Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kakšen cilj ste si postavili za leto 22?

Kakšen cilj ste si postavili za leto 22?

Priti do hiše, stanovanja, ženske, otroka, moškega, otroka,….?

že leta si zastavljam isti novoletni cilj – ne zastavljam si ciljev ☺

Tisti ki so redno tu gor, imajo pa res cilje v življenju.  Hahahahaha……:))

Postala bom bolj preračunljiva, izkoristila bom prilike za bolj lagodno življenje, poštenje in vloga pridne punčke NE prinese nobenega zadovoljstva, ampak samo izkoriščanje. Zdaj bom jaz na drugi strani, se javim konec leta in sporočim uspeh 🙂

????

Da se oženim.

Javljal se neka?

Auuuu…

Nijedna nece teroristu?

Odgovor na objavo uporabnika
Melona, 01.01.2022 ob 20:09

Priti do hiše, stanovanja, ženske, otroka, moškega, otroka,….?

Si ne postavljam nobenih ciljev..imam hišo , družino , moža ,službo ..živimo kar vredu tudi materialno naj vsaj tako ostane …želim si edino več zdravja ki me je lani kar počasi celo leto matralo bila kar 3 mesece na bolniški upam da bo letos boljše.

Nobenega res pomembnega. Mogoče samo to, da bom letos do poletja prej in v boljši kondiciji kot lani.

Da končno zberem pogum in se cepim.

Da ostanem negativna:)

Nimam posebnih ciljev, ker kdor visoko leta nizko pade. Boljše biti brez razočaranj.

pajade583, 01.01.2022 ob 20:42

Tisti ki so redno tu gor, imajo pa res cilje v življenju.  Hahahahaha……:))

Kako veš kdo je redno tu? Si redno tu? ???

Zivim od danes do juter. Iz rok v usta. Za vse ostalo me boli kurac.

Imam vse kar se tiče materialnega, sedaj si želim druge stvari. Da bi našla mir v sebi, da se ne bi sekiralq za vsako neumnost, da bi znala uživati. To si najbolj želim.

Boriti se naprej pogumno v življenju, ohraniti zdravo pamet, in mir v srcu. Nič drugega. Materialno s sabo ne bom ničesar nesla.

Enako kot noja13 in rok-1 🙂

plan reselitev v tujo državo nekam na toplo, sončno in mentalno stabilno in zdravo razmišljanje, čimbolje prodati hišo (bo šla brez problema v promet, je na taki lokaciji, ko že dve leti vohljajo in sprašujejo, če kdo tukaj proda); sicer počakam še do po volitvah, pa potem pade končna odločlitev. Kreditov, finančnega problema nimam.

Zaradi korone nam gre financno slabo. Rada bi se vrnila v predkoronske case, ko smo bili v odlicni financni kondiciji.

Jaz da bom bil manj pil.

Bog MONa TM, 01.01.2022 ob 20:18

že leta si zastavljam isti novoletni cilj – ne zastavljam si ciljev ☺

Ostati zdrav, samo to, aja pa prvi milijon zaslužiti .

Jaz sem se odločila, da bom premagala strah pred neznanim, zaupala intuiciji, pustila varno in dobro plačano službo, ki me ne izpolnjuje in uresničila svojo poslovno idejo. Tudi če ne uspe, vsaj poskusila bom!

Za Jaz451, bravo ter pogumno naprej! Srečno!

Nobenega posebnega cilja si nisem zastavila. Imam seznam opravil, obveznosti in del, ki jih moram opraviti ta mesec, in mi na kraj pameti ne pade, da bi k temu še kaj dodajala. Imam obveznosti že sedaj dovolj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close