kakšen prenosnik
Odločam se za nakup (prvega) prenosnika, pa pojma nimam, na kaj moram bit pozorna pri izbiri.
Namenjen bo predvsem za domačo rabo – domača pisarna, spletna banka, urejanje fotografij, ogled kakšnega filma z “domačega” DVD-ja … No, pa na kakšno pot bo tud šel z nami, za on-line potovalne informacije (z avtom).
Nekako sem zbrskala tegale
Kakšno mnenje? Katere firme so v redu? Lahko mi priporočite tud kakšnega drugega – seveda čimboljšega in čimbolj poceni 🙂 Z windowsi vred.
Pa še to me zanima, kakšna je kompatibilnost bolj starih programov (npr. office 2000) z windowsi 7, ker ne bi rada še tega na novo nabavljala. Pa klik, dela brez težav? Se spomnim, da sem brala in slišala o mnogih težavah z Visto, o win7 se pa nič kaj dosti ne govori.
Boja
Pozdravljena!
Dandanes so skoraj vsi prenosniki več kot dovolj za osnovne potrebe uporabnika, tako ta tale, ki si ga tu dala, je več kot dovolj, je pa seveda pametno pogledati več različnih trgovin, kjer najdeš iste računalnike ceneje ali dražje. Doma imamo Acer-ja, Toshiba in HP-jev prenosnik in vsi delujejo čisto ok. Acer in Toshiba sta že starejša modela in slabša od linka, ki si ga dala pa kljub temu delujeta (za osnovne potrebe) dobro. Medtem, ko pa HP je dosti močnejši (ampak za več, kot osnovne potrebe :)), ampak vsi delujejo brez problema. Tako, da računalnik z linka je (še enkrat) več kot dovolj.
Kar pa se tiče kompatibilnosti pa tako…običajno ni nekih večjih težav naložiti starejše verzije, edino pri 64 bit-nih windowsih zna delati malo več težav, ampak načeloma deluje vse…sicer sam uporabljam novejše programe, ampak vseeno, moralo bi delati. Klik pa deluje tako na Visti,kot na 7-ki in ni nobenih težav.
Pa obilo užitka pri nakupovanju in še več pri uporabi!
Forum je zaprt za komentiranje.