Kako živite v tem svetu?
Samomor bom naredila za svoj 50 rojstni dan. Ker nisem dobila ker nisem Janez Janša&company službe kjer sem si želela, če grem pa kaj drugega delat pa bo penzija taka ker imam malo delovne dobe zaradi volunterstva in podjemnih pogodb da bom lačna. Raje se fentam, še prej pa uničim premoženje da ne bo država rok stegnila ki nič ni naredila za ljudi ki končajo fakultete in imajo VII. izobrazbe.
Anonimno 7674, 08.08.2025 ob 13:22
Samomor bom naredila za svoj 50 rojstni dan. Ker nisem dobila ker nisem Janez Janša&company službe kjer sem si želela, če grem pa kaj drugega delat pa bo penzija taka ker imam malo delovne dobe zaradi volunterstva in podjemnih pogodb da bom lačna. Raje se fentam, še prej pa uničim premoženje da ne bo država rok stegnila ki nič ni naredila za ljudi ki končajo fakultete in imajo VII. izobrazbe.
Fakulteta pa tak zmazek napisan?
Anonimno55555, 08.08.2025 ob 11:06
Kako živite v tem svetu, kako se znajdete v okoliščinah vse večje arogance, nadutosti, brezbrižnosti, eden čez drugega, brez upoštevanja pravil, za katera smo se kot družba dogovorili?
Življenje je iz tega vidika postalo zahtevno in še bolj zahtevno bo, ker gre samo na slabše.
Teeežkooooo……….
Anonimno 10453, 08.08.2025 ob 12:55
MA DAJ NE ME JEBAT = LEVIČARSKI primitivci NIMAJO SPLAVA SPLOH ZA UMOR ČLOVEKA 🙁
Desničarski svetohlinski socialkarji pa še niste čuli za kontracepcijo in spravljate reveže na svet. Da jih levi futramo in vzgajamo namesto vas, vi pa jih nafukavate serijsko.
Niti če bi tebi vrat zavili, to ne bi bil umor, ampak usluga svetu in narodu.
Družim se z ljudmi, ki vajbajo na istih frekvencah in to je to. V službi zadovoljna, vsi me razvajajo, doma imam varen pristan, z možem sva od vedno kompatibilna, prijateljice so moje sorodne dušice in za več mi zmanjka časa. Izogibam se vsem dramskim krožkom in na hitro odpikam vse, kar moti moj zen. Preprosto. Energijo polnim v naravi, skozi hobije se izražam in sem kreativna, ..včasih si želim le, da bi dan imel malo več ur in da bi življenje bilo daljše, da mi uspe vse, kar sem si zadala.
Z drugimi se tako nimam časa ukvarjati, kar je pol zdravja.
Moje moralne vrednote ne more zamajati nihče. Žal mi pridejo na pot ljudje, ki morajo slišati resnico v obraz. Goljufivi delodajalec, zlobni ljudje, ki bi se okoriščali na moj račun, moje vrednote so nad vsem in ne more me kupiti noben denar, kaj šele mi vzet kar je moje.
Družim se z izbranimi in to mi zadostuje. Delujem na področju prostovoljstva šibkim v zadnji etapi življenja. In sem mnenja, ko imaš zdravje imaš vse.
Anonimno 7471, 08.08.2025 ob 21:57
Ljudje, polni jeze in zamer, običajno nimajo razvite čustvene inteligence. Ne znajo razumeti drugih, kar jih še dodatno jezi.
Takšni ljudje so pogosto nezadovoljni, agresivni in sovražno naravnani do sveta.
S svojo energijo ne zastrupljajo le sebe, temveč tudi okolico.
Zanimiva misel. Bere se, kot da težava niso arogantni ljudje, ki lahko sprožijo jezo in zamere, ampak tisti, ki se takšnim ljudem niso znali ali hoteli prilagoditi.
Od kod pa mislite, da izhajata jeza in zamere? Morda iz stikov s (škodljivimi) ljudmi, ravno s takšnimi, kot jih omenjam v prvem sporočilu?
Upoštevanje dogovorjenih pravil. To lahko vidiš na ravni države kot sprejemanje vedno novih in novih predpisov, ki so večinoma politično motivirani, prilagojeni določenim interesom in pogosto imajo bolj malo realne podlage. Če bi se vsak tak predpis sprejemal na način minimalne skladnosti z ustavo, kar je osnova, bi jih bilo sprejetih približno 30% vseh, kar jih imamo. Vsi manipulatorski bi se odstranili in ljudje bi lažje živeli. Nismo mi zaradi predpisov, ampak so predpisi zaradi nas. Torej morajo biti vsaj logični, jasni in brez nepotrebne navlake.
Forum je zaprt za komentiranje.