Najdi forum

kakšen računalnik

Pozdravljeni vsi skupaj
Rad bi si kupil nov računalnik, zdaj imam pentium celerum 1000 ne vem če sem prav napisal. Pa mi že vse šteka ker mam polno virusev. Zdaj pa bi si rad kupil novega pa nevem kakšnega cena pa je lahko do 160.000 slt.
Prosim svetujte ali si ga sestavit ali ….

Zarad virusov ti pa ni treba kupit nov računalnik, sformatiraj ga in naloži na novo sistem pa bo.

LP

Zaradi virusov moraš NUJNO kupiti nov računalnik, formatiranje nič ne pomaga, virusi se zažerejo not, vse gre k hudiču, skratka, ta računalnik je samo še za v smeti.
Lahko ga pa prodaš meni po simbolični ceni, tko za en pir…

Ej, hecam se. Res, mal ga sformatiraj, pa jovo na novo, pol si pa protivirusni program omisli in adaware in spyware in te finte, pa bo delal ko bubica! 🙂

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

Saj mam antivirusni program pa tudi na novo je že bil naložen ampak se bom odločo kar za novega ker mi pekač tudi ne dela pa tv nekaj šteka.

kaj boš pa s starim?

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

na novo ga bodo naložili in ga bom komplet prodal.Kaj pa čem z njim.

za kolk bi ga prodal (brez da ga na novo naložijo)??

10 flik, več ne more bit…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close