepomembna .
Sama statistika pravi da več patrnerjev je imela nevesta večje so možnosti da zakon propade, oz. za žent si poišlite devico.

Resnica boli, kajne? jJajca se z leti povesijo tudi raznim Mr. Perfect, za kakšnega se imaš ti. – godine i Q. prolaze 🙂 Ogledalo ne laže 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=79xYf0kneAU
[/quote]
Ti moskemu, ki ima ta luksuz, da se mu niti z 10 let mlajsimi zenskami ni treba ukvarjati, ker ima vec kot dovolj se precej mlajsih, brez da bi jih “sponzoriral”, razlagas, da ga “resnica boli”.

Najbolj zalostno pa je, da zblojena domisljavost starih forumskih prepotentnic zgolj odraza razmisljanje danasnje pozenscene druzbe. Zenskam se je cisto odpeljalo.

Tako mocne in neodvisne se zdite samim sebi, vse imate, dokler imate od tega korist. Ko pa naletite na tipa, ki se zenskam ne pusti izkoriscati, le kot primer, pa ste starokopitne kleklarke, ki prisegate na moskega, ki ima denarnico za zenske koristi kot da smo v 19. stoletju.

Gre za tipicno dvolicnost sodobne druzbe, ne le modernih indoktriniranih zensk. Zato vam tudi pravim kako nepomembno je stevilo spolnih partnerjev v sodobni druzbi. Namrec, vsezivljenska zveza ni nic manja utopija kot vsezivljenska sluzba.

Ne pozabi tega omeniti svoji mami v zahvalo, ker tebje rodila. Po mojem bo zelo ponosna nate. Tako kot tvoja ženska. 🙂

Ko bi vsaj bil žigolo, ma ga po pisanju sodeč nisi umočil niti v tem niti v prejšnjem življenju, pa verjetno še v prihodnjem ne boš 🙂 nobene predstave si ne delamo, sam si krojiš ugled kompletnega idiota.

Ne pozabi tega omeniti svoji mami v zahvalo, ker tebje rodila. Po mojem bo zelo ponosna nate. Tako kot tvoja ženska. 🙂

Ko bi vsaj bil žigolo, ma ga po pisanju sodeč nisi umočil niti v tem niti v prejšnjem življenju, pa verjetno še v prihodnjem ne boš 🙂 nobene predstave si ne delamo, sam si krojiš ugled kompletnega idiota.
[/quote]
Koliko enega projeciranja samo zato, ker si prepotentne suhe slive in naivni verniki v ljubezenske pravljice niste sposobni zamisliti moje realnosti ceprav se vam skozi razno argumentacijo ze toliko tega serviral na krozniku. Pa saj jaz sploh ne bi bil pomemben. Problem so moja, za vas prevec kontravezna, prepricanja podprta z izkusenjami, ki se ne ujemajo s prepricanji zaplankanih vrstnih salat, indokriniranih v kombinacijo levakarsih feministicnih blodenj in slepega desnega tradicionalizma, kakor pac kaj kdaj sluzi zenskim interesom.

In, ker ste tako mocno prepricani v svoje globoko indoktrinirane blodnje, se zatekate v obelodanjanje vedno novih “psihoanaliz” mene, namesto, da bi za milimeter podvomili v svoja prepricanja. Ja, tako globoka je vasa “vera”, da namesto debatiranja o temi, karkoli ze ta je, ne znate drugega, ko natolcevati o meni, kaj vse bi naj bilo z mano narobe, da v vase pravljice pac ne verjamem, lol.

To, da ste se z natolcevanji ze zaciklali, pokrili celoten spekter moznosti, vas niti malo ne zmoti. Ker tisto v kar verjamete je sveta resnica, a ne, lol. Kaj vse ze nisem bil?
– Po eni teoriji bi naj bil grd zagrenjeni nedojebanec, katerega nobena ne mara, lol.
– Po drugi celo zigolo, ki zenske iskorisca, da mu placujejo, lol. Aja, to smete le zenske, lol.
– Po tretji bi me naj “ena razocarala”, lol.
– Bil sem ze vse od tazadnjega luzerja, ki nima za burek, pa do ne vem kaksnega poslovneza okoli katerega se vrtijo sponzoruse, kupuje prostitutke, itd. Opasna neka predstava poslovnezev, lol.
– Bil sem tudi ze vse od maminega sincka, ki mu je vse dopusceno, si isce mamico, odsotni ocka, itd, itd, pa do razvajencka iz bogate priviligirane familije, ki je ne vem kaj podedoval, yadda yadda. No, mislim pa, da sem bil ze tudi iz revne. Skratka, vse moznosti ste ze prodajali kot rezultat vase vrhunske psihoanalize, lol. Kot, da je vse to relavantno pri tem, da imam vase naivne ljubezenske pravljice za nateg stoletja, lol.
– Pa po eni teoriji menda seksam s samimi revicami. Vodilne feminisktke, a ne? Pac, izkoriscam revscino ali kaj ze. Ali pa tudi ne, ker po drugi teoriji zenske menda “izkoriscam” za placevanje ne vem cega vse. Vsekakor so gre za najbolj neumne luzerke. Ker izobrazene zenske na vodilnih polozajih, z doktorati, itd, pa ze ne seksajo, lol. Vsekakor ne z vaso fiktivno predstavo o meni, lol.
– Tudi cel spekter motenj osebnosti ste mi ze pripisali. Celo mone za katere osebno vem, da so klinicno osebnostno motene luzerke, lol.
– Vsekakor sem tudi neresen otrocaj, nesposoben resne zveze, ki vrstnicam ne more parirati, lol.
– Ko vse odpove, pa si me predstavljate kot “pisatelja” z bujno domisljijo, lol. Razumljivo, ce pa iz lastne zaplankane perspektive ne zmorete verjeti zame trivijalnih malenkosti kaj sele, da celo devica pol starejsemu moskemu lahko “da” na prvem, sicer vecurnem, zmenku. Le ena med mnogimi zdravstvenimi delavkami s katerimi sem si dal opravka. Glede na to koliko sem jim ze razdevicil, bi si kdo se mislil, da v tem uzivam. Pa sploh ne, lol. Samo vsake toliko pac tudi na take naletim. Kaksno sem celo zavrnil. Nezamisljivo za nekoga, ki bi naj imel izkusnje zgolj z nekim “tipom” zensk. Seveda najslabsim, karkoli dezurnemu natolcevalcu te predstavljajo, lol.

