Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako zapustiti partnerja

Kako zapustiti partnerja

Kako zapustiti partnerja, ki je narcis (NPd), nesramen, aroganten, nasilen, varalica.. Ampak živi v moji hiši… Tu ima stalni naslov… On logično noče oditi, ne pomaga nič, ne prošnje ne, grožnje… Najraje bi mu pustila hišo (ki sem jo podedovala od babice) in šla…

Vedno me udari tako da se ne vidi, kriči in me zmerja ko sosedov ni blizu…

Ko bo naslednjič udaril, kliči policijo in zahtevaj prepoved približevanja.

Kako naj dokažem da me je? On laže, da me ni… Da se ženske nebi nikoli dotaknil…

Če kličeš tisti moment potem boš težko skrila, če ne drugače je rdečina?
Drugače pa odvetnika in ga s pomočjo njega izselit.

Če je res tako nasilen in manipulativni, bi se jaz umaknila na drug naslov, potem pa vložila tožbo za njegovo izselitev.

Ko se bo k čemu takemu pripravljalo, na skrivaj vklopiti kamero ali pa vsaj zvok, da se sliši kreganje in/ali udarec. To je dokaz za policijo, tu pade tudi ZVOP. Gre namreč za dokaz kaznivega dejanja …

Jaz bi tu še zanalašč govorila o tem, naj se tip z lastnimi besedami zašije. Nato poklicat policijo in jim predvajat ta posnetek …

Na tak način je že kar nekaj žensk doseglo izselitev

On misli, da ti tega nisi sposobna narediti, ampak si …

vložit moraš tožbo za izselitev in vsakič, ko te udari, it na policijo in prijavit nasilje. nima veze, če nimaš prič.

Tvoja hiša je… kaj pa snemanje?
Mogoče lahko skrito, a to preveri prej z odvetnikom.

Če ne – povsod nalepke, da se področje snema in je pod nadzorom in par kamer, lahko tudi povezanih nekam izven hiše. To lahko narediš enkrat, ko ga ni doma.
Je pa tole nepreverjena ideja – mogoče bi šlo skozi.

zapustiš ga pred publiko, če mu je tako pomembno.
Mu poveš, da naj se izseli pred sosedi.
Pa snemaj vse, kar se dogaja.
Najbolje bi bilo, da to počneš zelo previdno in naskrivaj.
KO boš imela dovolj materiala, pa mu ga serviraj, pa obvezno ob prisotnosti še nekoga.

Pred oči osebe z NPd motnjo nimaš kaj nalepk v skupnem domovanju lepit, “da se področje” snema. Nimaš izkušenj, torej ne več, kakšni sajkoti so to…. Se mu bo strgalo.

Avtorica – otroke imata, ali ne?

Tudi ti lahko pirjaviš nasilje partnerja nad teboj na pristojnem CSDju in seveda na policiji. Ne čakaj, da naslednjič dvigne roko nadte. Pa previdno, to so odlični manipulatorji.

Nisem vedela da posnetki veljajo… Imam posnet, zvok… Slike ne, ker sem telefon imela na omarici… Pa slike rdečice od udarca tudi!

Bom šla na policijo, sicer ne vem kdaj in kako ker mi non stop visi za vratom

Raje na CSD, pa potem tako ali tako CSD prijavo poda naprej – da se pred policijo post festum sedaj ne izpostavljaš – policija v primeru, ko je dejanje v teku.

pokliči društvo za nenasilno komunikacijo vsak odan od 8 do 16.00 na tel. 01 43 44 822 ali 031 770 120,pa te bodo usmerjali naprej.

Pred oči osebe z NPd motnjo nimaš kaj nalepk v skupnem domovanju lepit, “da se področje” snema. Nimaš izkušenj, torej ne več, kakšni sajkoti so to…. Se mu bo strgalo.

Avtorica – otroke imata, ali ne?

