Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kakšen avto je škoda octavia

Kakšen avto je škoda octavia

Namen imam kupiti omenjen model in sicer letnik 2018 ali 2019. Ima kdo? Kakšne izkušnje imate z avtom – ali je dober, zanesljiv, koliko je težav z njim?

Sicer nimam Oktavie, lahko pa povem za Fabio: cca 12 let brez težav, razen pač pakne in drugi potrošni deli. Potem pa se je počasi začelo tu pa tam kaj dogajat.

Sem pa brskala in Škode štejejo za avto, ki ima solidno razmerje med ceno in kakovostjo.

Odgovor na objavo uporabnika
imam fabio, 17.08.2021 ob 19:15

Sicer nimam Oktavie, lahko pa povem za Fabio: cca 12 let brez težav, razen pač pakne in drugi potrošni deli. Potem pa se je počasi začelo tu pa tam kaj dogajat.

Sem pa brskala in Škode štejejo za avto, ki ima solidno razmerje med ceno in kakovostjo.

Ko se zakantaš je edina firma na svetu, ki ti podari še eno škodo brezplačno.

To se vrabci na strehi civkajo, da je dober avto.

Odgovor na objavo uporabnika
Reporter Milan, 17.08.2021 ob 19:27

To se vrabci na strehi civkajo, da je dober avto.

Za tarčo?

Moja je stara 10 let in je ne dam…

. https://youtu.be/Etf3yMznKN4

Octavie oz. Škode imam že 20 let. Starejše Octavie so vrhunski avto. Nobenega pretiranega vzdrževanja. Edino kar mi je kravžljalo živce so bile zadnji par električnih šip, katerim se je motorček stalno kvaril. Menda so bili nosilci in motorčki delani za Golfa, ki pa je imel manjše šipe. Menda so pottem to uredili.

So se pa menda v zadnjih letih po Dieselgatu skvarile, tako kot vsi VAGovi avtomobili. Jih imajo stalno na popravilih. Jaz sem potem nazadnje presedljal na električnega Škoda Enyaq.

Tole bom rekel: ni Honda!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close