Najdi forum

cav. imam eno vprasanja.sama se ne znajdem glih kej prevec z rac, zato upam da mi boste pomagali. vedno ko hocem kaj poiskati imam najdi.si, in moti me pa to da ko hocem kaksno besedo vtipkat se mi pod crko katere besedo iscem pokaze vse,kar sem ze pod to crko gledala! to me ful zivcera in me zanima ce se to da kako zbrisat? prosm ce mi napisete natancen postopek kako!!
ful vam bom hvalezna, pozravcek in pa-pa

Če uporablaš Internet Explorer potem pojdi na meni Tools, izberi Internet Options, klikni na jeziček Advanced in pod oddelek Browsing poišči Use inline AutoCompleting. Zbriši kljukico in to je to.

ja sem sla, pa tam sploh ni blo kljukce tko da je nism mogla zbrisat?! kaj pa zdej?? ful me zivcira to.

Aja Sorči, mal sem te narobe odpeljal.
Pojdi na Tools, izberi Internet Options, klikni na jeziček Content in pritisni gumb AutoComplete. Pri Use AutoComplete for odkljukaj kljukico pri Forms.
To pa upam da zdaj bo to :))

super,zdej pa dela!!!! :))) hvala,hvala,hvala….
pozdravcek,pa-pa

ne razumem kako lahko to nekoga moti. Kvečjemu ti lahko le pomaga…naprimer, če se spomniš “približnega” naslova…no, vsak je na svoji mašini car.

pis

A ne veš zakaj? Vneseš se… pa se usujejo vsi linki na sex… ipd. 🙂 Pol pa vsi zijajo, kje si se potikal/-a 🙂

ok,priznam…:)

:9, no ampak če ste bili pozorni, vsak je na SVOJEM računalniku car 🙂

Hja, očitno pa se na opisani mašinci gnete več uporabnikov 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close