Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija kako zapisati film 733 MB na cd ali dvd

kako zapisati film 733 MB na cd ali dvd

Film Xvid do 700 MB zapišem na cd z norom, da bere DVD predvajalnik, ki Xvid-ov ne bere tako:
Ustvari video cd
Dodaj
Izberem film
zapis.
In nero sam prekodira film in zapiše, dvd predvajalnik tako prekodirano obliko zapisa bere.

Težava se pojavi ko je film daljši od 700 MB. Po istem sistemu kot sem ga opisala zgoraj mi na 800 MB CD ne naredi, ker imam pri neru omejeno polje za zapis na 700 MB tudi če dam v računalnik 800mb cd. Tudi, ko poskusim zapisat na dvd kot ustvari video dvd mi ne uspe zapisat.

Kako naj zapisem film Xvid 733 mb, da ga bo bral dvd predvajalnik, ki ne bere Xvid, bere pa Divx? Prosim za pomoč.

V Nerotu pojdi pod File –> Preferences… –> Expert Features –> in nastavi na 90 minut. Tako boš lahko posnela 800MB velik CD. Če si seveda to mislila.

Lp, Max

Uspelo, prav lepa hvala za pomoč.
lp. jasmina

Mene pa zanima kako v neru zapeči cd v velikosti 1000 ali več MB.

lp. ložan

Na CD ne moreš zapisati tako količino podatkov. Ti že na samem CD-ju piše kolk podatkov gre gor eni so 700 MB drugi pa 800 MB.Pa lahko zapisuješ s kakršnim koli programom.Gre samo na DVD.
Lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close