Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kakšen vam je uporabnik wd40?

kakšen vam je uporabnik wd40?

zdi se mi, da je njemu zelo dolgčas v življenju, odpira teme brez argumentov…………….

Meni je pa faca, ima kar piker smisel za humor, vidi se, da ga je življenje obrusilo, ni od včeraj.

Daj povejte mi, kaj imate od takih tem? Kaj ste si res tako zahebali življenja, da so vam take bolne fore zabavne?

Rahlo zapit.

WD40 je eden izmed zadnjih stare garde, ki še vztraja na monu. Nihče od vas, novincev, mu ne seže niti do narta.

Lep in uglajen.

Odgovor na objavo uporabnika
______, 20.12.2021 ob 11:35

zdi se mi, da je njemu zelo dolgčas v življenju, odpira teme brez argumentov…………….

Ok, tale tema je odprta brez argumenta… A sem pol jaz ti?

Saj bi kaj napisal, sam mi je preveč dolgcajt.

Norc:-DD

Brihten. Pronicljiv. Britanski humor. Malo zagrenjen, verjetno zaradi izkušenj. O ženskah nima najboljšega mnenja. Osamljen, ker ne upa ali se mu ne ljubi iz varnega zavetja.

tak se mi zdi, 20.12.2021 ob 12:06

Brihten. Pronicljiv. Britanski humor. Malo zagrenjen, verjetno zaradi izkušenj. O ženskah nima najboljšega mnenja. Osamljen, ker ne upa ali se mu ne ljubi iz varnega zavetja.

Opa. O ženskah pa vse najboljše. Nuca itak nič;-)

wd40a148, 20.12.2021 ob 12:07

Opa. O ženskah pa vse najboljše. Nuca itak nič;-)

Kogar je kača ugriznila, se še zvite vrvi boji 😉

Malce trmast, a človek z veliko začetnico. Pa domiseln seveda.

Tema je sicer povsem brez smisla, a za spremembo o človeku, o katerem se da kaj dobrega napisati.

ta možakar je čista pozitiva z odličnim smislom za humor, totalna prva liga na tem forumu.

Bog bogova v vseh pogledih.

tak se mi zdi, 20.12.2021 ob 13:09

Kogar je kača ugriznila, se še zvite vrvi boji 😉

Tko hudo pa res ni. Ne poznam nobene kače. Za večino stvari sem čisto lepo sam kriv, za ostalo, pa – okoliščine.

WD40… Malo zarjavel, a duhovit. 🙂

wd40a148, 20.12.2021 ob 13:19

Tko hudo pa res ni. Ne poznam nobene kače. Za večino stvari sem čisto lepo sam kriv, za ostalo, pa – okoliščine.

Če mene vprašaš so ljudje marsikdaj premalo pozorni na okoliščine – prav zaradi njih se kdaj izide, kdaj pa tudi ne. A kakorkoli: dolgčas s tabo ne more bit. 🙂

Full v redu!

Vsi smo the best! Če zdržimo na tem forumu :)))

Grenivka422, 20.12.2021 ob 14:35

Vsi smo the best! Če zdržimo na tem forumu :)))

best of d best;-)

Sam res, to odpiranje tem čist brez argumentov,…to sem že večkrat hotla izpostavt,…katastrofaaaa! , ne moreš to tko, no! ?

Sicer je pa wd40 ?

Če bi še kak argument več napisal, bi bil že predober ?

Čist okej možakar.

. https://youtu.be/Ju4IxQYa9Kg

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close