Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako vesel je vaš december

Kako vesel je vaš december

Strinjam se s tem, kar so povedali tule:

http://4d.rtvslo.si/arhiv/tednik/174443283

Še posebej pas tem fantom, ki je rekel, da je bila njegova mama alkoholičarka in mu je to najbolj mračen mesec, ker nima družine in sploh nikogar.

Kdaj si prenehal biti mlad v srcu? Najbrž ne s trenutkom, ko nisi več verjel v Dedka mraza. Če je imel nekoč večji čar, se vprašaj, kdo so bili tisti, ki so ti napravili takega. Morda je zdaj vrsta na tebi…

Moji veseli meseci so poletni, tako da december res ne štejem med vesele mesece.
Letošnji je december je res prinesel nekaj veselja, pa tudi nekaj žalosti, smo šele na polovici, bomo videli, kaj vse še bo do konca…

Kar zadeva popularizacijo praznovanj in potrošništva, sem cepljena proti temu. Res je, da decembra nekaj več časa namenimo druženjem, ker je kar nekaj nedelovnih dni, ampak druženju recimo tudi poleti namenimo več časa, ker je daljši dan in so dopusti, pa za prvi maj recimo prav tako, torej december glede tega ni nič posebnega. Kupujemo pa tisto, kar potrebujemo, pa naj bo julija ali december, edino tale gneča v trgovinah je nadležna, ampak se da preživet, pač za obisk trgovine izbiramo dneve in ure, ko je gneče najmanj.

Takole letos tudi pri nas – in sicer v čisto preveliki meri. Pa še je***** virusi v familiji, tako da niti obiskov ni bilo, da se ne bi kdo nalezel…

Najbrž bo vseeno malce bolj veselo med samimi prazniki – čeprav veselje po mojem razumevanju najbrž ni zelo podobno splošnemu pojmu. Kot pes na kost že čakam, da bomo imeli dovolj prostega časa in zdravja za kakšno hribolazenje v soncu in snegu, potem domov na toplo, na čaj in kaj praznično-cimetnega, in na koncu cel družinski trop na kavču ob toplem filmu. Pa drug dan spet šport, še kakšen obisk in nekaj časa z razširjeno družino… in to bo kar dovolj.

Takole letos tudi pri nas – in sicer v čisto preveliki meri. Pa še je***** virusi v familiji, tako da niti obiskov ni bilo, da se ne bi kdo nalezel…

Najbrž bo vseeno malce bolj veselo med samimi prazniki – čeprav veselje po mojem razumevanju najbrž ni zelo podobno splošnemu pojmu. Kot pes na kost že čakam, da bomo imeli dovolj prostega časa in zdravja za kakšno hribolazenje v soncu in snegu, potem domov na toplo, na čaj in kaj praznično-cimetnega, in na koncu cel družinski trop na kavču ob toplem filmu. Pa drug dan spet šport, še kakšen obisk in nekaj časa z razširjeno družino… in to bo kar dovolj.[/quote]

Kakšen, kateri je topli film? 🙂

December pa kot vsak drug mesec.

Najbrž bo vseeno malce bolj veselo med samimi prazniki – čeprav veselje po mojem razumevanju najbrž ni zelo podobno splošnemu pojmu. Kot pes na kost že čakam, da bomo imeli dovolj prostega časa in zdravja za kakšno hribolazenje v soncu in snegu, potem domov na toplo, na čaj in kaj praznično-cimetnega, in na koncu cel družinski trop na kavču ob toplem filmu. Pa drug dan spet šport, še kakšen obisk in nekaj časa z razširjeno družino… in to bo kar dovolj.[/quote]

Kakšen, kateri je topli film? 🙂

December pa kot vsak drug mesec.[/quote]

Glede filmov – meni npr. Still breathing. ALi pa Intouchables (francoski).
Pa še cel kup drugih je, samo mi zdajle ne pridejo na misel.

https://www.youtube.com/watch?v=UkLkim0HYME

prednisone over the counter cost prednisone 20 mg generic prednisone 20mg online without prescription
https://prednisonet.com prednisone brand name in india
can i order prednisone prednisone 10 mg daily prednisone buy without prescription

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close