Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice kako z železniške postaje mestre do letališča marco polo

kako z železniške postaje mestre do letališča marco polo

Lep pozdrav
Tiste z izkušnjami prosim za nasvet. Let z beneškega letališča marco polo imam ob 9.30. ALi pridem pravočasno na letališče z železniške postaje mestre, kamor vlak pripelje ob 7.05 (če je sreča in ni zamude)? Baje na pol ure vozijo z železniške postaje na letališče direktni busi.

Hvala
eja

Jaz sicer omenjene variante še nisem preizkusila, ampak sem pa eno leto kar pogosto uporabljala italijanske železnice in bi ti svetovala, da si rajši vzemi kakšno uro več kot premalo za rezervo. Vlaki so lahko točni, lahko so pa prispejo na cilj tudi z obupno zamudo, ki ti potem povroča težave. Teoretično bi imela dovolj časa, ampak če pomisliš na to, da moraš najti pravi avtobus, kupiti karto in računaj tudi na gnečo, ki je v Mestrah zmerej prisotna…
Kakšne pa so povezave z železniške postaje do letališča boš pa verjetno našla na spletni strani letališča.
lp

Pelji se raje do Benetk. Tam imaš avtobusno postajo pet minut hoda od žel. postaje. Cena prevoza do MArca Pola je okoli 3€, če greš z redno linijo.

Če želiš direkt iz Mestre pa ne vem.

hvala obema. se moram še malo informirati. mislila sem, da je z železniške postaje mestre bliže do letališča kot pa z beneške postaje santa lucia

maestre so sigurno bližje kot santa lucia!! poglej na zemljevid.. drugače pa imaš časa dovolj. ko prideš v maestrah z vlakom na postajo, vprašaj tam kje gredo busi za letališče in potem sledi rumenim markacijam na tleh. tam se usedeš na avtobus in te pripeljejo…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close