Kakšen mejkap
Dejte mi svetovat, prosim. Za posebno priložnost bom oblekla modro svetlikajočo se krilo ter črno majčko. Pa me zanima, ali se vam zdi primerno, da imam modro maskaro pa rahlo črno obrobo oči. Ali je bolje, da imam črno maskaro. Imam zelene oči – kakšna senca mislite, da bi pasala – nekaj bolj v modrem ali čisto kak drug odtenek (lila, roza, …).
Fora je namreč v tem, da moram iti celoten mejkap nabaviti, ker doma nimam čisto nič (sestrica odnesla celotni salon sabo na morje :o) ), pa ne bi rada kupila 5 različnih maskar samo zato, da ugotovim, kaj bolje pristaja.
Hvala za vse morebitne nasvete!
Ojla,priporocam ti tudi,da pises v forum,ki se imenuje Licenje, Makeup,ki je malo nad tem forumom.Jaz osebno bi na tvojem mestu rajsi izbrala crno maskaro(imam tanovo od nivee beaute:lash designer pa mi je ful vsec,super pa je tudi lorealova more lashes)in svetlikajoce modro sencilo,vecih barv,da lahko malo kombiniras,na koncu ocesa bolj temno,pa to..najbolj ti priporocam od Isadore,une v modrih odtenkih,ko lahk dobis noter po 2 ali 4 odtenka.Jaz imam unega,ko jih ima 4 i je super!Nasploh ima Isadora meni najepse barve.Pa absolutno crn svincnik za obrobo zraven,ja.Zgoraj in spodaj ocesa.Na ustnicah bos imela kaj?Ce ze ti priporocam bolj naravno svetlo rdecilo,ker ce imas ze oci tako poudarjene,potem usta morajo biti cimbolj naravna.Pa-pa
Pozdravljena!
Sem prebrala sporočilo, ker me velikokrat firbec odnese tudi na druge forume:)
Zato vam Pupa ni potrebno postavljati vprašanja ponovno na “mojem” forumu, ampak vam bom odgovorila kar tu.
Že Pupa je odlično opisala tehniko ličenja vek, torej zunanji koti veke naj bodo temnejši, notranji pa svetlejši.
Kar se tiče izbire bare senčila vam priporočam,da nanesete na zunanje kote temno modro senčilo, proti notranjosti, pa prehajate v roza odtenke.
Na predel pod obrvmi nanesite svetlo roza senčilo, ki naj se sveti. Tako boste oko bolj povečala in optično odprla.
Oko lahko obrobite z črnim svinčnikom ( če imate velike oči ) ali pa z modrim svinčnikom. Svetujem vam, da trepalnice poudarite s črno maskaro.
Ne pozabite poudariti ličnice-naj bodo v nežno roza odtenku. Senčilo za ličnice vedno nanašajte s čopičem, ki ga pred nanosom spihajte ali pa zabrišite na roki.
V primeru, da boste oči močneje poudarila, izberite le lip-gloss.
Glede nato, da bo krilo svetleče, si lahko na dekolte nanesete tudi malo bleščic ali pa prah. Zelo rada uporabim mleko z bleščicami, ki se diskretno posveti na teleseu in daje zapeljiv videz 🙂
Že Pupa vam je razložila, da ima IsaDora zelo dobra senčila. Tudi sama jih najraje uporabljam.
V primeru, da imate še kakšno vprašanje mi pišite na forum Ličenje-make-up.
Hvala in lep pozdrav!
Nada
Forum je zaprt za komentiranje.