Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kakšna ideja za 1.april??

Kakšna ideja za 1.april??

Ojojojoj, sem upala, da bom zdej zvečer lepo izbirala med nešteto idejami, ki mi jih boste natrosili za jutrišnji 1.april in kaj berem – o Redni in njenem ciganu in ciganskih imenih. Dobro ste to prešaltali na čisto neki tretjega!!!

verjemi je nekdo pred tabo že cel teden spraševal za fore.. nihče mu ni odgovoril.. tako da ne bit tok preveč prepričana da bi te pa folk zasul z idejami..čist tko

___________________________________________________________ http://www.facebook.com/rednnammay ___________________________________________________________

Kako ga boš ljubkovalno klicala moj Nurči? ;):):)
Evo đše nekaj imen: Mustafa, Hasan, Mujo. So vredu’ :):)[/quote]

ja pa ja! Tole so navadna muslimanska imena. Cigani imajo redkokdaj muslimanska imena![/quote]

pa kaj se usajaš no, poznam cigana, pravi cigan, ime mu je Nurif…še kaj???

Odgovor na objavo uporabnika
Rednnammay, 31.03.2014 ob 13:12

jst bom fotra nascala da sem spoznala fanta,oo po mojm bo full povzdignil pogled,ampak da je rom,pač cigan in ima 3 otročke in bodo ta teden prišli živet vsi v moje stanovanje,zato da on našpara svoje doklade za nove zobe ker je brez zob.

rabim vašo pomoč,a mi lahko kdo pove prosim kakšno romsko ime za moškega? a je Asim moško romsko ime? prosim prosim prosim plizzzzzzz :)))))

Oreo daš na pol in daš belo polnilo ven notri pa pasto???

1.april je dan Roberta Goloba in njegove trapaste vlade. Ta dan bo zvišal plače, penzije, vrst v zdravstvu ne bo več, davkov ne bo več, ker bo dal iz svojega žepa, Janković pa iz svog đepa….

1. aprila bo glupi Putin zavzel Ukrajino…..

fontana piva začne obratovati 1. aprila.

Jutri bo moj dan! Prvo se moram fajn naspat,pol jih bom pa vlekla za nos cel dan!! Rada se zajebavam,komi čakam vsako leto na prvi april. ?

Aja,pa če ste bral temo id začetka 2014 mi je pol ratal povlečt fotra za nos. Smrtno resno sm mu povedala da sem spoznala enga Nurifa in da če bi posodil prikolico da gremo po jogi da bo pri meni živel ker tko bo prišparal za nove zobe ker ne bo najemnine plačeval. Pa rekla sem,pa še tri njegovi otroci. Glede na to da sem stotine pizdarij v zivljenju nardila je nasedel,se spomnim je reku “kako to misliš” sem rekla “ja zaljubila sem se ati. V cigota. A mi ne prvoščš sreče” je totalno prebledel. In jst pol “gremo jutr po jogi pa bo prišel” takrat je mel pa fotr dost,se ni drl morm rečt ampak je glasno rekel “jaz bom policijo poklical!” Zraven he bla še maceha vsa je bla bleda. Ahahaha umrla sem! ???? predvsem zato ker je totalno verjel. Ker jst sm mal odbita,sem vse živo sposobna. Tok smo se pol narežali.

Odgovor na objavo uporabnika
prvoaprilska!, 31.03.2014 ob 18:48

No, jaz sem mojga par let nazaj fajn nahecala.
Sem mu rekla, da ga je klical gospod Medved, ker se zanima za projekt (moj je projektant) in da je prosil, naj ga pokliče nazaj. Dala sem mu pa telefonsko od živalskega vrta in moj lepo kliče v živalski vrt in reče: Sem dobil gospoda Medveda? Jaz sem zadaj crkavala od smeha.

Tuhtam, da bi mu letos rekla, da ga je klicala gospa Risa. 😉

@prvoaprilska

Dobra ???

.https://youtu.be/rARcvG92SpI

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close