Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Kakšen vam je WD?

Kakšen vam je WD?

Meni deluje kot nenegovan oldtimer.

Zahiran humorist, ha ha.

Nekaj let nazaj sva veliko natipkala prek zasebcev. Bil je humorističen, čvekati je bilo mogoče o več temah. Kar pameten starejši dečko. Kak je pa danes pa ne vem. Sva izgubila stik, ko je za nekaj časa odšel.

Mogoče “črno obarvan”humorist z nadihom samotarja.

Imam občutek, da s humorjem tudi zakriva neke teme, ki mu še vedno grenijo življenje tu pa tam. Vsaj preko nekih “travmatičnih spominov”. Sicer pa izredno duhovit, kar meni izpričuje dokaj visoko inteligenco.

Cim nekdo… Pa al je to vd ali pa kdo drug, rece “da Bog ne zna z denarjem, da ga ni… Stari da mi je rodzena mater bi rekel isto… In to je… Da taka oseba ni kaj prida.

Vredu možak, možgani mu delujejo.

Povprečna vsebina v zastareli embalaži. Evo iz prve roke.

Ti božo… če ne kapiraš humorja… mogoče internet ni zate.  Sori, ampak…

Ti pa ce ne sprejmes kritike…

Sori, ampak…

Kaj se sekiras… Sej bos spremenil nick pa bos se petim drugim vsec…

Tak ko btdt…?

Tamle ga nekdo sprasuje kam gre…

Pa bi se direkt pohvalu no… Ne pa tko noooo?

Meni je super! Z vseh strani ?

Sprejemam kritiko, ne maram pa dvoličnih hinavcev. Nekdo, ki je užaljen v imenu boga, ni ravno nekdo, ki ga jaz resno jemal. Nick se mi pa spreminja, ker delam na 4 računalnikih, pa nekje sem prijavljen, nekje pa ne. Se nimam navade skrivat, je zguba časa. Kot je žicanje všečkov.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno, 11.02.2022 ob 15:56

Meni je super! Z vseh strani ?

;-D

Super! Še posebej prav pride za kakšno ključavnico namazat in stare šraufe narazen dobiti.

Mas obcutek da sem uzaljen? Si ga dobil? Od kje??? Kako???

Od nekdaj eden izmed top 5 zabavnih piscev. Ko sem delala kroge okoli njegove službe, se mi noben ni zdel ta prav.  Pri nas rečemo, da wd zmer prav pride pri bajt 🙂

rok-1, 11.02.2022 ob 16:00

Super! Še posebej prav pride za kakšno ključavnico namazat in stare šraufe narazen dobiti.

Priporočam würth, pa odvijač, pa kakšen balistol…. wd je samo za rakete mazat;-D

wd40713, 11.02.2022 ob 15:51

Povprečna vsebina v zastareli embalaži. Evo iz prve roke.

Ti božo… če ne kapiraš humorja… mogoče internet ni zate.  Sori, ampak…

Mh.. sj ni da mu humor ni domač, sam zagrižen fanatik more met tu “mejo”, sicer deluje kt da še sam ne ve več kk pa kaj in zka točno vztraja?

Povprečna vsebina v zastareli embalaži.. no embalaža zgubi na teži, če je vsebina neoporečna.. men pa deluješ ti navelčan vsega, kt da si že 5x dau vse čez in da ti je smisel pogosto nesmiseln?

Božó, 11.02.2022 ob 16:01

Mas obcutek da sem uzaljen? Si ga dobil? Od kje??? Kako???

V tem primeru- carry on;-D

CrazY FroG ?, 11.02.2022 ob 16:07

Mh.. sj ni da mu humor ni domač, sam zagrižen fanatik more met tu “mejo”, sicer deluje kt da še sam ne ve več kk pa kaj in zka točno vztraja?

Povprečna vsebina v zastareli embalaži.. no embalaža zgubi na teži, če je vsebina neoporečna.. men pa deluješ ti navelčan vsega, kt da si že 5x dau vse čez in da ti je smisel pogosto nesmiseln?

Veš… včasih sem bil reven in mlad, zdaj pa… nisem več mlad.

.Wolfsheim Kein Zurück – YouTube

.Puhdys – Wenn Träume sterben 2014 – YouTube

wd40713, 11.02.2022 ob 16:29

Veš… včasih sem bil reven in mlad, zdaj pa… nisem več mlad.

.Wolfsheim Kein Zurück – YouTube

.Puhdys – Wenn Träume sterben 2014 – YouTube

I. Bergman pravi: “getting old is like climbing a mountain, you get a little out of breath, but the view is much better!”

Verjamem, da ta pogled v teb skriva pravo bogastvo.

Omg, 11.02.2022 ob 13:34

Meni deluje kot nenegovan oldtimer.

Čisto prijeten je.

CrazY FroG ?, 11.02.2022 ob 16:49

I. Bergman pravi: “getting old is like climbing a mountain, you get a little out of breath, but the view is much better!”

Verjamem, da ta pogled v teb skriva pravo bogastvo.

Lepo si napisala.

Ja. Pa prišpara ti marsikater matr.

Ocufan :))

čakaj čakaj, 11.02.2022 ob 19:57

Ocufan :))

a0fe010691407951989ebd4fb636f393.jpg (700×376) (pinimg.com)

Tarči me je, ko sem zašla na ta forum prvi nasmejal do solz, potem je nekaj spreminjal vzdevke in sedaj je WD po starem.

Haha, kot etape pri moških, tam okoli 40 se jim zrola in potem so spet po starem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close