No, gotovo sem se marsikaj pozabil. Ampak bistvo je, da vas resnica tako ne zanima. Ker moski, ki sodobne zenske ne postavlja na pedestal, po vasem prepricanju enostavno ne more biti normalen. Kaj, ce bi se zamislili nad to lastno narcisisticno prepotentnostjo…

Vsekakor mi tezko poveste se kaj novega. Ampak saj vas razumem. Ste odraz pozenscenega sveta, ki zenskam ze celo zivljenje pumpa ego s kupom zlaganih neumnosti. Iz moskih pa dela naivne servilneze, ki se samim sebi zdijo pravi mozati junaki, ko v prakticno sexless zvezi pred sabo potiskajo otroski vozicek, svetu pa pametujejo, da so pravi zreli moski. Na glavo obrnjen svet, vam povem. Pa tako normalen se vam zdi.

Je tako tezko sprejeti, da vecina modernih zensk v mladosti na veliko nabira kilometrino s skakanjem iz kurca na kurca taksnih in drugacnih atraktivnezev, uspesnezev, frajerjev, … s katerimi se lahko tako in drugace izzivijo. Ko se navelicajo, dovolj razocarajo, postanejo nekonkurencne mlajsim, … pa se podajo v boj za “resnim” naivnim servilnezem. Na tej poti pa zaradi prepricanja, da jih je vreden le naj-naj tip, spet pofukajo malo cetico “kandidatov” preden jih vecina dojame, da jim je domet zgolj moski, ki jih v primerjavi z bivsimi jebaci, privlaci kot ohrot, ima pa stabilno sluzbo, itd. Boljega pac ne morejo dobiti. Ene pa zaradi precenjevanja, zoprnega karakterja in ali nepripravljenosti spustiti zblojeno previsoke kriterije raje ostanejo same. In taksnih je na tem forumu se najvec. Porocene, z ohroti ali ne vem kaksnimi alfami, pa svoje projektne delavce tako ali drugace slej kot prej odjebejo, ce le si to lahko privoscijo. Locitev je tako sekundarnega pomena. Zivljenje v “defektnih” zakonih brez seksa, spostovanja, s strosom, je lahkomse hujse. Ene pa se s tem dejanjem danes lahko celo lepo financno okoristijo. Odmevnih primerov je vse vec in vec in le naivni samozaverovani butli se tega se ne zavedajo.
obstaja sirok spekter zivljenskih zgodb. Opisana je pac dalec najbolj pogosta realnost moderne druzbe, ki iz zensk dela mozace, iz moskih pa zavrgljive servilne picke.

Zato moski, ki se tega in se marsicesa drugega zaveda, modernih zensk seveda vec ne jemlje resno. Zacne se pri tazumevanju zenske narave in realnosti zivljenja v pozensceni druzbi. Nadaljuje z zavedanjem, da mu mora biti mar predvsem za lastno rit, ker sodobni druzbi zanj dol visi. Na koncu pa si mora znati svoje zivljenje zastaviti toko, da lahko v njem uziva tudi brez utopicnega fantaziranja o vsezivljenski partnerici s katero si bo v 95{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} pslej kot prej predvsem zadal autogol. Magari teko, da bo prisiljen postati selfless servilni papak, ce ze ne bo pristal na druzinskem sodiscu in vsem kar gre s tem skupaj.
Zenske ste zakartale svoje karte, pokazale svoje ase in cujecim moskim tako zelo razkrile svoje karte, da je vasa narava sploh s pomocjo interneta postala kristalno jasna vsakemu, ki se mu je zdelo vredno izobraziti. Nobene misterije vec ni. Namrec, danes vec ne rabis imeti na stotine zensk, da bi vedel koliko je ura. Niti moras poslusati taksne kot sem jaz. Dovolj je, da se na YouTube izobrazis od mase zensk, ki same razkrivajo svojo izkoriscevalsko entitled naravo in milijone drugih, ki jim ploskajo, lajkajo, komentirajo, spodbujajo. Skratka, it za zenske je Game Over.

Koliko enega projeciranja samo zato, ker si prepotentne suhe slive in naivni verniki v ljubezenske pravljice niste sposobni zamisliti moje realnosti ceprav se vam skozi razno argumentacijo ze toliko tega serviral na krozniku. Pa saj jaz sploh ne bi bil pomemben. Problem so moja, za vas prevec kontravezna, prepricanja podprta z izkusenjami, ki se ne ujemajo s prepricanji zaplankanih vrstnih salat, indokriniranih v kombinacijo levakarsih feministicnih blodenj in slepega desnega tradicionalizma, kakor pac kaj kdaj sluzi zenskim interesom.

