Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Kakšen model za torto?

Kakšen model za torto?

Halo!

Kot sem že pisala bi začela tudi sama peči torto. Šla sem v nakup modela in sem
v dilemi, kakšen model kupiti oz. iz kakšnega materiala?

V trgovini sem videla 3 različne modele, po velikosti (ali 24cm ali 28 cm) in tudi po
materialu (bile je nek črn material-je mogoče teflon?, pa tudi rostfraj)

Kateri material je najboljši in katero velikost mi predlagate?

Hvala in lep sončen dan!

Predlagam teflonskega, poljuben premer – v večini pa mislim, da se uporablja tisti s premerom 26 cm.

LP

Meni zelo sluzi od dr.Oetker,ki ima se dodatno dno za sarkelj z luknjo.Kupila sem ga pred leti-nerjavece jeklo.Lp babi

Najprej sem imela rostfraj, zdaj imam teflon in sem z njim bolj zadovoljna. Glede premera pa je odvisno, za koliko ljudi boš pekla torto. Moj ima premer 28 cm, ampak nas je veliko in moram speči veliko torto. Za normalnne razmere je 26 cm ravno prav.

Predlagam 26 cm od Dr. Oetkerja iz serije profi. So precej bolj odporni, lahko jih pereš v pomivalnem stroju in po njem režeš z nožem. Teflonski po nekajletni uporbi začnejo rjaveti. Mi jih ravno zdaj menjamo.

Hvala za nasvete, grem v nakupe.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close