Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako veliko kolo za 5 letnika?

Kako veliko kolo za 5 letnika?

Dragi starši,

svetujte mi, prosim, kako veliko kolo naj kupim skopraj petletniku, ki je velik 113 cm.
Gledam malo rabljena kolesa preko interneta in bom hvaležna za vaše nasvete in izkušnje.

Hvala vnaprej pa lepo se imejte.

Jaz bi vzela 16 inčno.

Odvisno kako je spreten, ali še uporablja pomožna koleščka,model kolesa,…..
Mislim pa, da ne moreš faliti,če kupiš 16 col.

Mi smo našemu 110 cm otroku takrat kupili kar 20-colskega schwinna. In ni bil nič kaj prevelik, ker se sedež spusti dovolj nizko. Zdaj ima 122 cm, pa ga še kar vozi.
Model aerostar.

No, da še dodam: ne zna se še voziti brez pomožnih kolesc (je pa lani jeseni skoraj zvozil, pa je prej prišla zima, tako da pričakujem, da bo kmalu), glede modela nimam preferenc, bi pa seveda najraje takega, da zdrži več kot sezono ali dve.

Hvala vsem za odgovore.

Če želite, da otrok dobro obvlada kolo je 20″ absolutno preveliko. Moje je še pri 120 cm vozil 16″, prej je vozil še 12″. Letos je z 128cm prišel na 20″, vzmetenega in ga bo vozil še naslednje leto. Lansko leto je probal 20″, pa ga ni obvladal, je ba bolj “lahkokategornik” :)))

Imamo pa ves čas Schwinn kolesa.

Moj nasvet –
Mi imam sedež 20″ čisto dol pri 128cm, imamo pa model Mesa.

Aja, gre za 6,5 letnika.

Moj sin je bil pri 5 letih velik 115 in je vozil 16 colsko kolo. Vozil ga je od 4. leta (107 cm) do 7 leta (128), ampak zadnjih par mesecev mu je bilo že res premajhno. Zdaj je pri 7,5 let in 130 cm na 24 colskem.

Doma imamo zelo lepo fantovsko kolo (16 col), ki ga je naš sine normalno prerasel, vozil ga je pa samo eno sezono. Če nimaš predsodkov proti rabljenim kolesom, ti pošljem slikco, pa se odloči.

Lp, M.

Niti slučajno nimam predsodkov proti rabljenim kolesom, bom vesela slikce. A lahko pripneš kar tu?

Hvala, lp.

Slikca bo gor takoj, ko pride moj dragi domov (jaz tega ne znam naredit, upam pa, da bo moj znal). Če se ti da, poglej po 20.uri. Če se to ne bo zgodilo, potem mi pošlji mail, tisto bo pa zanesljivo šlo.

Lp, M.

Hvala, bom pogledala zvečer.
Lp!

Pozdravljeni,

Tudi mi imamo 5 in pol letnika.

bi še jaz prosila slikce na moj mail: musketir22@gmail.com

Hvala.

Pozdravljeni,

ali bi mogoče katera želela kupiti otroško kolo Schwinn Tiger, čisto novo, ker se je naš 4-letnik odločil, da ga ne bo vozil:) Imamo ga od lanskega leta, vendar se niti ne zna peljati, tako, da je kolo novo. bil je 100 Evr, prodam ga za 75 Evrov.

http://www.kolo-kolesa-orbitrek.com/id70.html

Lep pozdrav,

Tina

Aja, še moj mail:

tinatroha1@gmail.com

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close