In, ker ste tako mocno prepricani v svoje globoko indoktrinirane blodnje, se zatekate v obelodanjanje vedno novih “psihoanaliz” mene, namesto, da bi za milimeter podvomili v svoja prepricanja. Ja, tako globoka je vasa “vera”, da namesto debatiranja o temi, karkoli ze ta je, ne znate drugega, ko natolcevati o meni, kaj vse bi naj bilo z mano narobe, da v vase pravljice pac ne verjamem, lol.

To, da ste se z natolcevanji ze zaciklali, pokrili celoten spekter moznosti, vas niti malo ne zmoti. Ker tisto v kar verjamete je sveta resnica, a ne, lol. Kaj vse ze nisem bil?
– Po eni teoriji bi naj bil grd zagrenjeni nedojebanec, katerega nobena ne mara, lol.
– Po drugi celo zigolo, ki zenske iskorisca, da mu placujejo, lol. Aja, to smete le zenske, lol.
– Po tretji bi me naj “ena razocarala”, lol.
– Bil sem ze vse od tazadnjega luzerja, ki nima za burek, pa do ne vem kaksnega poslovneza okoli katerega se vrtijo sponzoruse, kupuje prostitutke, itd. Opasna neka predstava poslovnezev, lol.
– Bil sem tudi ze vse od maminega sincka, ki mu je vse dopusceno, si isce mamico, odsotni ocka, itd, itd, pa do razvajencka iz bogate priviligirane familije, ki je ne vem kaj podedoval, yadda yadda. No, mislim pa, da sem bil ze tudi iz revne. Skratka, vse moznosti ste ze prodajali kot rezultat vase vrhunske psihoanalize, lol. Kot, da je vse to relavantno pri tem, da imam vase naivne ljubezenske pravljice za nateg stoletja, lol.
– Pa po eni teoriji menda seksam s samimi revicami. Vodilne feminisktke, a ne? Pac, izkoriscam revscino ali kaj ze. Ali pa tudi ne, ker po drugi teoriji zenske menda “izkoriscam” za placevanje ne vem cega vse. Vsekakor so gre za najbolj neumne luzerke. Ker izobrazene zenske na vodilnih polozajih, z doktorati, itd, pa ze ne seksajo, lol. Vsekakor ne z vaso fiktivno predstavo o meni, lol.
– Tudi cel spekter motenj osebnosti ste mi ze pripisali. Celo mone za katere osebno vem, da so klinicno osebnostno motene luzerke, lol.
– Vsekakor sem tudi neresen otrocaj, nesposoben resne zveze, ki vrstnicam ne more parirati, lol.
– Ko vse odpove, pa si me predstavljate kot “pisatelja” z bujno domisljijo, lol. Razumljivo, ce pa iz lastne zaplankane perspektive ne zmorete verjeti zame trivijalnih malenkosti kaj sele, da celo devica pol starejsemu moskemu lahko “da” na prvem, sicer vecurnem, zmenku. Le ena med mnogimi zdravstvenimi delavkami s katerimi sem si dal opravka. Glede na to koliko sem jim ze razdevicil, bi si kdo se mislil, da v tem uzivam. Pa sploh ne, lol. Samo vsake toliko pac tudi na take naletim. Kaksno sem celo zavrnil. Nezamisljivo za nekoga, ki bi naj imel izkusnje zgolj z nekim “tipom” zensk. Seveda najslabsim, karkoli dezurnemu natolcevalcu te predstavljajo, lol.

No, gotovo sem se marsikaj pozabil. Ampak bistvo je, da vas resnica tako ne zanima. Ker moski, ki sodobne zenske ne postavlja na pedestal, po vasem prepricanju enostavno ne more biti normalen. Kaj, ce bi se zamislili nad to lastno narcisisticno prepotentnostjo…

Vsekakor mi tezko poveste se kaj novega. Ampak saj vas razumem. Ste odraz pozenscenega sveta, ki zenskam ze celo zivljenje pumpa ego s kupom zlaganih neumnosti. Iz moskih pa dela naivne servilneze, ki se samim sebi zdijo pravi mozati junaki, ko v prakticno sexless zvezi pred sabo potiskajo otroski vozicek, svetu pa pametujejo, da so pravi zreli moski. Na glavo obrnjen svet, vam povem. Pa tako normalen se vam zdi.

Je tako tezko sprejeti, da vecina modernih zensk v mladosti na veliko nabira kilometrino s skakanjem iz kurca na kurca taksnih in drugacnih atraktivnezev, uspesnezev, frajerjev, … s katerimi se lahko tako in drugace izzivijo. Ko se navelicajo, dovolj razocarajo, postanejo nekonkurencne mlajsim, … pa se podajo v boj za “resnim” naivnim servilnezem. Na tej poti pa zaradi prepricanja, da jih je vreden le naj-naj tip, spet pofukajo malo cetico “kandidatov” preden jih vecina dojame, da jim je domet zgolj moski, ki jih v primerjavi z bivsimi jebaci, privlaci kot ohrot, ima pa stabilno sluzbo, itd. Boljega pac ne morejo dobiti. Ene pa zaradi precenjevanja, zoprnega karakterja in ali nepripravljenosti spustiti zblojeno previsoke kriterije raje ostanejo same. In taksnih je na tem forumu se najvec. Porocene, z ohroti ali ne vem kaksnimi alfami, pa svoje projektne delavce tako ali drugace slej kot prej odjebejo, ce le si to lahko privoscijo. Locitev je tako sekundarnega pomena. Zivljenje v “defektnih” zakonih brez seksa, spostovanja, s strosom, je lahkomse hujse. Ene pa se s tem dejanjem danes lahko celo lepo financno okoristijo. Odmevnih primerov je vse vec in vec in le naivni samozaverovani butli se tega se ne zavedajo.
obstaja sirok spekter zivljenskih zgodb. Opisana je pac dalec najbolj pogosta realnost moderne druzbe, ki iz zensk dela mozace, iz moskih pa zavrgljive servilne picke.

