Kako,cim prej zapustiti Slovenijo?
Pozdravljeni. Torej ,iskreno nikoli nisem bil ravno fan tega nasega malega “jugo-nostalgicnega raja” ampak z izbruhom korona paranoje, sovrastvom do Italijanov in Kitajcev v moji regiji in nestrpnosti do nas popotnikov pa mi je vse padlo dol. Pocutim se ujet v drzavi ,katere mentaliteti ne pripadam in vse kar si zelim je,da se spravim ven in se nikoli vec nevrnem.
Moja ciljna drzava je Nizozemska ,ker imam tam punco pa tudi nasploh je miselnost ljudi tam bolj ustrezna zame. Ljudje so tolerantni ,dejansko imajo party sceno itd,drzava ni dolgocasna, je umetnosti prijazna… Pa tam nihce prevec ne histerizira okoli korone ,ceprav imajo vec okuzb. Tudi nerabijo nosit mask, lahko grejo ven in majo zelo blage ukrepe. Tudi jaz nevidim potrebe po histeriji in rusenju nasih temeljnih demokraticnih svoboscin ,ker to je pac gripa kot gripa. Ce sem prezivel svinjsko gripo v Bruslju bom pa se to,ce ne ,pa pac ne,jbg. Sva nacrtovala selitev ze odprej ampak naju je korona prehitela.
Ce so moje info. pravilne trenutno ni moznosti za emigracijo? Kdaj mislite ,da bo le-ta mogoca? Kje pridobiti zanesljive informacije? Tnx za odgovore, vem ,da ima moj post depresivno noto ,ampak se tudi tako pocutim.
Na Nizozemskem živi moj bratranec. Živela je tudi moja pokojna teta, tako da sem Nizozemsko obiskal ene 5 krat.
Zame ni denarja, da bi se preselil v to državo. Sem bolj Balkanski tip človeka, tako da nebi mogel živeti med hladnimi severnjaki.
Ne razumem, da se nekdo odloči za selitev iz Slovenije zaradi tega, ker nekateri prebivalci ne marajo Italjanov in Kitajcev. Meni tudi marsikaj ni všeč v Sloveniji, pa jo ne bom zato zapustil.
Forum je zaprt za komentiranje.