Tudi ti lahko pirjaviš nasilje partnerja nad teboj na pristojnem CSDju in seveda na policiji. Ne čakaj, da naslednjič dvigne roko nadte. Pa previdno, to so odlični manipulatorji.
[/quote]

Hvala bogu ne!!! Ga je hotel že 1. mesec ko sva bla skupi, da bi bili mi lepa družinica… Pa se “matrava” že 2 leti in ne prime!

Hvala bogu ne!!! Ga je hotel že 1. mesec ko sva bla skupi, da bi bili mi lepa družinica… Pa se “matrava” že 2 leti in ne prime!
[/quote]

a ti hkrati, ko ga mečeš iz hiše, zraven še seksaš z njim brez zaščite?

a ti hkrati, ko ga mečeš iz hiše, zraven še seksaš z njim brez zaščite?
[/quote]

Neeee… Matrava je v narekovajih! Od kar so se začeli njegovi izpadi, cca 6m sem na tabletkih… Da nebi res imela otroka s takim človekom

Raje na CSD, pa potem tako ali tako CSD prijavo poda naprej – da se pred policijo post festum sedaj ne izpostavljaš – policija v primeru, ko je dejanje v teku.
[/quote]

CSD ukrepa tudi če ni otrok? nisem vedela…

a res nimaš drugega dela kakor, da nakladaš neke laži? Če bi te mlatil bi že šla.

[/quote]

Kam pa naj grem? Mu pustim hišo, v katero ni vložil nič? Zaradi katere plačujem kredit? In grem kam, v najem? Ne mlati me… Udari me, boksne v prsi, udari po zatilju, boksne v ramo, odrine, prime za vrat…

Neeee… Matrava je v narekovajih! Od kar so se začeli njegovi izpadi, cca 6m sem na tabletkih… Da nebi res imela otroka s takim človekom
[/quote]

ampak seksaš z njim pa še vedno, kljub vsemu? a ima zlatega?

Ženske, pa kaj vam je, da si izbirate ničvredneže? Ogromno fantov, moških je samskih in to dobrih in prijaznih.
Nimaš otrok, nista poročena, torej nimaš nobenih obveznosti do njega. Spakiraj mu cunje in njegove stvari, zamenjaj ključavnico in vse skupaj postavi pred vrata – če si pametna, še boljše v njegov avto, če ga ima. Naj gre kamor hoče, naj gre domov, v najem, ali pa naj si dobi drugo partnerico.
Ne ostani z njim niti en dan več, ker ne bo boljše, pač pa slabše. Zdaj te klofne, rukne, naslednjič te bo tako pretepel, da boš črna, ali pa boš padla po stopnicah.
Še prej pa obvesti CSD in Policijo. Z njim prekini stike. Nima te rad, nikoli te ni imel, spoštuje te ne, torej, zakaj še vztrajaš z njim?

Izobrazbi se o narcizmu pa pol pametju! Ni tko enostavno…

Podkupi nekoga, da pride živet k tebi ali pa oddaj kakšno sobo komu. Hiša je pisana na tebe, torej to lahko storis, tako bos pa tudi imela prico, kako se obnasa do tebe plus se nekaj bos zasluzila.

Ce je provokacija pac je. Ce ni pa se lepo naroci h enemu odvetniku (pac nekaj te bo stalo) in se daj poducit, kaj lahko in kaj ne smes. Tudi ce je tvoja hisa, ga ne bos mogla kar vrec ven in zamenjat kljucavnice.
Sem ga vrgla iz svoje hise (iz podobnih razlogov) in njegove stvari zlozila v njegov kufer, postavila pred dvoriscna vrata in zamenjala kljucavnice. Pa ni bil niti zacano prijavljen, kaj sele za stalno.
No, ko sem sla do odvetnika, da vloziva tozbo za razvezo mi je povedal, da tega pa ne bi smela naredit. Se dobro, da me ni tozil za motenje posedti.
Pa bodi pameten. Ko takega norca spustis v svojo hiso, si si nakopal hude p***** na glavo.

Ko te bo naslednjič udaril, če se ne vidi se zaleti v Štok vrat in pokliči policijo in prepoved približevanja. Vzporedno sproži postopek za izselitev. Lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close