Zato moski, ki se tega in se marsicesa drugega zaveda, modernih zensk seveda vec ne jemlje resno. Zacne se pri tazumevanju zenske narave in realnosti zivljenja v pozensceni druzbi. Nadaljuje z zavedanjem, da mu mora biti mar predvsem za lastno rit, ker sodobni druzbi zanj dol visi. Na koncu pa si mora znati svoje zivljenje zastaviti toko, da lahko v njem uziva tudi brez utopicnega fantaziranja o vsezivljenski partnerici s katero si bo v 95{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} pslej kot prej predvsem zadal autogol. Magari teko, da bo prisiljen postati selfless servilni papak, ce ze ne bo pristal na druzinskem sodiscu in vsem kar gre s tem skupaj.
Zenske ste zakartale svoje karte, pokazale svoje ase in cujecim moskim tako zelo razkrile svoje karte, da je vasa narava sploh s pomocjo interneta postala kristalno jasna vsakemu, ki se mu je zdelo vredno izobraziti. Nobene misterije vec ni. Namrec, danes vec ne rabis imeti na stotine zensk, da bi vedel koliko je ura. Niti moras poslusati taksne kot sem jaz. Dovolj je, da se na YouTube izobrazis od mase zensk, ki same razkrivajo svojo izkoriscevalsko entitled naravo in milijone drugih, ki jim ploskajo, lajkajo, komentirajo, spodbujajo. Skratka, it za zenske je Game Over.
[/quote]

Bravo Einstein, skoraj si diplomiral! Škoda le, ker še vedno potrebuješ te zblojenke in so ti ženske na koncu smisel življenja kakorkoli ti z besedami obračaš. Za en f.ukec si pripravljen darovati lastno kri, ledvico a ne? Kaj počneš drugače z medicinskimi sestrami 🙂 Po mojem ti to od bolezni udari na možgane, lahko da ti kaj pritiska na kakšno točko, pa začneš globoko fantazirati. Preveri pri kakšni zdravnici, preden se je usmiliš seveda in privoliš, da jo boš pri njenih 40ih razdevičil. LOL

Samo eno bom rekla: srečna vsaka, ki se te izogne še za čvek in kavico. Take puščave od moškega in praznine že dolgo nisem srečala, res si as.

Ti moskemu, ki ima ta luksuz, da se mu niti z 10 let mlajsimi zenskami ni treba ukvarjati, ker ima vec kot dovolj se precej mlajsih, brez da bi jih “sponzoriral”, razlagas, da ga “resnica boli”.

Najbolj zalostno pa je, da zblojena domisljavost starih forumskih prepotentnic zgolj odraza razmisljanje danasnje pozenscene druzbe. Zenskam se je cisto odpeljalo.

Tako mocne in neodvisne se zdite samim sebi, vse imate, dokler imate od tega korist. Ko pa naletite na tipa, ki se zenskam ne pusti izkoriscati, le kot primer, pa ste starokopitne kleklarke, ki prisegate na moskega, ki ima denarnico za zenske koristi kot da smo v 19. stoletju.

Gre za tipicno dvolicnost sodobne druzbe, ne le modernih indoktriniranih zensk. Zato vam tudi pravim kako nepomembno je stevilo spolnih partnerjev v sodobni druzbi. Namrec, vsezivljenska zveza ni nic manja utopija kot vsezivljenska sluzba.
[/quote]

Hahha,ti mene mečeš v koš s po tvoje starimi forumskimi prepotentnicami, pa me niti ne poznaš, niti ne gledaš v oči.

Srečna tista, ki te je že in te še bo zgrešila v življenju, na daleč. In vsaka mlada, ki jo bo mama uspela podučiti, opozoriti in odvrniti od bede takih plenilcev, kot si ti. Samo tole tvoje bluzenje v tej temi bi si morale tamlade prebrat, pa bi bilo veliko rešenih.

No, recimo če začneš pri 18 je to do 25 = 7 let, po moje max 7 partnerjev

Do 18. leta sem jih imela kakih 20, jih sploh nisem štela, v vsaki vasi po enega ljubimca. Potem sem imela do 23. leta pa 2, s tazadnjim sem se poročila 😉

Najbolj normalna cifra je najbolj verjetno toliko, kot si jih imel sam +/- ene par. Glede večjih odstopanj smo potem že manj ali bolj tolerantni; razni večkratniki “osnovnega” števila pa že dvignejo obrv 😉

Bravo Einstein, skoraj si diplomiral! Škoda le, ker še vedno potrebuješ te zblojenke in so ti ženske na koncu smisel življenja kakorkoli ti z besedami obračaš. Za en f.ukec si pripravljen darovati lastno kri, ledvico a ne? Kaj počneš drugače z medicinskimi sestrami 🙂 Po mojem ti to od bolezni udari na možgane, lahko da ti kaj pritiska na kakšno točko, pa začneš globoko fantazirati. Preveri pri kakšni zdravnici, preden se je usmiliš seveda in privoliš, da jo boš pri njenih 40ih razdevičil. LOL

Samo eno bom rekla: srečna vsaka, ki se te izogne še za čvek in kavico. Take puščave od moškega in praznine že dolgo nisem srečala, res si as.
[/quote]
so ti ženske na koncu smisel življenja kakorkoli ti z besedami obračaš. Za en f.ukec si pripravljen darovati lastno kri, ledvico a ne?

