Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Kako z Galaxy Ace-a naložiti slikce na računalnik?

Kako z Galaxy Ace-a naložiti slikce na računalnik?

Ali potrebuješ kakšen poseben program? Če priklopim samo USB, ga moj računalnik sploh ne prepozna.

Ima blue tooth

A blue tooth prižgeš in kaj potem? A potem bo pa šlo preko USB-ja na računalnik?

…je vedno s tistim USB nastavkom, v katerega vtakneš SD kartico.

V USB nastavek vtakneš kartico?? To moram pa probat, še nikoli nič takšnega počela.

Precej lahka. Verjetno si dobila priložen usb kabelček. Telefon povežeš z usb kablom in računalnikov, V zgornjem meniju (podrsaj od vrha zaslona navzdol), se ti odpre siv meni, med drugim wi-fi, b/t…. V spodnjem delu menija boš zagledala možnost: Poteka, usb priključen – izberite, če želite prenos datotek iz računalnika na telefon in obratno. Izberi to možnost.

aktivirat ga moras tudi naracunalniku. In ne, ko uporabis to ne rabis kabla.

Z neta si naloži program Kies. Je brezplačen.

Opcija a) Naložiš uradni program samsung Kies pa urejaš prek njega
Opcija b) kupiš čitalec kartic, vstaviš spominsko kartico iz telefona v čitalec in skopiraš slike na disk ter vstaviš kartico nazaj v telefon
Opcija c) Če imaš v računalniku bluetooth, povežeš telefon in računalnik prek bluetooth povezave in kopiraš prek bluetooth

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Hvala vam vsem. Sem si naložila kar program Kies in slikco se že na računalniku. Vesela, vesela :).

Vidim, da si že rešila problem. Mogoče bo moj odgovor prišel prav komu drugemu. Kdor noče zafrkavanja s kablom lahko prenese slike iz telefona na PC s pomočjo programa fylet. Instaliraš aplikacijo na telefon in potem še na PC. Poženeš aplikacijo na telefonu in samodejno ti prenese slike na PC. Pogooglaj za fylet.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close