Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek KAKO???

KAKO???

prosima za nasvete-zelo lepo prosim!!!kako naj zbudim ljubusumje pri svojem bivšem…kako???

lp

Jaz ps sem mislila, da si vsaj večina žensk ne želi, da bi bili moški ljubosumni na nas, sploh pa ne pri bivšem.

LP

Pa kaj ti bo njegovo ljubosumje, če je bivši? Dej mal ponosa pokaž punca, sploh če te je on sčevljal. Pa tudi, če si ti njega – stoj za svojo odločitvijo vzravnana. Za svoje osebno zadovoljstvo si raje poišči drugega tipa, ne pa da se “samozadovoljuješ” z vzbujanjem pozornosti in maščevanjem po principu “še žal ti bo”. To je otročje. Sorry, moje mnenje.

Tudi moje, Miš Maš. Je odveč karkoli dodat.

Za hec pojdi z mano pod roko, bo znoru od ljubosumja!

Najbolje ga boš vzbudila tako, da ga pozabiš ali pa se obnašaš kot da med vama ni nič zgodilo. Čeprav mislim, da je njemu čist vseeno, kaj ti zdaj počneš.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

……..če recimo ni bil prej ljubosumen, ne vem zakaj bi bil zdej, ko je bivši……..
Kaka traparija!

Bedarija, če je bivši je bivši for ever !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vpraš liz tejlor…:) ma izkušnje na tem področju…:) se je z bivšim še enkrat poročila…:)

samo tega si ne zeli, ker je ljubosumje ena sama tezava!Ko bo ljubosumen, vedi da potem bo, ne bo nehal in nenehno bo ob tebi, ti bo to okej???Nenehno bodo ena sumnicenja, vprasanji, speganja, ne tega si ne zeli.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close