Vidis kako hitro obrnes plosco iz “zenske izkoriscas, da ti placujejo” v “za zenske si pripravljen kri scati”, “smisel zivljenja so ti”, itd?
Vedno znova se vrtite okoli lastnega repa. Z vedno novimi diametralno nasprotujocimi fantazijskimi ocitki, iz ene skrajnosti v drugo. Pa se za normalne se imate, boljse od mene, bla bla, lol. Ne, ravno obratno, ste tocno to kar opisujem. Zenske nevredne, da vas moski resno jemlje. Gre vam zgolj za lastno rit, lastne koristi. In kar zgrozite se, da se nek anonimec zenskam ne pusti izkoriscati. Le kak moski je to? Katastrofa!!! lol

Hahha,ti mene mečeš v koš s po tvoje starimi forumskimi prepotentnicami, pa me niti ne poznaš, niti ne gledaš v oči.

Srečna tista, ki te je že in te še bo zgrešila v življenju, na daleč. In vsaka mlada, ki jo bo mama uspela podučiti, opozoriti in odvrniti od bede takih plenilcev, kot si ti. Samo tole tvoje bluzenje v tej temi bi si morale tamlade prebrat, pa bi bilo veliko rešenih.
[/quote]
takih plenilcev, kot si ti

Vse kaze, da si ena stara upokojenka, ki pa ji ravno tako ni nic jasno. Namrec, zame je plenilec oseba, ki bi me z veseljem izkoristila za svoje koristi/agendo. To pa je hkrati tudi definicija zenske, ne moskega. Da ne? Kaj pa je drugega tekmovanje zagrenjenih mon z ocitki moskim tipa “kaj pa mi sploh se lahko ponudis?“, “zakaj bi se z vami sploh ukvarjala?“, “kaj pa imam od tebe?”, itd, itd. To vam je entitlement sindrom sodobnih izkoriscevalk. Saj same vse povedo. Nobene misterije vec ni. Ce moskega ne more izkoristiti, je zveza ne zanima. Zato pa je danes toliko zagrenjenih samskih zensk srednjih let. Ni vec dovolj naivnih “uspesnezev”, ki bi se v imenu ljubezni za zensko korist na veliko razdajali.

Vse kar naredi osvescen moski je, da se ne pusti izkoriscati v svojo skodo. Ne na kratke steze, se manj pa na dolge proge kjer so sele pravi zivljenski zajebi. To ne pomeni, da zenski nic ne nudi. Pomeni le, da je pri tem tako racionalen, da tega ne pocne na lastno skodo.
Namrec, vecina naivnezev v imenu famozne “ljubezni” vse to seveda rutinirano dela. Pogosto brez, da bi za to dobili karkoli drugega kot morda njeno druzbo. Pa se to pod njenimi pogoji in pravili igre. Vkljucno s tem, da se seksa, ko njej pase, kot ji pase, ce ji pase. Iz strahu, da jih bo zenska zapustila, pristajajo na otroke, porocajo se, kupujejo, financirajo, kolikor pac zmorejo. Zato pa se jim rece SERVILNEZI. Ker se v imenu “ljubezni” obnasajo iracionalno, na lastno skodo. Zenske pa si potem se rade domisljajo, da so “boljsa polovica”, da je zveza partnerstvo enakih in magari, ce ni sposobna zasluziti niti 10x manj, si domislja, da bo imela glavno besedo pri vseh kljucnih odlocitvah. Sodobnim pozenscenim papkom, ja, PAPKOM, pa je to nekaj normalnega. Happy wife happy life, baje, lol.

Potem pa se meni ocita, da “zivim za zenske”. Kaksne prismode, lol. Zgoraj opisani papki zivijo za zenske. Idealni pa so cim bolj uspesni selfless papki. Pravi moski!! lol

so ti ženske na koncu smisel življenja kakorkoli ti z besedami obračaš. Za en f.ukec si pripravljen darovati lastno kri, ledvico a ne?

Vidis kako hitro obrnes plosco iz “zenske izkoriscas, da ti placujejo” v “za zenske si pripravljen kri scati”, “smisel zivljenja so ti”, itd?
Vedno znova se vrtite okoli lastnega repa. Z vedno novimi diametralno nasprotujocimi fantazijskimi ocitki, iz ene skrajnosti v drugo. Pa se za normalne se imate, boljse od mene, bla bla, lol. Ne, ravno obratno, ste tocno to kar opisujem. Zenske nevredne, da vas moski resno jemlje. Gre vam zgolj za lastno rit, lastne koristi. In kar zgrozite se, da se nek anonimec zenskam ne pusti izkoriscati. Le kak moski je to? Katastrofa!!! lol
[/quote]

