Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kakšen vam je uporabnik donporleone?

Kakšen vam je uporabnik donporleone?

Kaj menite o njemu?

Smuti prevari slaži

Ali nikako istinu kaži.

?

A ni fajna? Prisla inspiracija i hopa…

Kakšni se ti zdijo pa vsi Anonimni od 1 do 10.000? Ja? Meni je oni fajn 6231, pa vhuy33, pa ioqz807. Te so mi najboljši na forumu

Dober po srcu, ima pa zanimiv pogled na spolnost.

Odgovor na objavo uporabnika
Nimam imena, 20.12.2021 ob 18:59

Kaj menite o njemu?

alter ego stepni volk..

Škoda ga je.

Zartrose izven profila, 20.12.2021 ob 19:41

Škoda ga je.

Škoda me je❓ ?

. https://youtu.be/Ju4IxQYa9Kg

donporleone, 20.12.2021 ob 19:55

Škoda me je❓ ?

Empatija usmiljenje milost in dobro srce, ne… Skusa prikazat da pa le ni kot pise.

Donporleone je prokleti kurbir brez kančka dostojanstva.

Proklet kurbir, 22.12.2021 ob 11:34

Donporleone je prokleti kurbir brez kančka dostojanstva.

Je vsj prijazn.

ne spomnim se, da bi kdo prej tako pisal v tem stilu, pofarbani klicaji in vprašanja, je pa ok….., ziher pa ni Stepni, za katerega mi je kar žal, da ga več ne vidim, on bi ziher kakšnega Slavoja do zdaj že napopal na sceno…..

Uporabnik donporleone je uporaben :)!vsaj zame, hvala za intervju ?

Naiven in malo počasi dojema kaj se dogaja okoli njega. Lahko ga je manipulirati.

So se že malo spustili vanjga, pa se je čisto zmedel. Sem mu hotel povedati kaj se dogaja pa se je pametnega delu in sem bil pol raje tiho. Samo ga pol niso vzeli za svojo žrtev.

Upam, da bo tako tudi ostalo, zato ker se ne bi znal tako braniti kot jaz.

Grenivka422, 22.12.2021 ob 13:26

Uporabnik donporleone je uporaben :)!vsaj zame, hvala za intervju ?

Uporaben praviš❓ ????

Malenkost, rade volje sem ti poslal link do tistega intervjuja.

Potreben polž

Kokoši ???????, 22.12.2021 ob 13:38

Naiven in malo počasi dojema kaj se dogaja okoli njega. Lahko ga je manipulirati.

So se že malo spustili vanjga, pa se je čisto zmedel. Sem mu hotel povedati kaj se dogaja pa se je pametnega delu in sem bil pol raje tiho. Samo ga pol niso vzeli za svojo žrtev.

Upam, da bo tako tudi ostalo, zato ker se ne bi znal tako braniti kot jaz.

Kaj lisica zopet patruljira okoli kokošnjaka, da si v stanju nenehne pripravljenosti na verbalno bombandiranje in sledeči besedni (dvo)boj⁉️

Poba,

začni dojemati tale forum z malo pozitivnega cinizma pa ti bo precej lažje. Poskusi “napadov” neznane uporabnice, za katere sklepam, da jih omenjaš, so me namreč do solz nasmejali. Po drugi strani pa si ti zanjo idealna žrtev, saj se vselej vehementno razburjaš.

donporleone, 22.12.2021 ob 20:07

Kaj lisica zopet patruljira okoli kokošnjaka, da si v stanju nenehne pripravljenosti na verbalno bombandiranje in sledeči besedni (dvo)boj⁉️

Poba,

začni dojemati tale forum z malo pozitivnega cinizma pa ti bo precej lažje. Poskusi “napadov” neznane uporabnice, za katere sklepam, da jih omenjaš, so me namreč do solz nasmejali. Po drugi strani pa si ti zanjo idealna žrtev, saj se vselej vehementno razburjaš.

DonPOrleone,

ne štekam čisto. Malo si nasprotuješ ko si napisal “poskusi napadov” in “žrtev, ki se razburja”.

Sej se ne razburjam, že eno leto napada in deluje mi, da vedno na koncu ona popizdi. Ker kot si rekel ostaja le pri poskusih napadov! Nakoncu ona zgubi več živcev. Saj si videl kako se je včeraj pobrala(iDESI enako), včasih pa se ji utrga pa preklinja huje od vsakega pijanca. Zato ji bom težil še naprej. Ker napada tudi DarwinaDarkota, zdaj Dolgolaskico in ostale. Zanimivo pa je, da se skupaj z njo pojavi tudi iDESI in kakšni so njegovi komentarji.

Sicer pa je preveč neinteligentna, da bi znala dobro provocirati in izivati človeka.

Pač mislim, da je narcisom treba zbiti samozavest in to ni težka naloga. Ona misli, da lahko pride provocirat in se potem umakne ampak ne bo šlo. Fuknil ju bom oba dol s foruma, kot je Vagabund Barco.

Pred dvema desetletjema sem zvedel, da imajo neznanci, ki so se spustili na nekem forumu v resničnem iste znance kot jaz, in sem jih osramotil pred njimi. Saj sem našel še druge stvari, ki so jih pisali drugje pod drugimi vzdevki.Pol so jokali na forumo moderatorju naj zbriše objavo. Ženski, ki mi je težila pa so v prepiru razbili gobec. 🙂

Sicer pa te vprašam, ali ti res misliš, da če se negdo (pa naj bo nek iDESI ali BTDT ali gdo drug) predstavi na forumu kot, da je miren, priljuden in skromen človek, ki ve ogromno o živlenju.

Ali res misliš, da mora biti že sama po sebi ta podoba resnična in, da je tudi v resnici ta človek tak in da je znanje res njegovo??? Misliš, da virtuala ni dobro orodje za manipulacijo?

Sam vprašam.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close