Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Kako zapeljati moškega

Kako zapeljati moškega

Pozdravljene/i !

Imam kar veliko težavo, ki se z njo spopadam že vrsto let. KAKO zapeljati moškega in mu dati do znanja, da me neznansko privlači?

Imam enega nagledanega, da tako rečem, že nekaj mesecev. Malo je starejši. Nimam pa tistega poguma in pravih osvajalskih prijemov, s katerimi bi ga spravila med rjuhe. V večini primerov se mi moški svet nikoli sam ne približa, sama se pa rajši umaknem, da se ne bi osmešila in izpadla štorasta.

Ja, kdor tovrstnih težav ni okusil na lastni koži, bo težko razumel/a mojo resnično težko situacijo v kateri se vedno znajdem, ko mi nekdo postane všeč. Tako me seksualna nepotesenost spremlja praktično nonstop.

Moski, ki si želim z njim izključno posteljne družbe, je bil sprva zelo zagret zame, ko sva si posiljala smse. Čez noč pa konec. Naenkrat se je začel zavedati dejstva, da je poročen in da midva ne moreva. Drage dame in gospodje s foruma, kako si razlagate takšen ogromen preobrat? Osebno smatram, da ga v bistvu sploh ne privlačim v tolikšni meri, da bi se z menoj spustil v avanturo in da sploh nisem vredna greha. Svoječasno je zelo rad obiskoval postelje drugih žensk. Da, imel je velik sloves ženskarja. Zdaj, ko sem bila jaz na tapeti, je pa potegnil črto. Ob tej misli mi je zelo hudo, saj se le zavedam, da ne zgledam slabo. Vem, osvajati in zmešati ga pa ne znam. Ne le njega, kogarkoli bi si umislila, bi izpadla iz igre kot gumb od hlač.

Ima mogoče kdo kakšen nasvet? Dobrodošel je vsak dobronameren in uporaben nasvet.

Lp forumasem vsem.

Naj še poudarim. Zavedam se, da je moja težava neobičajna, vendar če ima kdorkoli željo po norčevanju, naj se zaveda, da s svojim pisanjem kaže le sebe. Hvala.

Ja nič, prvo ga potegni nekam k sebi kjer bosta sama, pripravi mu kakšno kosilo, večerjo, malo romantičnih lučk, nekaj penine, verjetno sta se pogovarjala tudi kaj o tem, kakšne stvari ima rad na ženskah (tangice, najlonke, krilo, petke, očala, ličila, parfum, lasje v čop), to si daj nase kar mu ustreza, malo zapeljive poze, pa če je ženskar, mu bodo takoj popustile zavore. 

Odgovor na objavo uporabnika
Lmark, 28.08.2021 ob 09:49

Ja nič, prvo ga potegni nekam k sebi kjer bosta sama, pripravi mu kakšno kosilo, večerjo, malo romantičnih lučk, nekaj penine, verjetno sta se pogovarjala tudi kaj o tem, kakšne stvari ima rad na ženskah (tangice, najlonke, krilo, petke, očala, ličila, parfum, lasje v čop), to si daj nase kar mu ustreza, malo zapeljive poze, pa če je ženskar, mu bodo takoj popustile zavore. 

Hvala za odgovor. Že kar nekaj časa je minilo odkar sem ga povabila na pijačo, pa me jw zavrnil češ da ne more in da bova morala drugič. Za vabilo se mi je pa seveda iz vljudnosti zahvalil.

O občutkih, ki so me obhajali ob tem rajši ne pišem. Vem pa, da sama povabila z njegove strani nebom dočakala, imam občutek, da se je v svoji glavi tako zelo trdno odločil.

Dont know, 28.08.2021 ob 10:06

Hvala za odgovor. Že kar nekaj časa je minilo odkar sem ga povabila na pijačo, pa me jw zavrnil češ da ne more in da bova morala drugič. Za vabilo se mi je pa seveda iz vljudnosti zahvalil.

O občutkih, ki so me obhajali ob tem rajši ne pišem. Vem pa, da sama povabila z njegove strani nebom dočakala, imam občutek, da se je v svoji glavi tako zelo trdno odločil.

Pozdravljena,

lahko pa sprejmeš povabila koga drugega, če bi po uvodnih besedah in spoznavanju pokazala interes drug za drugega…:)

Daš kak kontakt?

Moškega zapeljati za žensko je izredno lahko. Prijeten pogovor na “ti” že tako rekoč naredi vse. Sprosti se, ko si ob njem ga gledaj v oči in malo zavlačuj pogovor tako bo vedel, da se zanimaš za njega.

Uporabi svoje čare. Ženske ste naravne zapeljivke.

Srečno.

bedarija333, 31.08.2021 ob 22:38

Moškega zapeljati za žensko je izredno lahko. Prijeten pogovor na “ti” že tako rekoč naredi vse. Sprosti se, ko si ob njem ga gledaj v oči in malo zavlačuj pogovor tako bo vedel, da se zanimaš za njega.

Uporabi svoje čare. Ženske ste naravne zapeljivke.

Srečno.

Hvala tudi tebi za napisano mnenje.

Glede na resnicno slabe izkusnje v življenju,me vedno spremlja obcutek, da med normal women  jaz ne spadam. Zelo rada bi preizkusila te načine, vendar opažam, da mu sploh NI vec do moje družbe, tako kot prej. Torej moram pozabiti na kakrsno  koli vrsto druženja z njim. Kaj šele seksualna druzenja, ki so kot vidim zame nedosegljiva. Kot da sem kuzna in da grizem.

Dont know, 01.09.2021 ob 01:46

Hvala tudi tebi za napisano mnenje.

Glede na resnicno slabe izkusnje v življenju,me vedno spremlja obcutek, da med normal women  jaz ne spadam. Zelo rada bi preizkusila te načine, vendar opažam, da mu sploh NI vec do moje družbe, tako kot prej. Torej moram pozabiti na kakrsno  koli vrsto druženja z njim. Kaj šele seksualna druzenja, ki so kot vidim zame nedosegljiva. Kot da sem kuzna in da grizem.

Lahko poskusiva midva stopiti v kontakt? Imaš kak mail, kamor ti lahko zasebno pišem?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close