Eno je, da se ne pusti človek izkoriščati, kar bi bilo prav, to kar ti počneš je nekaj najbolj podlega in nizkotnega, sploh za moškega! Prav nič nasprotujočega ni v mojem zapisu, pljuvaš in ponižuješ vse ženske, a brez njih nisi sposoben živeti, kaj ti tu ni jasno? Ma kakšno izkoriščanje lepo te prosim, tebe ženska sploh nima za kaj izkoristit, ker nimaš nič za ponudit! Denar imajo ženske že same svojega, saj vse delamo dandanes, torej ga še od tebe ne potrebujejo. To je nek tvoj strah ali fobija, ki v reali ne drži. Razen seveda, če namensko izbiraš take (vemo vsi kakšne ne), ki iščejo sponzorja. To je potem tvoja krivda, ker te pali točno določen tip žensk. Ozri se malo okoli mimo plastike in make upa, barbik v bemvejih in lobutinkah, pa boš hitro ugotovil, da je že v Sloveniji velika večina žensk pravzaprav zelo lepih, srčnih in skromnih, ki mošķega iščejo za družbo, resno zvezo, z namenom ustvarjanja družine in skupnega doma. Take znajo poprimiti za vsako delo in poskrbeti zase, zate in še kakšnega otroka. Imam kot nepristranska opazovalka možnost videti bolj realno sliko kot jo boš ti kdarkoli. Z veliko ženskami sem vsakodnevno v kontaktu in se mi zaupajo. Verjemi, da v 80{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} je problem ravno moški- gemblanje, alkohol, nezvestoba, deloholiki, ..ker ne zmore normalne zveze, kaj šele družine, ker se boji obveznosti in odgovornosti kot hudič križa. Tu pa tam se najde kakšna perla od ženske, ki ni za nikamor, tudi to je res. A te so res redke. Kaj je vas tako spremenilo ne vem, a to kar ti očitaš ženskam v realnem življenju nima prav nobene teže. Govorim za normalne ženske, s starletami nisem imela opravka, pa ne vem. Tako da ne dovolim, da pljuvaš po ženskah vsevprek, ker nimaš prav. Če so to tvoje osebne travme in izkušnje, si jih pritegnil sam s svojim načinom delovanja in obnašanjem, pa razreši to s kakšnim dobrim terapevtom. Ne bom ti pa dovolila, da blatiš naprej

Ne bi se strinjala z ničemer, kar tu gor pišete. Jaz sem zelo atraktivna ženska po videzu, pa sem v življenju bila z enim, stara zdaj 35 let in tako mislim ostati. Izbrala sem ga pri 16 in ga ne bi zamenjala. Danes poročena, z otrokom.

Pa sem seveda nonstop tarča “osvajalcev” in zavistnih babur, ker na prvo žogo mi pripišejo, da sem starleta, sponzoruša in še marsikaj – zaradi videza, ker pač rada se tudi uredim, če sem iskrena. In nič mi ne manjka, pa slišim nonstop da ne bom mogla biti celo življenje z enim, da bom morala še katerega probati bla bla bla…sem zadovoljna s svojim življenjem, dobivam pa take in drugačne opazke. Eni pomislijo, da je bogat in podobne oslarije, sva oba “žal” samo povprečneža glede denarja.

Ženske pa predvsem moti, da nisem norela kakor nekatere v mladosti. Sva pa z mojim pohajala skupaj nonstop in v tem oba uživala.

Moški mojemu zavidajo, to pa zato, ker je ženskam težko priznati, da moški še vedno najraje vidi, da je on in samo on – tudi če me zdaj iz kože oderete, ampak tako je. Kolikokrat so mojemu sodelavci podali kakšno pripombo ker jih moti preteklost njihove drage…

In nisem neka domišljavka, takšna je pač resnica.

Mislim, da ne moremo tipizirati in posploševati, vsak človek je namreč zgodba zase. Je pa žal med nami, pri obeh spolih, ogromno miselnih primitivnežev, ki menijo, da so vrh tega sveta.

Bistven problem sodobne pozenscene druzbe je, da se lahko se tako moralna in karakterno neoporecna oh in sploh zenska ob ustreznem spletu okoliscin spremeni v nekaj popolnoma drugega. S tem, da je jasno vsaka samozaverovana, da spada v to kategorijo. V bistvu so me izkusnje naucile, da bolj kot se s tem ponasa bolj se je je za bati. Danasnja druzba, skupaj z njenimi vladnimi in nevladnimi institucijami, pa ji stoji ob strani, da iz nastale situacije v svojo korist in na skodo zavrgljivega moskega iztrzi kar se da najvec. Moski je pri celi stvari nepomemben.

Ne pomaga niti, da je moski slavni super uspesni lepotec, ki zenski na vsakem koraku zamika rit. Lahko je magari feministicni aktivist, ki ob vsaki priloznosti virtue singnalizira indoktrinirane blue pill “modrosti”. Lahko je Brad Pitt ali Johnny Deep, uradno najbogatejsi zemljan Jeff Bezos ali ruski oligarh, milijarder, mafijozo. Nepomembno. Le toliko bolj atraktivna, vecja!, tarca je. Namrec, danasnja pozenscena druzba je pripravljena uniciti VSAKEGA moskega. In to lahko sprozi VSAKA zenska. Le okoliscine morajo biti prave. Lahko je bila devica z 3 doktorati, milijoni, whatever. Vsaka! To celo vse bolj velja za tretji svet, magari Indijo, kaj sele t.i. razvite zahodne drzave.

