Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kakšen naj bi bil moški?

Kakšen naj bi bil moški?

Jah slučajno piše tema “Kakšen naj bi bil mošk” ne pa “Bejba & Žan – debata 20″….sicer pa bom od zdej itak preskočila temo.

Se ti oproščam in moram reči,da sva res skrenila ven iz teme,ampak govoriva koristne stvari.Sex in vse okrog tega se pogovarjava.

Kaj naj ti razkrijem kakšno podrobnost?

Ne bom dolgovezil,zanima me kakšen položaj ti je pri sexu najboljši in v čem najbolj uživaš,kar ti dela tvoj dragi?

a ti bejba noče pisat?

Najboljši so položaji, ko ga vidim v obraz (njegova grimasa med sexom mi je ful všeč), in najbolj me vzburja, ko mi prsteka v rito vtakne. In pa da bi dovoli, da mu ušeska pogrizem!

Pa tebi, Žan?

Predvsem pameten !!!

Ali samo enega prsteka?Kaj pa ud ali več prstov?

Pameten že ampak večina se dela pametnih.Un ta”pamet” se pokaže takrat ko so težave in nekateri pametni pregorijo in se ločijo.Kaj misliš?

Odvisno kteri ud!!!

Spolni ud,pa še vibrator v ritko.Užitek je popoln.

A si ti Žan, že dobil spolni ud u ritko, pa še vibrator kam vtaknil, da poznaš te užitke?

Spolni ud v žensko tamalo,vibrator pa v žensko analno odprtino istočasno.Kaj pa je to takega?

To ni nič takega, ampak če si ti, Žan, moškega spola, potem ne vem če imaš ta malo, da bi poznal te užitke!!!

Ali pa ti ženska,ki ne ve kaj bi rada?

Saj praviš da imaš redne analne odnose,bejba.Ali te pri tem kaj boli?

UUUaaaauuuu!!!!
Čutim neko hudo nastrojenost proti vsem bejbam na netu……….

Kaj pa naj bi me bolelo?

Me ne nič. Paše pa paše!!!!

Bravo Biba!
Sem tud jaz začutila! Vsi ti Žani nekako ne delujejo srečni danes, se ti ne zdi?!

Bejba globoko se ti poroščam in želim si,da bi se naprej še sproščeno in v redu pogovarjala.Brez neslanih idej.Velja?

Je blo kaj narobe? Ideja pa itak ni ideja, če ni slana!

Naj ti povem,da sem moški in nisem nobeden skrivalec za svojimi niki.Danes pa imaš več časa v službi,ali šefice ni?Imata s svojim fantom kakšen načrt za čez vikend.Bosta skupaj?Bodo noči strastne?Greva na en nov post,odpri ga ti ženske imajo prednost.

Sama sem v pisarni!
Škoda, da ni mojega, čeprav me je prej tako zrajcal po telefonu…. Jjjjjjjjoooojjjj!

Odpri ti nov post! Meni so všeč odločni moški, ki naredijo prvi korak!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close