Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija kakok opreneseš file iz Emule na drug disk?

kakok opreneseš file iz Emule na drug disk?

No, pop tem, koo sem skooraj dušo spustila – zadnjič s tisitim brianjem serverjev – sem zdaj nekako spet not padla, ampak imam en problemčič. Torej, Emulo imam na disku C,, ampak jaz bi rada naredila zbirko, recimo pravljic, na D-ju. V kaazi je šlo tako, da si enostavno kliknil z desnim in skopiral tja kamor si hotel. Kakoo pa to nnarediš v Emule?

Hvala za odgovoro (in za zadnjič tudi, seveda. Res imate živce. Tudi za take aberveznike kot sem jaz.) čao

Jaz bi rekel, da pojdi v Windows Explorer (Raziskovalec) ali MyComputer (Moj računalnik) –> poišči direktorij–>Program Files –>eMule –>Incoming (v tem direktoriju bi morali biti vse datoteke, ki si jih dol-jemala). Potem pa Urejanje (ali Edit, če imaš angleško verzijo Windowsov) –>Izberi vse (Select All) –>Kopiraj (Copy) –>Prilepi (Paste) v nov direktorij na D disku.

LP

Če pa hočeš da ti kar direktno zapiše na mapo v D, pa pojdi v emuli na options > directories in si izbereš mapo za incoming files.

Lahko pa spremeniš tudi mapo temporary files (naprimer če ti zmanjkuje prostora) – tam so pa na pol zloudane datoteke.

V samem programu pejd pod options in tam klikni direktorijes pa si tam nredis kjer bi nanovo rada imela faile.pa ponovno zazeni emule.

L:P:

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close