Seveda pa vam iz perspektive zaplankane striktno slovenske perspektivno z relativno uravnilovko v primerjavi z vecino preostalega sveta marsikaj ni tako zelo ocitno. Revica z 800€ place v zvezi z revezem z 1100€ place se vecini seveda ne zdi dovolj nazoren primer okoriscanja. Sploh, ker bi bilo treba tako vedeti se vsekaj drugega, da bi lahko kaj dosti vec povedali. Dejstvo pa je, da ce vse ostale faktorje zanemarimo, gre se vedno za izkoriscanje. Moski zasluzi skoraj pol visjo placo in s tem zenski seveda dviguje zivljenski standard in ji omogoci uresnicevanje ciljev, ki jih sama financno ni sposobna. Kljucno je pa to, da obratnih parov, kjer bi moski imel 800€ in zenska tistega 1100€, pac ne boste prav dosti videli. Ce ze pa bodo druge okoliscine odigrale bistveno vlogo. Pa pustimo tiste flance o “jaz sem mojega zivela, ko ni imel nic/malo”, blabla. Taksne zenske ste imele hudicevo dober razlog. Vero v partnerja, da se bo pobral, dvignil nad vas in s tem v prihodnosti pomagal tudi vam. Nenazadnje pa tako ni vse v denarju. Dalec od tega. Servilnost je se vse kaj drugega. V svojem bistvu gre za voljnega sluzabnika zeljene zenske agende kateri moski VSE podredi. Koristi so v 100 oblikah. Marsikatera pa se je nekaj casa celo pripravljena “zrtvovati”, razdajati, celo za obet bodocih koristi. Obet dedovanja, npr. Ali ji moski zgolj vdano sluzi in bi bil izredno tesko zamenljiv. Pa tu sploh ne gre za to, da bi si zenska pretirano zavestno vse to zelela. Bisvtvo zenske je, da si vseto nagonsko, podzavestno, zeli. Brez izkoriscanja moskega za svoje potrebe, zelje, za karkoli ze gre, zveze enostavno ne bo, ker je ne zanima. Zato tudi nimate parov, kjer zenska ze celo zivljenje sluzi, moski pa le na riti sedi. Prakticno nobena zenska ne bi tega tolerirala. Moski pa… oh, koliko je samo takih. Po celem svetu.
Vsaka zveza je sicer zgodba zase. Ampak osnovnih principov kot je solipsizem in hipergamija nobena ne “premaga”. Le okoliscine morajo biti prave, da te reci postanejo ocitne.

Do pred morda 50-70 let je tradicionalna “resna” zveza za moskega se imela smisla. Moski je sicer prevzel en kup odgovornosti. Tako kot tudi zenska. Zato pa je imel tudi premosorazmerno avtoriteto. V druzbi pa tudi doloceno spostovanje. Ce ga je “sral” pa so bili ravno drugi moski prvi, ki bi mu j.ebali mater. Druzbene norme pa so tudi zenski narekovale, da naredi kar je v njeni moci, da bi bila zveza kar se le da uspesna. Ne gre za to, da so bile zveze idealna. Bilo je vseh moznih odstopanj. Vseeno pa so otroci odrascali v druzinskem okolju. Druzina je bila osnovni gradnik druzbe.
Stoletje forsiranja feminizma in vsesplosna feminizicija druzbe pa je to dinamiko popolnoma spremenila. In tu je problem, ki ga indoktrinirana vecina, tako levakarji nasopani s feminizmom kot slepi tradicionalisti na desni, ignorirajo. Prvi ga celo pozdravljajo kot resitev, ker verjamejo v en kup zblojenih neumnosti na racun ponarejene zgodovine, laznih statistik, ipd, Drugi pac kot zlo, ki pa ga je treba ignorirati in se slepo obnasati kot da se pise 1950. Noben team nima dveh vodij. Vedno bo vodil tisti, ki ima mocnejse karte. In moski danes to niti pod razno niso. Pa ne zaredi razlogih, ki vam jim ponujajo feministicne Butale.

Ce zelimo ali ne, se tega zavedamo ali ne, dejstvo je, da danes zivimo v svetu, kjer so zadovoljne vsezivljenske zveze bolj kot ne utopija nekje na nivoju vsezivljenske sluzbe pri enem delodajalcu. Posledice pa nosi celotna druzba. Ravno tako vec ne gre zanikati sprevrzene dinamike parckanja, zenske prepotentnosti, da se se zadnji butari le naj-naj moski zdijo dovolj primerni za vezavo, ker “pricakujejo” a, b, c, … hkrati pa bog ne daj, da bi moski od njih karkoli pricakoval, magari tega, da se ne razvali v sirino kot breja pra.sica. Dosti tega pa je posledica dejstva, da je tradicionalno vlogo moskega zamenjala “drzava” v katero blagajno je moski seveda kolektivni vplacnik, zenske pa kolektivne neto prejemnice v obliki cuda preferencnih tretmajev, ki so jim tako samoumevni, da se jih komaj katera sploh zaveda. Piko na i pa se da konstantno bombardiranje s propagando o strupeni moskosti, ponarejeno zgodovino, in zatiranih zenskah, pa ceprav ste vse tako mocne in samostojne in… v bistvu prepotentno domisljave, ki se realnosti svojega polozaja v sodobni druzbi sploh ne zavedate. Tako mocna je ta i doktrinacija, da verjamete v en kup neumnosti.

