Kakšen vam je Denis Avdić?
Prijazen, pošten, zabaven, iskren. Eden boljših radijskih voditeljev, kar dokazujejo tudi lestvice poslušanosti in ankete, ki jih opravljajo agencije. Je dober človek, pomaga sočloveku. Letos smo njemu v našem podjetju donirali slaih 6.000 EUR, za vse kar je storil, tudi sam sem mu pripravljen še kaj dati ker se je izkazal. Bravo Denis!
Jaz Avdića ne poslušam, to pa zato, ker ne poslušam NOBENEGA radia. Včasih sem med jutranjo vožnjo na delo poslušala tistega Birkota, ampak ne vem če je bil na Radio 1…. Mogoče je bil, mogoče pa je bila oddaja na kakšnem drugem radiu 😀
Nikoli ne poslušam radia, ne spremljam radijskih oddaj, ne spremljam nič, kar se dogaja po radiu. Sem pa zasledila Avdića na raznih standupih in podobnih oddajah na tv ali preko neta. Glede tega lahko rečem da je eden najbojših standup komikov pri nas, če ne celo najboljši. Kolikor vem, ima tudi veliko dela s temi predstavami in raznimi drugimi nastopi. Najbrž ga ljudje radi gledajo, ker je odličen.
Umetnik629, 07.06.2025 ob 19:12
Prijazen, pošten, zabaven, iskren. Eden boljših radijskih voditeljev, kar dokazujejo tudi lestvice poslušanosti in ankete, ki jih opravljajo agencije. Je dober človek, pomaga sočloveku. Letos smo njemu v našem podjetju donirali slaih 6.000 EUR, za vse kar je storil, tudi sam sem mu pripravljen še kaj dati ker se je izkazal. Bravo Denis!
PODPIS POD TOLE.
SE STRINJAM.
SRČEN ČLOVEK. čE BI BILO VEČ TAKŠNIH BI BIL SVET LEPŠI.
Forum je zaprt za komentiranje.