Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kakšen se vam zdi tale mehčalec

kakšen se vam zdi tale mehčalec

Frosch iz Milerja. Namreč iščem nekaj, kar bi dišalo po svežem, ne po nekih umetnih dišavah. A ima katera tega z vonjem po mandljih? Je v redu, lepo diši? Pa prosim, ne spet o tem, kako so mehčalci en sam strup, pa alergeni…. Ravno zato bi kupila tega, ker piše, da je hipoalergen. Ja, včasih tudi mehčalec rabim, polovično količino, predvsem za pisano perilo, za belo imam pa beli kis. Vaša mnenja prosim.

mi s froschem (sicer tekočim detergentom) imamo same okej izkušnje. Frosch je pojem, sinomi za res tiste najbolj občutljive in njim je namenjen. tako da z njim ne moreš falit

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

Jaz imam že nekaj časa Frosch Aloe Vera. Uporabim tako malo, da sploh ne vem, kakšen vonj ima. Amapak, ko bom spet kupovala mehčalec, bom verjetno enakega. S Froschem z mandljevim vonjem žal nimam izkušenj.

Frosch Aloe Vera lepše diši kot mandelj. Vsaj meni.

Ti bi rada svež vonj in bi imela mehčalec z vonjem po mandljih? Sori, ampak svež vonj perila je meni vonj po prašku, soncu in vetru, kar je mandelj daleč od tega.
Pojdi v Mullerja in povohaj mehčalec, pa izberi tistega, ki tebi diši. Meni aloe vera recimo sploh ne diši, mi smrdi. Edini mehčalec, ki mi diši, je stari Bohor, ki ima vonj po prašku, vse ostalo je umetno.

Ali se mehčalec Bohor sploh še dobi pri nas? Se ga spomnim še iz otroštva, ko smo ga imeli doma.

Meni pa tisti mehčalci iz milerja niso nič tak posebnega. Ponavadi kupim felce azzurra. Pa zadnjič sem še brisačo dobila zraven.

Pozdravljeni,
sporočam, da bo mehčalec Bohor ponovno na voljo v Sloveniji. Uvoznik everyday.si

Od froša vzami Cotton blossom, ostala dva sta bz.

A kdo ve za kakšen res dober mehčalec iz ITA trgovin, ponavadi sem v Ipercoopu. Pa ne mislim na tiste kokolinote pa to, kej druzga, da res lepo diši, pa da ni mandelj, ipoalergen?

Od froša vzami Cotton blossom, ostala dva sta bz.
[/quote]

Jaz uporabljam aloe vero, granatno jabolko in bombaž, pa mi je ta bombaž v modri flaški najbolj diši. Mam pa ga samo za brisače in spodnje perilo, ker je tako drag. Kupim ga pa zmerej na zalogo v tuš drogeriji, ko je -50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}. Potem pride 1€

Bravo modri Bohor diši po celi vasi.

Bohor še obstaja.

Kupujem ga v kmetijski zadrugi (Šaleška dolina; lahko, da ga imajo tudi v ostalih), imajo pa ga tudi v trgovinah Kea.

Diši pa točno tako, kot se ga spomnim iz otroštva.

Obstaja koncentrat (modra dvolitrska plastenka) ali klasičen liter v “stari” plastenki.

Odgovor na objavo uporabnika
Korenjak, 06.05.2018 ob 15:17

A kdo ve za kakšen res dober mehčalec iz ITA trgovin, ponavadi sem v Ipercoopu. Pa ne mislim na tiste kokolinote pa to, kej druzga, da res lepo diši, pa da ni mandelj, ipoalergen?

pejt do tigote, pa mogoče še  il tulipano di gorizia

jih boš našel en kup. ipoalergenico maš od chicca, winnisa, chanteclar pa še kaj bi se zihr našlo

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close