Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kako veste, da vas ima rad

kako veste, da vas ima rad

Mene pa zanima, kako veste, da vas ima res rad? Kako veste, da je to res ljubezen in ne kej druzga? Npr samo sex ali kej podobnega.. Se zanesete že na besede in če ne, kaj morajo naredit vaši dragi, da veste, da vas ima res rad? Kako, na kakšen način se kaže ljubezen za vas?

So to samo občutki (ki lahk varajo, sploh če si zaljubljen) ?

Zame se kaže ljubezen npr tko, da
* me večkrat vpraša kako sem…
* mi nameni čas, pozornost
*se veseli z mano
*ga skrbi zame, ko nisem ok

Pa za vas?

Točno tak Vesna. Pomebne so majhne pozornosti, ki jih včasih ne opazimo, ko jih pa ni pa jih pogrešamo. Besede so lahko samo za sladico, dejanja so tista ki povejo vse. Za dejanja je pa treba malo počakat, ne moreš po enem ali dveh tednu zagotov trdit na čem si. Treba je počakat da mine tista slepa zaljubljenost, takrat se pokažejo pravi obrazi.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Včasih, ko me kaj daje, rečem možu,daj mi reč kaj lepega, al pa ti mi sploh ne rečeš, da me maš rad in podobne. Pa mi reče, če mi ne pokaže dovolj z dejanji. In ma prav. Že zjutraj ko mi vzame obraz med roke, me poboža, da lubčka, prime za rit, se pošali, med delavnikom, ko je vedno vesel, ko me sliši, se šali z menoj, tolaži če je treba, ko prideva domov, mi pomaga, vzame si čas za sprehod z menoj, nakupe. Vmes pa me polubčka, poboža.
Vem, da me ma res rad in ker se tega zavedam in vem kako dragoceno je to, zato se trudim tudi jaz. Življenje je lepo!

Hmmm…
– skoraj vsak dan pride k meni vsaj pred službo, da me objame in mi da lupčka če že večera ne more preživet z mano
– včasih dobim rožico kar tako
– vedno mi pove, če kam gre in mi potem ko pride domov pošlje sms ali me pokliče, isto naredi pred spanjem al pa ko vstane (to sva oba tko navajena)
– prenaša mene ko more it z mano v šoping :))
– nikoli me ne zmerja, se dere name in me ne pošilja v “grde kraje”
– ko gledava film me objame in mi vmes pritisne kakega lupčka
– vsak dan mi pove da me ima rad

…pa še kej bi se našlo, ampak mislm da mam dost dokazov da neki mu že more bit do mene, hehe 😉

Same here 🙂

uh kako sm vam faus bejbe…pa kje ste nasle take prince???????

hope – saj niso ravno princi, včasih bi jim ravno tako najraje zavile vrat:) Ampak važno je, da ti opaziš drobne malenkosti, ki ti pokažejo, koliko čuti do tebe. Pa da prezreš ostale malenkosti, ko niso tako fajn. Npr. jaz bi lahko napačno sklepala, da mu ni do mene, ker gre redkokdaj na sprehod z menoj. Ampak potem, ko pridem nazaj, mi reče: “Si jezna name, ker nisem šel s tabo?” Zaveda se, koliko mi to pomeni. Samo jaz pa mu tudi moram dati to svobodo, da se odloči sam. Moram gledati še na druge znake. Recimo, če se kdaj skregava, mi čez nekaj časa prav tako omeni: “Prejle pa sem bil zoprn, ane” Spomnim se tudi dogodka, ko sem se na stranskih poteh učila voziti moped, on pa je za mano vozil z avtom. Ko sem naletela na eno skalo, sem seveda pogrnila. V trenutku je bil pri meni, tako se je ustrašil zame, čeprav ni bilo nič hudega. Včasih je treba biti zavestno pozoren na to, kaj partner naredi zate. Sedanjega fanta pa še bolj cenim, ker sem prej imela enega takega, ki me še za roko ni prijel. Ne vem no, nekako veš, da te nekdo ima rad. Če tega ne čutiš in si nesrečna zaradi tega, potem to ni fajn.

Ženske, dajte ve zdaj meni nekaj povedat.

Kaj je bolj pomembno. Da je moški normalen, zanesljiv, sposoben, skratka človek, da s elahko ženska zanese na njega…

ali

Da nonstop skrbi za neke “male pozornosti” in ženski govori priliznjene besede, ki jih ona rada sliši.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Se strinjam z Ori. Moj zna bit učasih tok tečn, da mi poje vse živce da bi ga najrajš natepla, vrgla čez balkon.. 🙂 Ampak ko to mine in napiše sms “oprosti ker sm biu tečn prej..se bom pobolšu oblubm” in te naslednjič še bolj objame…si ne morš kej da si ne bi mislila da maš največjega srčka ob sebi. Dejstvo je, da ga moreš sprejet takega kot je, z vsemi napakami ki jih ima (in obratno). Šele potem znaš opazit tiste lepe karakteristike zaradi katerih je zate tvoj partner nekaj najlboljšega na svetu veš da te ima rad.

Spider – moj fant je normalen, zanesljiv, sposoben, skratka človek, da se lahko zanesem nanj…poleg tega pa mi ljubezen izraža tudi z objemi in poljubi (to stori vedno, kadar se npr. srečava v stanovanju) in mi pove, da me ima rad ter da ga osrečujem. Brez prilizovanja. To so majhne pozornosti, ki mi jih namenja. Zato pa mu jaz kuham, kar si on želi, mu povem, da je zame najboljši, kolikokrat to želi slišat in še druge stvari za katere vem, da so mu všeč. Popolnoma svobodno. Če komu ni, da bi kakšen dan to počel, lahko zavrne prošnjo, pa se ne bo noben izmed naju kujal. Ne dela vse, kar si jaz želim, pa tudi jaz ne počnem vsega, kar bi on rad. Ampak vseeno drug drugemu nudiva toliko, kot v tistem trenutku zmoreva. In to védenje nama je dovolj, da sva zadovoljna.

Če zdrži, da gre zraven v šoping in da je tudi na koncu dobre volje, to je neizpodbiten dokaz.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close