Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kakšen naj bi bil moški?

Kakšen naj bi bil moški?

Dobro jutro si kaj vročega sanjala?Jaz bi šel na eno dobro peščeno plažo z eno dobro mačko in užival,skomini in čaronne želje’

Čao vidim,da se nekateri lepo zabavajo na drug račun.Bejba ne nasedaj.Kako si kaj,dobro spala?

Včeraj se moj dragi vrnil! Me je presenetil! Ni bilo časa za sanje, realnost je postala sen!!!

Pa ti?

Potem je bilo pa gotovo res živo.Tudi midva sva se žgečkljivo in nagajivo rajcala,kar nekaj časa,potem pa se je naslada prelila v eno.

Še kaj,laa,la,laa.

No, vidiš, da se imata lepo! Ne vem zakaj si potem nekako želiš drugačne zveze oz. praviš, da si neizpolnjen. Po tem kar praviš zadnje čase se mi zdi, da ti čisto nič ne manjka, ne tebi, ne tvoji. Ni res?
Sem vesela za vaju!!!

Vljudno prosim,da se skuliraš Uli in lažni Žan,hvala.

ja samo potem sem bilo malo jezen, ker je fotr prihrumel v sobo in mojo piško nagnal domov, jaz pa sem moral pomiti stranišče, uhhhhhhhh

Zgodba se ponavlja! Še dobro, da sem sama v pisarni, ker se vam tu pa tam tako na glas zasmejim, da kar stene pokajo!

Več nas je, bolj zabavno je!

Nisem zadovoljen s povprečnim sexom,želim si nekaj več,vedno želim kaj novega vnesti v igro,da ne postane vse monotono in kot obveza.Igra mora biti odkrivanje,strast,popestritev,kanček domišljije,skratka igra naj bi bila privlačna in vznemirljiva.

Upam,da bo še vse dobro in,da bova v redu komunicirala.

Braaavooo skriti junak!

Potem pa moraš tusi sam popestriti zadevo! Ali pa se vsaj odkrito pogovorita, česa si kdo želi. Gotovo ima tudi ona kakšne skrite želje, pa si ne upa predlagati, ker si verjetno misli, da se ne boš strinjal al pa kaj podobnega!

Že dostikrat sem slišal za dogi stajl, menda da je zelo fino. Bejba a ti lahko malo več poveš o tem? Bom predlagal moji, da bova probala. Kakšen položaj to sploh je? A je to ženska na moškem mogoče?

Najbolje je za oba seveda,dasta odkrita pri svojih željah,da si povesta kaj je komu všeč,a nekaj mora ostati skrivnost,ker je dobro odkriti še kaj novega.Kako pa vidva?Ali sta raskrila takoj vse adute?

Žan ti boš to ime še ponoči sanjal.Če imaš jajca se evidentiraj s pravim imenom-nadimkom.Nihče ne bo jezen.

Ti si pa gotovo s kmetije, vidim da poznaš domače živali do obisti! Če ne znaš s punco pa poskusi dogi stajl s kakšno simpatično psičko. Gotovo ti bo všeč!!!
In čestitam na znanju angleščine! si mislim, da si bil na izobraževanju najmanj v Angliji. Je tako?

Še zdaleč ne! Sva pa spontana in oba sva za novosti…

In kakšne so te novosti?

V podrobnosti pa se ne bom spuščala.

OK,kako si zadržana postala.Pa saj ne mislim tako natančno opisovanje.

Bejba zdej vidim, da tudi normalna nisi. Sex s psičko? So se ti možgani skisali? Če si ti za take stvari, jaz na žalost nisem, se mi obrača ob misli na tvoje ideje. Pfeeeeeej

Žan ku,kuu,daj povej kako ti je ime,kdo se skriva za tem ?

Š sej to ne more bit res..spet duolog z Žanom in bejbo…morta res vsako temo nasmetit…dejta si že IRC al pa neki nainštalirat pa debatirajta po mili volji…eh..

Pa saj ti ni treba brati!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close