Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kakšen se vam zdi prenovljeni starševski čvek oz. MON?

Kakšen se vam zdi prenovljeni starševski čvek oz. MON?

Jaz se težko privajam novemu:(( Zaenkrat mi je bil prejšnji bolj všeč.

Tole je totalno neprebavljivo! Težko kaj najti, same reklame. Meni resnično ni všeč!

Takšen me sploh ne zanima več. Nepregledno.

Nikakav. Še dobro, da je na voljo še drugi čvek, ki je preprost za uporabo.

Tega kar imejte. Hvala pa dobro bodite.

Obup.

Grafična podoba je nikakršna, kot da bi dali delat enemu v OŠ.

Sploh ne vem, kje se prijavim, če se sploh lahko. Nick mi piše v velikih črkah, nikakor da napišem z malimi.

Polno besed v hrvaščini.

Reklam pa nimam, ker Brave je zakon.

Odgovor na objavo uporabnika
Jonc nepr, 15.05.2021 ob 12:19

Obup.

Grafična podoba je nikakršna, kot da bi dali delat enemu v OŠ.

Sploh ne vem, kje se prijavim, če se sploh lahko. Nick mi piše v velikih črkah, nikakor da napišem z malimi.

Polno besed v hrvaščini.

Reklam pa nimam, ker Brave je zakon.

A, daj no koza zabita, zavožena ravno ti boš takoj pljuvalo….jaoooooo.

Js sm se lih navadla na prejšno podobo, ta mi ni všeč. Ne še 🙂

To ni nič več,kar neki in kje so teme o coroni,teorije zarot itd.?Sem kaj spregledala???

Sedaj pa že bolje dela…tudi teme ‘letijo’ postopoma nazaj, kot v starih mon časih, podoba prejšnja je bila bolj vsecna, funkcionalnost pa verjamem, da bo postopoma izboljšana…

Katastrofa , obup, nikakvo tole.Zakaj ste sploh karkoli prenavljali?

Ful mi manjka, da ko kliknem na temo, da lahko kliknem na naslov in se pokaze uvodni post ali pa kliknem na zadnjega komentatorja in se pokaze zadnji odgovor v temi.

Zdaj kliknem in mi pokaze najprej zadnji odgovor. To mi ni vsec!

Ja a so Hrvatje prevzeli vajeti?

Ime ili nadimak je meni pisalo pri odpiranju nove teme.

Samo ljudje božji! Saj smo v Sloveniji!

Nepregledno.

Slabo, res slabo. Nepregledno, počasno.

Nekaj je pa ostalo od prej. Viharni in nekaj njegovih jazov.:(.  Nič mi ni žal, da bom tukaj še manj. Že prejšnji forum so uničli, sedaj ne bo veliko treba.

nekaj je od, 15.05.2021 ob 12:51

Nekaj je pa ostalo od prej. Viharni in nekaj njegovih jazov.:(.  Nič mi ni žal, da bom tukaj še manj. Že prejšnji forum so uničli, sedaj ne bo veliko treba.

Čim več multiničnih zabitih drekal šlo stran , bolje za za vse.

Meni pa ni slab.  Saj ga urejajo in bo delalo vse tako kot je treba, komaj so ga zagnali in že norite….  Malo potrpljenja 🙂

???? Namesto edinstvene platforme, so pobrali neko verzijo, ki so jo pozabili translejtat. ???

In te barve, so hujš, ko če bi malo neposredno v sonce gledal. Črke pa majhne, da četudi dobro vidim brez očal, bi jih mogla sedaj imeti.

Prej je bilo vsaj pregledno, takoj si zaznal, katera tema te zanima, tle pa samo barve sekajo..

Tale prenova, tudi če je ne bi bilo. Nazaj dajte, tole je katastrofa od novosti.

Za tolažbo, meni piše vzdevek. Ampak, če ne silijo cepiti, bo tale forum silil, da uporabljaš očala, poleg zaščitnih očal proti soncu. ??????

Neučakana, 15.05.2021 ob 12:54

Meni pa ni slab.  Saj ga urejajo in bo delalo vse tako kot je treba, komaj so ga zagnali in že norite….  Malo potrpljenja 🙂

Seveda ni slabo, sploh ko bo to pošteno delalo,je bolj pregledno in prav luštno.

Seveda ni slabo, sploh ko bo to pošteno delalo,je bolj pregledno in prav luštno.

grozno, nepregledno, nikakvo 🙁

Ti sploh nisi Neučakana 😀 pravijo, da je potrpežljivost božja mast 🙂

No, nekaj mi je pa všeč. Lahko prijaviš neprimeren post brez obrazlage. Upam, da bodo s tem počistili tudi nesnago tipa viharni in vzdignil forum na bolj kulturen nivo.

Jonc, 15.05.2021 ob 13:00

No, nekaj mi je pa všeč. Lahko prijaviš neprimeren post brez obrazlage. Upam, da bodo s tem počistili tudi nesnago tipa viharni in vzdignil forum na bolj kulturen nivo.

Tebe je anrava sama počistila, zato si smrdljiva zavoženka.

Itak vsem ne kaže vsega.  Meni pri postih ne kaže “odgovori” in ne morem replicirati, mogoče zato ker nisem registrirana.  No, saj bo počasi.  Alternative za ta forum itak ni 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close