Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Kaksna diskr.stran, kjer najdem tipa za avanturo?

Kaksna diskr.stran, kjer najdem tipa za avanturo?

Ali je  tu    gor    katera   punca ki zna    seksati    takrat ko  je pijana   .

Vendar ti sta je    zame    najbolj primerna    .

Sicer    močno čakam    da me dobi katera punca samo da   bo   znala    drkati    ali seksati   .

Odgovor na objavo uporabnika
zanikanje ženske narave, 20.02.2015 ob 08:52

Ja, kaj naj hodi sedaj po svetu in globoko gleda tipom v oči??

Sodelavci, kolegi, sosedje, znanci, ipd.. itak odpade….. vse ostalo je pa treba poiskati.
Poanta je ravno v tem, da najdeš nekoga z podobnimi željami, za seks, ne za romanco!![/quote]

Golo natepavanje ali strasten sex ni ena in isto. Vidi se, da ne ena in ne druga nimata pojma. Obe bi se radi obnašali kot moški, ne gre to tako. Dober ljubimec te sam najde! Z romantiko vred. Obupane pa se ponujajo kot k…na spletu. Zato boste dobile nateg, ma kakšna strast. 50 odtenkov vam je udarila nekam.

živjo mimi.. lahko pises na iskalec8srece@gmail.com

samo za ženske

Seks Zmenki – https://hespac.com/sekszmenki.htm Preko 100.000 registriranih uporabnikov.

Pa tudi sem packa

Ja če si za užitke bi se pa jast ponudil za strasten in sproščen sex

Sami f.f. hahaha 

Kaj pa če bi namesto vaših čudnih izjav napisali kaj primernega. Na primer

Pozdravljene dame!

Po dolgem premisleku sem se odlocil, da napisem kratek oglas. Vem, da obstajajo razne aplikacije, kot so Tinder in podobno, vendar imam obcutek, da je tam mlajsa generacija..

Iscem zrelo zensko, staro med 40 in 55 let, ki ji manjka pravi moski v postelji.Bodi urejena, simpaticna, zgovorna in energicna. Zazeljeno je, da si porocena/vezana – samska…… 

Sebe bom skusal cim bolje opisati, ce se ti zdim primeren se prosim javi z podobnim opisom sebe. 

In to je to, malo bolj primerno.

Bravo, tako se je treba tega lotit. Podpisujem ta post. Tudi sam bi napisal enako oz. zelo podobno. Dame, zdaj ste pa vi na vrsti.

Poklici me 031352152 Goran Izola

Goran 031352152 40 let Izola

Pozdravljena,

Če še nisi našla primernega lahko pišeš na konjicek2@gmail.com

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close