Kako vem kaj si misli on
Jaz mislim, da on želi le vonjat tvoj parfum. Ob priliki mu enega podariš in problem je rešen. 🙂
ma ne posilit! ah sej nima veze. vse kar sem hotela tle gor slišat je samo to ali sem mu mogoče všeč ali ne. vem, da se tega ne da točno vedeti, ampak glede na njegovo vedenje do mene…. sama pač ne vem vedno, kdaj se komu res všeč, kdaj sem mu samo kul! če sem koklja, sem pač kolja ok. vsak ima pravico do svojega mišljenja 😉
zakaj hočem, da bi on naredil 1 korak? zato, ker se jaz bojim. če mu npr nisem ušeč oz. ne bi nič imel z mano in bi jst nardila 1 korak, pa bi me on zavrnil, bi vse pokvarila! zajebala bi in pol bi mi bilo nerodno hodit v službo!
Če on nardi 1 korak se mu bi itak prepustila in to je to. Tako bi se izognila zavrnitvi in neprijetnosti potem v službi! kar se tiče po končani romanci…. jst s tem nimam nobenih težav. še nikoli se nisem z nobenim bivšim obremenjevala, se skregala…. nobenga grdo ne gledam, ne glede na to ali me je kdaj prevaral. sem ga pač pustila in to je to. življenje gre naprej! sem pa vedno imela težavo z samozavestjo in nikoli nism upala narest prvi korak, ker sem se bala zavrnitve. ok zdej se je še tolk bolj, ker bi zakomplicerala stanje v službi!
A zdaj pa ne rabi in hodi skoz v istih cunjah, sestradana in živi v umazanem stanovanju? 🙂
A zdaj pa ne rabi in hodi skoz v istih cunjah, sestradana in živi v umazanem stanovanju? :)[/quote]
Narobe si razumel. Če si dobi samskega, bo morala njemu prati, kuhati, čistiti. Sem bila bolj jasna?
Če dobi pa poročenega mu pa to naredi že žena.[/quote]
Ker samski si pa ne zna kuhat, prat in čistiti, ker je to neka raketna znanost ali kaj?
A zdaj pa ne rabi in hodi skoz v istih cunjah, sestradana in živi v umazanem stanovanju? :)[/quote]
Narobe si razumel. Če si dobi samskega, bo morala njemu prati, kuhati, čistiti. Sem bila bolj jasna?
haaa, odvisno kako ga streniraš. Konc koncev je lahko tud obratno, pa on dela…sam mal je treba imet v glavi 🙂
Ja, očitno so ji ta opravila hudo težka, če ji je problem naredit kdaj še za enega zraven, ko dela že zase. Sem kar dobro razumel. Verjetno pa spadaš med tiste, ki imajo s tipi slabe izkušnje.
haaa, odvisno kako ga streniraš. Konc koncev je lahko tud obratno, pa on dela…sam mal je treba imet v glavi :-)[/quote]
Ma brezveze, potem se moraš pa ukvarjat s treniranjem. Bolje takega, ki ima že vse urejeno. Samski se ti hitro naslika v stanovanje, hoče eno, drugo tretje. Poročen ti pa da mir.
točno tako, bojim se hladnega tuša! pa najboljš, da grem kr v akcijo na način, da ga pobrzdam glede pijače, ko me je vabil, pa če ne bo nič iz tega, potem je stisnil rep med noge. če pa bo šel, potem pa itak to neki pomeni. ker zakaj bi moški hodil s sodelavko na pijačo? verjetno zaradi morebitnega sexa! Če bo pa zraven povabil še ostale, potem pa se me itak boji 🙂
Jaz bi tudi imel višjo plačo, pa mi je nerodno direktorju rečt, ker se bojim, da me bo zavrnil, čeprav mi daje ful znakov, da je zadovoljen z mano. Najbolje, da počakam, da mi jo sam ponudi. :))
Ja, očitno so ji ta opravila hudo težka, če ji je problem naredit kdaj še za enega zraven, ko dela že zase. Sem kar dobro razumel. Verjetno pa spadaš med tiste, ki imajo s tipi slabe izkušnje.[/quote]
Verjetno spadaš med tiste samske, ki bi imeli punco zato, da bi jim čistila, prala, kuhala, ker itak to ni nič. Zakaj pa ne bi raje obrnil. Pa ti delaš, ona pa gre takrat na sprehod. Saj zase moraš tudi narediti, boš pa še za punco, a ne?
haaa, odvisno kako ga streniraš. Konc koncev je lahko tud obratno, pa on dela…sam mal je treba imet v glavi :-)[/quote]
Vsak normalen človek to usput opravi. Če se kdo s takim znanjem hvali, oziroma mu je to višek obstoja je pa res žalostno.
Ja, očitno so ji ta opravila hudo težka, če ji je problem naredit kdaj še za enega zraven, ko dela že zase. Sem kar dobro razumel. Verjetno pa spadaš med tiste, ki imajo s tipi slabe izkušnje.[/quote]
Verjetno spadaš med tiste samske, ki bi imeli punco zato, da bi jim čistila, prala, kuhala, ker itak to ni nič. Zakaj pa ne bi raje obrnil. Pa ti delaš, ona pa gre takrat na sprehod. Saj zase moraš tudi narediti, boš pa še za punco, a ne?[/quote]
A je tako očitno? :))
Jaz bi tudi imel višjo plačo, pa mi je nerodno direktorju rečt, ker se bojim, da me bo zavrnil, čeprav mi daje ful znakov, da je zadovoljen z mano. Najbolje, da počakam, da mi jo sam ponudi. :))[/quote]
A si plačan na podlagi števila objav na MONu, da je tako zdovoljen s tabo?[/quote]
Dvomim, važno, da je zadovoljen. 🙂
a si mogla tole napisat? kake slike si bom ustvarjala v glavi v petek na kafetu s sodelavcem. Če si še pivo naroči, ne bom mogla ostat resna:-)))[/quote]
Upam, da nisi že svojemu povedala kam greš. :))
Forum je zaprt za komentiranje.