Kakšen se vam zdi prenovljeni starševski čvek oz. MON?
Nek čuden človek se je oglasil.
Dvakrat več, hočeš rečt dvakrat manj?
Nepreglednost je torej uredu in je v nam problem ker smo leni?
Torej da več ne vidiš kdo je temo odpru, gdo nazadnje odgovoru, da citati niso skriti ampak so kr spacani zravn sporočila, da teme več ne skočijo na vrh ko odgovoriš vanje in moraš sto strani dol gledat če je gdo odgovoru nanje itd.itd.itd. To vse je v redu le mi smo leni?
Očitno je da forum še urejajo. Samo ti misliš da je to končni rezultat in ga sprejmeš.
A to pomeni, da bi ti kupil večjo hišo kot jo imaš zdaj, a bila bi nedokončana in nebi imela gretja, vrat in oken in bila brez elektrike in bi nato ženi rekel, da se le leni človek ne zna navaditi na spremembe???
Velečudak!
@kokoši
Pa daj spremeni si Nik no.
Zdej maš edinstveno priložnost za preporod?
Veš kolk mi gre na žvce, ko se tu iščem. Sploh nea vem ki sem oddala komentar?
Pol grem na zgodovino preverjat, kaj je blo zadnje gledano.
Mislim da je vse v obdelavi, zato je prav da vejo da je to slab izdelek.
Nisem bla v Rutarju, zakaj?
@Medena nedelja
Mah ne nebom si ga spremenu, ker počasi odhajam. Nikamor drugam ne pišem razen sem, niti družbenih omrežij nimam, razmišljam, da bi še internet ukinu in čas porabil za druge stvari.
Ja ta Rutar na Rudniku v Lj ima tri nadstropja, in so imeli tekoče stopnice in so jih ukinili in zamenjali z navadnimi. Pa še nadstropja so tam 8m visoka tako da se do vrha rabiš nahodit. Šparajo elektriko. Pa še trakove, ki so zaradi varnosti za vizualni učinek za tiste ki slabo vidijo prilepljeni na rob stopnic so tako čudno prilepili da ludje padajo po tistih stopnicah. To je sam ena fora v nakupovalnem središču Rudnik, je še par hujših.
To sem mislu s tem, da ne gremo vedno naprej, včasih gremo fajn nazaj in to velikokrat sploh pri raznih prenovah opažam. In skos piz,dim da je vedno manj vsega in da vse postaja bedno.
Forum je zaprt za komentiranje.