Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kako zapeljati prijatelja

kako zapeljati prijatelja

Cau, mene pa zanimajo vasi nasveti kako naj zapeljem prijatelja. Ze nekaj casa sem vanj zaljubljena in se mi zdi, da tudi on morda malo vec cuti, sam nisem prepricana. Kako naj mu povem, da mi je vsec. Kako naj ugotovim, ce sem tudi jaz njemu. V glavnem,rada bi zadeve razcistila cim prej in tako da ne bi ogrozila prijateljstva.
A ja, stara sem 25 let,on pa je nekaj let starejsi.
Ze v naprej ful hvala za odgovore.
pozdravcek
Gaja

Še en dokaz, da prijateljstvo med moškim in žensko ni nikoli prijateljstvo, ampak nekaj več.
Kako ga zapelješ? Ja skup se ga napijta in potem….ni več tako težko.

Samo zafrustriranci rabijo pijačo, da uresničijo svoje želje.

Gaja, ta tvoj prijatelj te hoče pofukati, drugače ne bi bil tvoj prijatelj. To mi lahko popolnoma vrjameš. Svetujem ti, da ga enkrat, ko bosta sama, diskretno zgrabiš za kurca in neno stisneš. Že naslednji trenutek boš imela njegove roke na svojih joškah.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Kolikokrat bom še ponavljal,da stendard vžge:minica,lepe noge,dekolte in make up.

Žan, ja ne vem če :))) Pri nekaterih res, sam pri tistih, ko pali to, mene kr mine, ker pol sigurn ni sposoben videt tistega bistva…

Mene to zelo vzburja ali pa oprijete bele hlače in vidne tangice na sexi ženski postavi,ali pa dolgo krilo z globokim izrezom,obvezno visoke pete zraven pa sedaj,ko bo kmalu zima zapeljivi visoki škornji in spodaj črne nogavice.Torej,če ima ženska idealno sexi zapeljivo postavo naj to s ponosom povdari in to ni nič čudnega.Kar je privlačnega in nlepega,je za pokazati in pravi moški to takoj opazimo.

odvisno kakšnega tipa je tvoj prijatelj je romantik norec……….
jaz osebno se rad z žensko najprej spoznam ne pa jo takoj naksočm
in ne maram če mi kakšna ženska ko jo vprašam kaj bi rada počela alai kam bi rada šla pa reče ne vem la pa jo vprašam kaj bi rada pila al pa jedla pa reče ne vem karkol dost o men
pravim samo da bodi samozavestna in sproščena
upam da ti uspe in da ti bo tole pomagalo

Pet let je že mimo!
Povej kako se je to končalo ?

Za nazaj pa:” Zelo prijazno mu poveš, da si začela do njega čutit še kaj več..”

Če te besede škodijo, potem ni prijatelj.. pa tudi kolega ne..

Lp

pa še naj kdo reče, da čas hiter ne teče :)))

Nikoli ne bom razumel, kako se lahko neha prijateljstvo, potem ko nekoga zapelješ!!
Upam le, da nisem edini!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

heii….js mam eno uprašanje….on mi je zlo dobr prjatu, use si zaupava…problem je pa u tem kr ni nč vč kt prjatlstvo….sam on je meni neznansko ušeč 😉 kko nej ga zapeljem…al usaj bolše stike znim navežem….kko nj se do njega obnašam???

Kaj pa če ne pada na pijanke???

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Mia.pia, ostanita prjatla še naprej, ker še nisi sposobna za kaj več.

Če je res prijatelj se ge ne zapeljuje, ampak direkt pove o čem razmišljaš oz kaj te muči. Potem bosta pa videla…

Jaz sem mnenja, da prijatelj naj ostane prijatelj. Še posebej, če je zelo dober prijatelj, kot sama pišeš.

Dobri prijatelji so zelo redki, in kot taki dragoceni.

Takega za dol dat, pa lahko dobiš na vsakem koraku:)

Bibitka, povej, kaj so tam po 20 letu že vse slovenke lezbijke?

Joj tadej, kako si pa ti mene našel za to vprašanje?

Kakšno je stanje na področju lezbištva v Sloveniji ne vem, prav tako pa sama osebno ne poznam nobene.

Tako da, ti žal ne morem postreči z nekim konkretnim podatkom.:(

Zato ker daješ take nasvete.

Jaz ne dajem nobenih nasvetov 🙂

Sem lepo napisala, da je to samo moje mnenje 🙁

Ufffffffffff, zdaj mi je kapnilo. To si mene mislil? hahahaha…. pusti se presenetiti 🙁

Ne vem, če ti je res kapnilo. Če jih tako pobiraš za dol dat …

Čisto možno, da mi ni:) Mogoče pa se ti preveč dvoumno izražaš?

Sicer pa napisano spreobračaš.

Danes je tako lep dan, sonček sije… poglej malo “čez” okno 🙁

Če hočeš izgubiti prijatelja mu namigni da bi ti kaj več. Mogoče bo parkrat za, potem pa adijo bejbi…
Ker če bi bil za kaj več kot prijateljstvo, bi se to že zdavnaj zgodilo, tako da…. razmisli
boljši je dober prijatelj kot slabi ljubimec.

Čisto možno, da mi ni:) Mogoče pa se ti preveč dvoumno izražaš?

Sicer pa napisano spreobračaš.

Danes je tako lep dan, sonček sije… poglej malo “čez” okno :([/quote]

Nič ne spreobračam. Tako se to nadaljuje. In se sprašujem zakaj je meni to tako že videt, kar se žensk tiče.

Ne bi vedela tadej… ne poznam odgovora.:)

Aj, skoraj sem pozabila, danes je Gregorjevo… dan zaljubljencev… želim ti veliko ljubezni 🙁

dans lahk ena mene zapelje….ker sem brez avta))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close