Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kakšen vam je Denis Avdić?

Kakšen vam je Denis Avdić?

Pa ne na račun samo Mihe…ampak on bi se iz vseh delal norca,podjebaval folk…ko pa se njega lotijo,se pa kr izogiba.

Ga ravnokar gledam po tv v oddaji nedeljsko popoldne…pa kako je to obnašanje. Da mora kot gost oddaje jest zraven, a doma nimajo kaj za jest. Pa res ni več zanimiv,mu je slava preveč v glavo stopila

a ukrao je neki test, pošteno ga ukrao, nije ni znao, šta je to. prepametan je on za neke slovenace,  bre..

Ne morem poslušati tega Radia. Ampak še težje je pa popoldan v avtu. Tisto je pa res bolnica in je Avdić perla.

pač bedak kot vsi policisti, povrhu je še blondinec in antipatičen

Ga ne prebavljam.

Ne, sploh mi ni všeč, skoraj antipatičen. Še najbolj me moti, ker ni duhovit. Duhoviči res, a to je tudi vse.

Hinavski, kot vsi južni.

Kdo je to?

radio 1 ne poslusam zaradi njega.

antipaticen natcisoiden tip, ne vem komu je sploh smesen in poslusljiv?

Za bruhat zoprn, zaradi njega in reklam smo nehali poslušati Radio1.

Ne morem ga več poslušati, sploh pa tisti avizo vsakih deset minut

Odvraten

Prijazen, pošten, zabaven, iskren. Eden boljših radijskih voditeljev, kar dokazujejo tudi lestvice poslušanosti in ankete, ki jih opravljajo agencije. Je dober človek, pomaga sočloveku. Letos smo njemu v našem podjetju donirali slaih 6.000 EUR, za vse kar je storil, tudi sam sem mu pripravljen še kaj dati ker se je izkazal. Bravo Denis!

Jaz Avdića ne poslušam, to pa zato, ker ne poslušam NOBENEGA radia.  Včasih sem med jutranjo vožnjo na delo poslušala tistega Birkota, ampak ne vem če je bil na Radio 1….  Mogoče je bil, mogoče pa je bila oddaja na kakšnem drugem radiu  😀

Nikoli ne poslušam radia, ne spremljam radijskih oddaj, ne spremljam nič, kar se dogaja po radiu.  Sem pa zasledila Avdića na raznih standupih in podobnih oddajah na tv ali preko neta.  Glede tega lahko rečem da je eden najbojših standup komikov pri nas, če ne celo najboljši.  Kolikor vem, ima tudi veliko dela s temi predstavami in raznimi drugimi nastopi.  Najbrž ga ljudje radi gledajo, ker je odličen.

Antipatičen. Smešen še včasih, duhovit nikoli. Ga ne poslušam, niti ne spremljam  dobrodelnih akcij. Aja, fizično zelo povprečen.

Bosanc

Odgovor na objavo uporabnika
Covid 2021LE, 02.08.2023 ob 16:33

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

Mn ga slišm, vidm, raj ga mam.

twelve pointz☺ Njegov obešenjaško-bosanski humor je morda!! dober za v areste

Umetnik629, 07.06.2025 ob 19:12

Prijazen, pošten, zabaven, iskren. Eden boljših radijskih voditeljev, kar dokazujejo tudi lestvice poslušanosti in ankete, ki jih opravljajo agencije. Je dober človek, pomaga sočloveku. Letos smo njemu v našem podjetju donirali slaih 6.000 EUR, za vse kar je storil, tudi sam sem mu pripravljen še kaj dati ker se je izkazal. Bravo Denis!

PODPIS POD TOLE.

SE STRINJAM.

SRČEN ČLOVEK. čE BI  BILO VEČ TAKŠNIH BI BIL SVET LEPŠI.

Kako rečeš bivšemu blond policaju? Denis Avdič.

Kako rečeš bivšemu blond položaju, ki se preseli na gorenjsko?
Enis  Davnič.

Pa kako se je sekta SDS spravila na Denisa Avdica s vsemi topovi. Pa samo zato, ker se je ponorceval iz Hojsa, ki je v casu korone peljal mamo na hrvasko. Denis, ne daj se.

Takle, 02.08.2023 ob 21:00

Men je pa fajn. Smo različni. Tud Bunderla mi je, sam ne za skoz.  Radio 1 mam v službi, v avtu aktual.

Malo smešen vcasih za razliko od njegove ekipe ki so pa bolj creda

ampak res, moj najljubši, ko ga ugasnem!

Vau681, 07.06.2025 ob 23:23

Kako rečeš bivšemu blond policaju? Denis Avdič.

Kako rečeš bivšemu blond položaju, ki se preseli na gorenjsko?
Enis  Davnič.

Blond? a res?)

Beden, do konca ponarejen, slab humor, ihtav, egocentrik, željan pozornosti da bi po mojem ubijal zanjo.

Kretencek, bolje da bi njegovi predniki ostal v bosanski vukojebini

Pogolten. Prevarant. Itd.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close