Kako veš in kako izpeljati?
Se mi zdi, da me stiska v srcu, ko pomislim da bi se odselila od fanta. Strah in ne upam si. Ne gre se za to, da ga ne bi imela rada. Vse je negotovo, sploh ne vem kako preživiš sam v najemu. Ko nimaš nikogar za pomoč in nesigurno službo. Ampak moj fant mi jemlje vso energijo. Ima res probleme sam s seboj, tudi z alkoholom. Ne bi v podrobnosti, ima me rad in to ne pomaga dosti. So dnevi, ko ne morem več druga kot it spat po službi.
Slabe razmere človeka ohromijo in slabijo. Več časa, ko boš vztrajala v teh slabih odnosih, ki jih opisuješ, bolj boš nezmožna za kar koli. Svetujem, da poskrbiš zase, ter se odseliš čim prej. Če bi imela finančne probleme imaš možnost na CSD zaprositi za subvencijo najemnine, za socialno pomoč in izredno pomoč. Sicer pa išči za najem manjše enote in izven centra.
Mene so takšni odnosi stali zdravja, problemi z želodcem, hudi glavoboli, celo težave s srcem. Ker sem vztrajala v takem okolju. Je pa težko, ker imaš te osebe rad in strah, kako bom sam in kaj bodo drugi rekli. Najtežja je odločitev, grem. Vse ostalo potem se spelje. Kot je predhodnik napisal, preglej te opcije. Žal te pa mora včasih pripeljat do točke zloma, da se odločiš. Ne dovoli tega.
Kar korajžno, mlada si in še zdrava. službo imaš, najdi si stanovanje in se odseli. Nimaš drugih obveznosti, tako da komot delaš še kakšno dodatno delo. Najhuje je, ko te tak luzer prepriča, da brez njegovega lulka nisi sposobna preživeti, v resnici pa je on kamen okoli tvojega vratu.
Boš videla kako boš takoj lažje zadihala.
ja lej… štale nima kravco je pa vseen nabavu…
ok ne bo je telil… za molzst bo pa dobra.
eee moji vi… kakšna terminologija… pol pa so moji prispevki brez glave in repa… i još kao vi meni “lud si”
pa budalo jedna šta misliš da si ti prvi koji je meni to reko? šta misliš da ja to prvi put čujem? hhh
Forum je zaprt za komentiranje.