Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Kako zdaj veš, kdo je na mobitelu, kdo ima simobil … ko so telefoni “odklenjeni”?

Kako zdaj veš, kdo je na mobitelu, kdo ima simobil … ko so telefoni “odklenjeni”?

Sama imam paket povezani pri mobitelu, ki mi pač omogoča določeno št. minut mobitelovih številk, nekaj v stacionarna omrežja in nekaj v druga mobilna omrežja. Samo – ali se da kako ugotoviti, kdo je na mobitelu, kdo na simobilu, ko ljudje menjajo operaterje, številke pa obdržijo? Je kaka možnost?

http://www.npch.si/scripts/find_number.php

Sem naročnica pri Mobitelu. Dala sem si vključiti storitev, da mi pred klicem javi, da kličem v drugo omrežje.

Sem na simobilu in ni več važno. :)))

Za 19-minutni klic v drugo omrežje plačala samo 1,5 evra.

Prej pri Mobitelu skoraj bankrotirala.

Kateri paket imaš? Jaz imam 3 zame…pa na kocu kar veliko doplačam za ostale klice izven omrežja.

Hvala.

Kako pa vključiš storitev, da ti javi, da klicani ni na Mobitelu? Hvala.

Kateri paket imaš? Jaz imam 3 zame…pa na kocu kar veliko doplačam za ostale klice izven omrežja.

Hvala.[/quote]

EnaZame, se mi zdi. S polovično naročnino. 6 evrov.

Pokliči na center za pomoč. Tam potem vključijo ali povejo postopek, se ne spomnim točno.

Pozdravljena kako veš,

Naši uporabniki lahko od tega tedna dalje sami s pomočjo storitve Moj Si.mobil analizirajo svojo porabo – koliko so v posameznem mesecu klicali znotraj našega omrežja ter koliko v druga mobilna in stacionarna omrežja. Tako bodo sedaj lažje optimizirali izbor paketa in ga prilagodili svojim potrebam. Na strani novi paketi ZAME, si lahko, če vas zanima, primerjalno tudi sami izračunate, koliko bi s klicnimi navadami, ki jih imate sedaj, plačali pri nas.

Če bi imeli še kakšno vprašanje, vam bomo z veseljem svetovali.

Maja Lapajne
Naročniški sektor

Si.mobil d.d. www.simobil.si I info@simobil.si I 040 40 40 40

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close