Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Kakovostna maskara in odstranjevalec ličil

Kakovostna maskara in odstranjevalec ličil

Imam izredno občutljivo kožo na ličila oz. na odstanjevalce ličil (suha in zabuhla koža tik pod očmi).
Prosila bi vas, da mi priporočate kakovostno maskaro, ki ne draži oči in kože okoli oči.
Poleg tega me zanima tudi kateri odstanjevalci ličil so kakovostni in nedražilni.

Hvala in lep pozdrav!

Pozdravljeni,
težko bi vam svetovala kateri odstranjevalec maskare naj si kupite.Najbolje bo,da vprašate v drogeriji ali pa naj vam dajo kakšen tester.Sama zelo rada uporabljam odstranjevalec od Make up for ever nov produkt,zelo nežen.Mac-ov odstranjevalec maskare.Maskara pa mi je najboljša od Make up for ever Smoky lush.Žal pa se teh produktov ne dobi pri nas.V Sefori v Trstu imajo make up for ever kozmetiko,jaz sem jih žal vse prodala.

Lep dan želim

***************************** MODERATOR Ličenje make up Branka Pavlovič - VIZAŽISTKA BRANKA BEAUTY CENTER Branka Pavlovič-make up artist Igriška 5 1000 Ljubljana www.brankapavlovic.si branka.pavlovic@siol.net 05 995 40 10 040 829 988

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close