Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kakšen se vam zdi prenovljeni starševski čvek oz. MON?

Kakšen se vam zdi prenovljeni starševski čvek oz. MON?

Odgovor na objavo uporabnika
Jonc, 15.05.2021 ob 13:00

No, nekaj mi je pa všeč. Lahko prijaviš neprimeren post brez obrazlage. Upam, da bodo s tem počistili tudi nesnago tipa viharni in vzdignil forum na bolj kulturen nivo.

Ekstra zabita si, pa prva pljuvaš po novem forumu, ki še sploh n doknčan. Res si smrad ničvreden, da težko anjdeš enakega. Taki kot si ti sploh ne bi smeli imet dostopa do interneta, ne le do foruma.

Bedno!

Zakaj bi podajal mnenje, če brišejo, ker so mislili, da bomo navdušeni. Po novem bo treba samo kimati. ?

Ni mi všeč,veliko manj pregledno.

Čist ok, lažje najdeš temo..

Vedno me je motilo, ko se je kaj spremenilo ?, no se bom navadila ali pa počasi opustila.

Slabo ste to zrihtal. Nepregledno.

Za naprej bomo pa videli. Prvi vtis je beeeeden. Bom kliknil, da videm, če to sploh dela.

Dela, samo je nekako preveč v ženskih farbah , ozadje kot, da bi uletel v salon manikure in kozmetike, hmm.. No ja, živi bili pa videli.

Odgovorni, dajte neprijavljenim možnost citiranja oz. odgovarjanja!! A resno mislite, da naj bi imeli možnost citiranja samo prijavljeni?

Dajte pod prispevke posameznikov možnost ODGOVORI oz. CITIRAJ kot je bilo prej.

Uro bi tudi lahko uskladili z našim časom:))

Mah za nič,pridem naslednji teden pogledat,če kaj bolje.

Ta scena je trenutno totalno brez duše.

Nepregledno.

Odgovor na objavo uporabnika
Danes neprijavljen, 15.05.2021 ob 15:58

Ta scena je trenutno totalno brez duše.

Ta scena je trenutno totalno brez

Barve so grozne. Sam tekst je siv, ker je presvetlo, ker ni kontrasta črno-belo za lažje branje. Ne mislim nabaviti novih očal, zato, da lahko berem novi MON. Mene ne bo več kaj dosti sem, če sploh.

Čista katastrofa od foruma.  Kot, da bi ga delal kakšen z izobrazbo posebne šole.
Od odprtju teme skoči na zadnjo objavo – ker ni vsaj nekaj besed avtorja pod naslovom teme, pojma nimam za kaj v temi gre … skratka štala
Zgleda, da registrirani lahko re.jajo – pa še to je šlampasto prikazano, neprijavljeni pa tega ne moremo.

V design, estetiko se ne vtikam – pač okus avtorja in lastnikov.
Še vedno pa kuri čas zaradi reklam …
btw: total idiotizem: ob prikazovanju reklame za … emmm … nekaj rdečega – menda Generali – pa prikazuje stari format SČ.ja ☺☺☺
V hiši imamo dojenčka … naj vam on naredi pravila, principe, pregleda kaj se kdaj kje prikazuje ☺☺
in JA!! da je nick z velikimi črkami je —idiotizem  !!! .. zakaj ni samo prazno, številke …

Objava čaka odobritev

joj! 😀

Upam, da je to samo prva testna verzija.

Nope.. men full ni všeč :'(

Kako lahko Viharni Jezdec citira ljudi, ko jim odgovarja?

Js nimam te možnosti. A za enkrat jo imajo samo registrirani?

Pa vse kar citira ni skrito v pravokotniku, ki ga klikneš da odpre ampak se vse vidi, čist je neberljivo.

Naj raje zaprejo dokler še urejajo.

Totalno zgrešeno vse skupaj. Nepregledno, kr neki. Me zanima kdo je oblikoval in zasnoval to spremembo? Ta nima pojma o dizajnu in prektični uporabi foruma. Katastrofa!!!

ni mi všeč. Premalo pregledno.

Obup, katastrofa. Za uporabniško izkušnjo še niso slišali.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close