In to je razlog, da se je z moderno zensko v modernem feminiziranem svetu nesmiselno resno ukvarjati, ker bolj kot je moski uspesen vecja je verjetnost, da bo tako ali drugace slej kot prej najebal kot je dolgi in sirok. Lizanje medu v nekoliko manj resni zvezi je ne le dosti slajse, tudi precej bolj varno je v primerjavi z zgoraj opisanim avtogolom ideje vsezivljenske zveze, ki je vse bolj fikcija, pa ce si priznamo aline, zelimo ali ne. Ceprav v casu razsirjenosti laznih obtozb, spolnih bolezni in vse vecje zenske prepotentnosti krajsim vezam, avanturam, ipd pocasi odzvanja.

V taksnih, manj resnih zvezah, pa postanejo pomembne vse druge reci kot to kar velja za tradicionalno zvezo. Namesto neprestanega analiziranja ali je partner primeren za xyz se zavedas, da lahko iz danes na jutri slednjega pustis v pozabo, ce zacne srati. Za tiste, ki so jim otroci tako pomembni, pa pac ostane zivljenski model Cristiano Ronalda. Tisti, ki jim to ni domet, pa ste pac ovce za strizenje v mlinu feminizma, ki je v svoji osnovi tako spet le se ena lazna marksisticna bluzarija.

V Slovenistanu indoktrinirani komunajzerji se tega seveda ne zavedate. Ampak dejstvo je, da smo danes ljudje vsestransko med sabo skregani in razdeljeni na razlicne bregove. Kar ni slucajno ampak by design marksistivnih pastirjev, ki na tem svetu ze lep cas vihtijo dirigentsko palico.

Naj si gre za maskarje vs. antimaskarje, levi vs. desni, kapitalisti vs. delavci, zenske vs. moski, beli vs. nebeli, … ali cudo sodobnih kategorij zatiranih vs. zatiralci, skupaj s 64 spoli, s katerimi nas kulturni marksisti sploh zadnje desetletje vedno znova posiljujejo.

In tradicionalisti na desni, ki se obnasajo, da se nic od tega ne dogaja, s tem delajo uslugo vsem, predvsem temu sprevrzenemu sistemu, ki vse nas vse bolj stiska, le sebi ne. Medtem, ko se ljudje kot sem jaz se kako zavedamo kako destruktivna je dana situacija. Ampak se zato se ne mislimi pustiti sric kot slepe blejave ovce. V kolikor sistem zeli, da v strizenju sodelujemo, nas bo moral nagraditi tudi s kakrsnim korenckom. Do takrat pa se gremo neke vrste life hacking, izigravanje sistema v lastno korist.

V marsičem se s teboj strinjam, po mojem si zeli zanimiv človek in pameten, a nekako se mi zagravžaš v trenutku ko tako grdo, nespoštljivo govoriš o ženskah. Tu se vidi kakšen si v resnici. Ne pozabi, da te je tudi tebe ženska rodila.

Življenje ni pravljica, nehaj že cmihat kot šmrkavc, odrasti in se zbrihtaj. Boš videl, da ni vse tako črno kot si si v svoji glavi zarisal. A tisto lepo zaradi tega načina razmišljanja zamujaš. Zgrešil si bistvo.

Ko bos premagala prepricanje, da mora biti s clovekom, ki sodobne zenske ne idealizira, nujno nekaj narobe, ker se kot zenska cutis napadena, pa magari ce to pomeni, da ga imas za “cmeravega smrkavca”, bos na dobri poti, da se zaves, da gre pri meni in marsikomu meni podobnemu za se kako racionalno obnasanje, ki se bazira na hudicevo siroko in globoko izanalizirani realnosti moderne druzbe. Kar je zivo nasprotje obnasanja “smrkavcev”.

Meni se zdi normalno, da imaš do 25 leta vsaj enega spolnega partnerja. Kar je manj, ni preveč obetavno.

https://youtu.be/s-UIOVAp75U

Spet blefirate o seksualnih podvigih, a celo leto je v znamenju nedruženja.

Stos je v tem, da se ljudje danes precej drugace spoznavajo kot pred 10 ali 20 leti. Na voljo je npr. podatek, da je zadnja leta kar 80{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} Americanov svojega partnerja “srecalo” na internetu. V dani situaciji, v casu covid omejitev, pa so samski se toliko bolj dovzetni/motivirani, da se dobijo. Seveda v modernem svetu 5-10{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} moskih (nic vec 20{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}!) pofuka 80{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} zensk. Ampak tako je bilo tudi pred covidom.

Ko bos premagala prepricanje, da mora biti s clovekom, ki sodobne zenske ne idealizira, nujno nekaj narobe, ker se kot zenska cutis napadena, pa magari ce to pomeni, da ga imas za “cmeravega smrkavca”, bos na dobri poti, da se zaves, da gre pri meni in marsikomu meni podobnemu za se kako racionalno obnasanje, ki se bazira na hudicevo siroko in globoko izanalizirani realnosti moderne druzbe. Kar je zivo nasprotje obnasanja “smrkavcev”.
[/quote]

Pa še kako je! A svoji mami tudi rečeš, “da se je  razvalila v sirino kot breja pr…a”? Še kako je s teboj nekaj hudo narobe.

Pridem v temo in pričakujem neke konkretne številke, ne pa eseje nedojebancev čez 3 strani in več.

Dajte se starci malo umirit, se vam vidi da vam manjka

Po komentarju sodec se uvrscan med mlade. FYI, velika vecina slednjih je precej bolj “nedojebana” od starejsih.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close