Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako zamenjati baterijo v prenosniku

Kako zamenjati baterijo v prenosniku

Kako zamenjati baterijo pri prenosniku?
Se da to kar doma narediti?

Kakšnem prenosniku ?

Aja, trapasto vprašanje.
V bistvu me zanima za rabljene prenosnike, kjer bo verjetno treba menjat baterijo, če je to enostavno ali ne.
Je to tako, da kar odviješ in zamenjaš ali je kaj bolj zakomplicirano?
Stvar je pa v tem, da razmišljam o nakupu rabljenega prenosnika in nove baterije.

To je dost enostavno….kupiš baterijo za določen tip računalnika in jo klikneš notri, nobena
znanost…

Aha, super skela. Nimam prenosnika, tudi pri roki ni nobenega tako, da ne morem pogledat. Ne bi pa nabavljala, če bi morala potem takoj na servis nesti.

Baterija se menja tako kot povsod… staro ven in novo notri. A je to neka znanost?

EnTip, Skela je že podala odgovor.

Hja, jaz se sicer tega ne bi šla, če ne bi mogla sprobat laptopa z novo baterijo…ampak hej, velik sreče.

Običajno samo prtisneš na zatič (ali dva), ki drži baterijo in jo potegneš ven.

Ja in? 🙂

Zaradi menjave baterije, ne rabiš servisa.

Hvala tudi tebi Robi.
Skela je v garanaciji (nakup v trgovini), dela še s staro baterijo, samo ni pa neka super baterija.

Ne vem, če se ti splača kupovati rabljen prenosnik in novo baterijo.

Ja no, nove baterije tudi glih niso ravno poceni….ke od 60, 70 pa čez 100 €….odvisno za kaj rabiš…
Če je za zapiske delat na faksu je nerodno, če ti na sredi crkne…če pa za doma surfat, je pa vseeno,
če je na žnori,,,,

saj tinkarca tudi ne ve … zato pa to počne ☺
sta glih

Samo še en dokaz, zakaj ženske ne morete brez nas. Kira pamet no lol

Problem je, če jim sam dokazuješ nasprotno.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kaj je copatarček, si spet pogumen ?

Zdaj pa čekiraj temo in preveri kdo je dal koristne odgovre, poglej spol pisca in pa samski ali nesamski stan.

Zakaj pogumen? A ni res, kar sem napisal?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close