kako zapeljati prijatelja
Cau, mene pa zanimajo vasi nasveti kako naj zapeljem prijatelja. Ze nekaj casa sem vanj zaljubljena in se mi zdi, da tudi on morda malo vec cuti, sam nisem prepricana. Kako naj mu povem, da mi je vsec. Kako naj ugotovim, ce sem tudi jaz njemu. V glavnem,rada bi zadeve razcistila cim prej in tako da ne bi ogrozila prijateljstva.
A ja, stara sem 25 let,on pa je nekaj let starejsi.
Ze v naprej ful hvala za odgovore.
pozdravcek
Gaja
Samo zafrustriranci rabijo pijačo, da uresničijo svoje želje.
Gaja, ta tvoj prijatelj te hoče pofukati, drugače ne bi bil tvoj prijatelj. To mi lahko popolnoma vrjameš. Svetujem ti, da ga enkrat, ko bosta sama, diskretno zgrabiš za kurca in neno stisneš. Že naslednji trenutek boš imela njegove roke na svojih joškah.
Mene to zelo vzburja ali pa oprijete bele hlače in vidne tangice na sexi ženski postavi,ali pa dolgo krilo z globokim izrezom,obvezno visoke pete zraven pa sedaj,ko bo kmalu zima zapeljivi visoki škornji in spodaj črne nogavice.Torej,če ima ženska idealno sexi zapeljivo postavo naj to s ponosom povdari in to ni nič čudnega.Kar je privlačnega in nlepega,je za pokazati in pravi moški to takoj opazimo.
odvisno kakšnega tipa je tvoj prijatelj je romantik norec……….
jaz osebno se rad z žensko najprej spoznam ne pa jo takoj naksočm
in ne maram če mi kakšna ženska ko jo vprašam kaj bi rada počela alai kam bi rada šla pa reče ne vem la pa jo vprašam kaj bi rada pila al pa jedla pa reče ne vem karkol dost o men
pravim samo da bodi samozavestna in sproščena
upam da ti uspe in da ti bo tole pomagalo
Forum je zaprt za komentiranje.