Najdi forum

kako zapečt na cd

Ok, zdej sem to datoteko APE odprla z WINAMPom in tud z FOOTBAR2000 gre. Zdej me pa zanima kako to zapečt na cd… oz. kako zdej to pretvort v MP3 format, da si lahko z NEROTOM to zapečem… al pa če se prek WINAMPA da zapečt… kako?

Uporabi tale program za petvorbo iz .ape v .mp3:

Lp, Max

Max,

kaj pa coda???

Še neki… Zdej sem to pretvorila, ampak je zdej to vse skupaj kot ena točka… čeprav je ne vem, ene 12, 14 točk…
Kako še to zdej razstavt??? Mora se dat po moje…

Pretvorila si pretvorila 14 datotek v eno samo datoteko mp3. Je tako? Tam moraš izbrati funkcijo, da ti vsako datoteko posebej pretvori v svojo datoteko in ne vse v eno datoteko mp3. Ampak, to funkcijo imaš samo pri Audio CD Ripper (Single File Output – odstraniš funkcijo). Ne pa pri Audio File Format Converter, kjer lahko brez problema pretvoriš ape v mp3, vsak file v svoj file. Sprobano!

A si ti convertala avdio CD?

Lp, Max

Glej, mela sem datoteko APE in ko sem jo pretvorila je ostala sam ena, ni se razparcelirala na 14 posnetkov kolkr jih je, al neki tazga jih je, ne vem točn…. Jaz bi hotla met vsak posnetek posebi… da če hočem eno poslušat, da jo pol poslušam, ne pa da moram skoz v celoti vse poslušat….

Ma, enkrat sem že delala to, sam se ne spomnim več, pa sem iz APE dobila tolk in tolk enih posnetkov.

Čak, bom šla zdej pretuhtat kar si mi gor napisal… kje se nahajajo te opcije in bom skušala uredit.

Če imaš samo eno datoteko in jo spremeniš v drugi format, dobiš seveda na koncu tudi samo eno datoteko. Če jih imaš npr. 10 datotek in jih pretvoriš v drugi format, jih pač dobiš 10 datotek. Če pa hočeš cel CD (avdio cd), pretvorit v samo eno datoteko, gre pa s funkcijo, ki sem jo omenil zgoraj. Če pa že imaš cel CD v eni datoteki, pa ne moreš kar tako lepo pretvoriti v npr. 10 datotek. Lahko, npr. s kakšnim programom, kjer datoteko razrežeš na določene kose. Si probala?

Lp, Max

Ne nisem probala… Ampak iz NETA sem skinla musko, kjer je pač vse zapakirano v enem kosu, zdej bi pa hotla to razkosat. Kako?

Razrežeš pa z npr mp3DirectCut .
S Pause Detection ti bo sam poiskal presledke med komadi (če ni mixano) in ti mp3 razrezal na posamezne komade.

Hvala hmmm!

Dala dol programček, ja, sam tele opcije Pause Detection pa ne najdem… hm

V menuju Edit, tapredtazadnja=Pause Detection…

Ja… sem spregledala…

Sam tale program mi pa res ne gre od rok… Dej, a mi lahko ves postopek napišeš, ker karkoli čaram, nič efekta…

Na Pause Detection si naštimaj dolžino presledka, ki se pojavlja med komadi (privzeto je 1.3 sekunde, preveri če niso tvoji presledki krajši).
Nato pritisni na Start in ko bo tisti zeleni barček prilezel do konca ti zraven napiše tudi koliko tišin je našel. Pritisni Close.
Zdaj pojdi na menu File in izberi Save Split. Izbereš v katero mapo ti bo program naredil posamezne tracke, izberi kako se bojo datoteke imenovale in po možnosti še ID3 tagi, pritisni OK in to je to.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close