Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Kako zaščititi PC pred tretjo osebo?

Kako zaščititi PC pred tretjo osebo?

V kratkem bo zaradi urejanja nekih zadev, ki jih pač žal ne morem sama, dostop do mojega PCja imela 3. oseba, ki je pravzaprav ne poznam.
Kaj lahko storim? Kako se lahko zaščitim? Recimo, na tem PCju nimam takšnih podatkov, s katerimi mi lahko škodi. Tudi zgodovino mislim pobrisat in če bi se kje kakšen password shranil. Strah me je, da mi naštima kšn spy program, ki bi ji potem posredoval moja gesla. Ali kaj podobnega. Sploh točno ne vem- kaj vse obstaja in na kakšne načine vse mi lahko škodi??? Na bančni račun prek tega PCja nikoli ne vstopam napr., tako da tukaj panike ni.

Še enkrat ponavljam, da ne gre drugače kot da tista oseba to uredi, ker sama ne znam. Samo res, malo mi je neprijetno.

Mislim, da je tvoj strah nepotreben. Tisti, ki se resno ukvarjamo z računalniki, imamo preveč dela, da bi šarili po mašinah in iskali gesla. Več škode si boš verjetno napravila sama, če nisi dovolj seznanjena z nevarnostmi interneta.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close